( van onze Bloederige redactie zonder hoofd)

DabiqAMSTERDAM-NOIR- In “Banana-Fraude-Nederland” verdwijnen de laatste echte mannen pulp bladen van de markt. De op sterven na dood zijnde bladen, zoals het Amsterdamse ‘Onderwereld-Vod Panorama’ hebben inmiddels gezamenlijk een lager oplage dat “Volksnieuws uit Amsterdam-Noir” per dag aan lezers heeft.
Sanoma heeft het restant nog snel even weten te verkopen aan de twee domme Groningse Media broertjes Anton en Bas Pijper. Maar de ‘Baardmannen-terreurgroep’ Islamitische Staat (ISIS-Abattoir ) heeft een nieuw internetmagazine Dabiq met bloedstollende spannende echte mannen-verhalen gelanceerd. Het magazine groeit als kool. Een magazine met iedere dag, nee iedere minuut fantastsiche prijzen als Seks-Slaven en echte mannen zonder (baard)-hoofden’. Ook kan de lezer, mits genoeg moorden gepleegd of verkrachtingen een prijs winnen naar het ‘Islam’-Abattoir-Paradijs’, waar dan 100 blanke maagden vanaf 12 jaar ( kwade tongen beweren zelfs van zes jaar)  wachten voor gebruik.

Het ‘Internet-Baardmannen-magazine Dabiq’ maakt niet helemaal duidelijk of die blanke maagden nog wel hun hoofd hebben. Dat kon dus nog weleens een teleurstelling worden voor de baardmannen,die ‘Maagden-Prijs’, of niet? Kennelijk worden deze uitzonderlijk mooie prijzen gesponsord door King Abdullah van Saudi Arabië. De bank van ISIS King Abdullah van Saudi-Arabië eist steniging Geert Wilders in een klein beschaafd artikeltje op pagina 21. En Mark Rutte kijkt nu even de andere kant op.

ISIS-Abattoir’ start ‘Genocide-Universiteit’ met ‘Rector magnificus Obama’.
Het laatste ‘Hoofdredactie–Baard’- artikel kondigt trots aan dat vrouwen en kinderen tot seks-slaaf of tot vrouw  werkpaard van de ISIS– ‘TBS-strijder’s worden gemaakt. In een artikel over het vreselijke lot van de religieuze bevolkingsgroep van de yezidi’s gaat ISIS feestelijk uitvoerig in op de scheiding van jonge vrouwen en kinderen van de rest van hun vermoorde familie en de verkoop of uithuwelijking van de slachtoffers. Dat zou gebeuren volgens islamitisch ‘Pulp media-maffia-baardmannen recht’ aldus Dabiq. De yezidi’s werden in juni in het noorden van Irak verrast door de snelle opmars van ISIS. Velen vluchtten in paniek de bergen in. Zondag meldde Human Rights Watch in een rapport dat ISIS systematisch jonge vrouwen en meisjes van hun familie heeft gescheiden en misbruikt.

Via Dabiq heeft ISIS jihadisten overal opgeroepen desnoods op eigen houtje aanslagen te plegen in de westerse ‘kruisvaardersnaties’: „Het is erg belangrijk dat er nu tijdens de kruistocht tegen Islamitische Staat aanslagen worden gepleegd in elk land dat zich bij de coalitie tegen ISIS heeft aangesloten, in het bijzonder de VS, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk. Australië en Duitsland.” Nederland neemt ook aan de coalitie deel en heeft daarvoor moeten bezuinigen op de voedselbanken. PvdA ‘Showbizz- arbeider Hans Spekman’ heeft ook al aangekondigd dat zijn activisme stil blijft als het gaat om de bezuinigen op de voedselbanken voor de oorlog tegen ISIS.
Dabiq is een dorp in Noord-Syrië waar volgens een islamitische overlevering het eind der tijden aanbreekt. Dat zou gebeuren in een enorme veldslag tussen moslimlegers met hun sex-slaven en christelijke kruisvaarders met hun Elite-gangsters en pedo-priesters en Bestuurders als Joris Demmink en Ed Nijpels. De laatsten zouden de verliezers zijn.

Wat is het nu? Rutte:“Nederland niet in oorlog met ISIS en is wel te vergelijken met 40-45”.
Het nadeel voor de ‘Baardmannen-lezers’ is wel dat de ‘Obama-boys’ om de haverklap een raket in hun reet knalt, terwijl zij hun internetmagazine Dabiq in alle rust met hun (kind)-seks-slaven en een vers bloederig hoofd op het nachtkastje proberen te lezen. Schrale troost voor de internetmagazine Dabiq lezers is dat de ‘Über VVD Gaylord Mark Rutte’ verzekerd heeft dat er geen oorlog aan de gang is tegen Magazine Dabiq, want dat zou valse concurrentie zijn en daar is de VVD aanhang fanatiek op tegen.