De bank van ISIS King Abdullah van Saudi-Arabië eist steniging Geert Wilders.

Terwijl de Top van de Veiligheidsraad zich liederlijk storten op de Volkse Schandknapen en Prostituees en cocaïne in “Banana-Fraude-Nederland” slacht ISIS van King Abdullah duizenden en duizenden onschuldige af.

 De Holocaust,  The Khmer Rouge Killing Machine,  Rwandese genocide Butcher’s , ‘ISIS-Abattoir’ ist wieder da!  Massa-Moorden heeft niets van doen met geloof of ras.

( van onze Internationale Genocide Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR Saoedi-Arabië steunt islamitische terreurgroep ISIS openlijk.
De radicale Islamitische Staat ISIS ‘Krankzinnige, Sadistische serie moordenaars groep’ heeft meer dan 500 yezidi’s vermoord. Wat angstvallig in de ‘Main-Scream-Media‘ wordt verzwegen is dat deze first class psychopaten van het ergste soort voor miljarden worden gefinancierd door de’ King- Gangster Abdullah’ van Saudi-Arabië, de bondgenoot van de Elite van de USA en de EU. Misschien is dat ook de reden dat wij tot heden in de ‘Oorlogs- Propaganda Telegraaf Pulp-Media’ en bij de ‘Staats-NOS‘  Fransje Timmermans nog nergens huilend hebben mogen waarnemen.

Mekka is voor het Dutch Gangster-bedrijfsleven een mis waard’.
De leden van de religieuze minderheid liggen in meerdere massagraven, zegt de Iraakse minister tegen Mensenrechten zondag. De corrupte autoriteiten zeggen over bewijzen te beschikken dat er vrouwen en kinderen levend begraven zijn.


Ook zouden 300 vrouwen als slaaf zijn afgevoerd. Naar King-Gangster Abdullah?
4899132-3x2-940x627De extremisten Godsdienst Psychopaten riepen eind juni een islamitische moord er maar op los staat uit in delen van Syrië en Irak. Ze zijn met een snelle opmars bezig. Het Amerikaanse leger begon vrijdag posities van ISIS in het noorden van Irak te bombarderen, om Amerikanen en duizenden gevluchte yezidi’s in de autonome regio Koerdistan te beschermen tegen de ‘Psychopaten-terreur’ van  het ‘Abattoir-ISIS’.

Gay-Snake Rutte’ ook beschikbaar voor Misdadige ‘Anti-Gay Olie Sjeiks’ Saudi-Arabië.
De de bondgenoten van King-gangster Abdullah de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Frankrijk sturen voedsel en water naar het gebied om de door ISIS omsingelde yezidi’s te helpen. De King–Gangster Abdullah van Saoedi- Arabië is nu muisstil en heeft zich even voor de time being volledig op zijn (slaven) Harem gestort. Waarom wordt ‘King-Gangster Abdullah’  de financier van het ‘Abattoir-ISIS’ niet aangehouden en voor het Internationaal Strafhof gesleept?

De strijders Psychopaten van ISIS-Godsdienst waanzinnige maken zich schuldig aan onthoofdingen, stenigingen, verkrachtingen en andere vormen van marteling alsof het een feest is. Iedereen die niet hun interpretatie van de soennitische islam volgt, wacht de dood met de groeten en goed keuring van de ‘USA-EU- King-Gangster Abdullah’.