Het ‘Oranje Klootjesvolk’ staat met gaten in hun sokken met ‘Witte- zakboekjes’ vol bewondering aan de kant te zwaaien en het Koningslied te zingen naar de King in zijn Audi-8  Osprey 38 speedboot.

President Morales:’Monarchie is belediging voor de mensheid’. Dutch King Willem beledigd.

( van onze Internationale Royal Elite-Gangster redactie) 

 Amsterdam-Noir-‘IJdeltuit Ronald Plasterk’ vindt het ook geweldig en hij laat weten: “Men moet niet zeuren over mijn King zijn 110 miljoen euro per jaar uitkering. Mijn King mag meer verdienen dan President Obama.

Koning Willem-Alexander is een beetje dom zei zijn Exotische-Bruid al nadat zij hem aan de haak had geslagen.

En dus is de King in de tijd van een zware crisis toch feestelijk eigenaar geworden van een splinternieuwe Super de Luxe speedboot vlak voordat hij een omgebouwde Audi-A8L van 580.000,- euro had aangeschaft. ‘ De SBS-Tokkie –Vorst’ heeft voor de speedboot nu  al weer diep in de buidel moeten tasten, maar die is diep genoeg, ongeveer 2 miljard. Maar het effect was er dan ook naar: zijn Zuid-Amerikaanse Exotische bruid Maxima dacht even aan vroegere tijden toen zijn nog vrije meid was en kreeg spontaan weer een natte ‘Golddiggers-doos’. De Staatsrechtelijke eindverantwoordelijke van de King de ‘Über VVD Gay Lord Mark Rutte’ staat als een huis achter de King en al zijn aankopen. Rutte: “De King heeft laten weten volgend jaar met zijn ‘Volks-bootje’ waardige mee te varen in onze ‘VVD Gay-Parade’ te Amsterdam en dan briefjes van 500, -euro naar de omstanders te strooien, wat wil het Volk nog meer van die goede man”.

Frans Timmermans is bij het zien van de boot in tranen uit gebarsten en rochelde emotioneel: “We zijn een ongelofelijk goed land voor mijn King .”
Het Super de luxueuze jacht van de Nederlandse scheepswerf Wajer & Wajer Yachts kostte hem zo’n 800.000 euro. King Willem laat trots weten ik heb dit bootje gekocht om mijn solidariteit te betuigen met mijn onderdanen Lijfeigenen , die werkloos zijn , hun huis uitgezet en/of bij de Voedselbank moeten overleven en al tientalen jaren niet op vakantie kunnen.

Dutch King Willem Alexander terrorize Greek locals with Luxurious Summer Palace and speedboot.
Waarom de Malloot, die ordinaire Pooiers schuit niet gewoon gehuurd heeft voor die paar weken per jaar dat hij met zijn klaplopers familie in zijn ‘Griekse –Enclave’ de lokale Grieken loopt te terroriseren is een volslagen raadsel.

De PvdA ‘Mooiweer Pooier Diederik’ Samsom: “Dit is nou weer een aankoop van mijn King in de geest van “Eerlijk delen”, die wij als socialisten volledig steunen en waar maar weer eens uit blijkt hoe solidair de King is mijn zijn mijloenen onderdanen in nood en hoe goed de King voor de Nederlandse democratie is. Ik hoop gauw een dagje met mijn ‘Bed-Pers Chef Saar van Bueren’ mee te mogen varen”.

Schaamteloze Willem-Alexander kocht de ruim elf meter lange Osprey 38 om zich een paar uurtjes te vermaken bij zijn ‘Griekse-Terror- villa’ van ruim 2.500.000,- euro, exclusief de verbouwingen en Staats-bewaking.
De supersnelle boot is vooral geliefd bij de zeer vermogende oude Heren van de Top-Maffia- jetset om het Golddiggers schoon te lokken en ander de ogen uit te steken. Echt een typisch bootje voor de Russische Maffia, die overal op de Wereld de schrik zijn voor hun imbicielige patserig gedragen met hun oogverblindende Hoochie-mama’s. Het ‘Oud-geld’ wil nog niet dood gevonden op deze ‘Pooiers-schuit’.
De Top Maffiose Roman Abramovitsj zou er zelfs twee bezitten, maar die is dan ook goed voor een stal vol met Exotische Call girls en tientallen, zo niet honderden liquidaties.

De boot wordt gekenmerkt door zijn patserige ‘harmonieuze wanstaltige verhoudingen, vloeiende pooiers- lijnen en het prachtige gebruik van teak en mahonie waar Call girls en schandknapen bijzonder goed uitkomen als zij een lijntje cocaïne tot zich nemen.’, schrijft de Friese fabrikant op zijn website. De maximumsnelheid bedraagt 45 knopen, ofwel 85 kilometer per uur en wie geeft de ‘race -Vorst’ een boete voor te hard varen. De kosten voor een uurtje varen liggen zo rond de 1000,- tot 15000,-euro aan diesel, oftewel een hele maand bijstanduitkering voor een gezin. De King: “Als ik een uurtje rond vaar en weer 1000,- euro er door heen heb gejaagd dan denk ik : “Zo ik ben weer solidair geweest met een bijstand gezinnetje in de zon en op mijn bootje. Er kunnen tot maximaal veertien passagiers Top Callgirls en Schandkapen ( ook minimaal 1000 euro per uur) op.