( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

Erik NoletAMSTERDAM-NOIR-  Goede Doelen Rat in pak Erik Nolet’ bekend huilend stelen geld Stichting ALS,maar noemt dat geen stelen want stelen doen alleen de ‘Volkse-crimineeltjes’. Eric Nolet, de ‘Goede Doelen–Gangster’ van stichting ALS die ontslagen werd omdat hij 92.000 verduisterd heeft. Erik bralt dit geld terugbetaald te hebben door een graai te doen in de kas van een ander goed doel. Waar de goede doelen niet allemaal goed voor zijn in “Banana-Fraude-Nederland”, niet dan?
Naast de 92.000 euro jatte hij ook nog eens een keer ruim honderdduizend van de stichting Vrienden van de Rudolf Steiner Kliniek. Want wat is nu feitelijk 92000,- euro vandaag de dag in “ Straf de arme maatschappij”, niets toch?
Erik zat tot heden nog geen minuut in de bak. Is hij nu gearresteerd? Nee, natuurlijk niet! Is dat VVD Klasse-Justitie? Uiteraard in “Banana-Fraude Nederland” het land waar de ‘Ratten in pak’ in goede doen straffeloos graaien in de Goede Doelen. Kan het nog Maffer en Crimineler ?

Eric Nolet, de voormalig directeur Bestuur-Gangster van Stichting ALS, geeft na aanvankelijk te hebben ontkend toe dat hij dit jaar 92.000 euro uit de kas van de stichting heeft gejat en het geld op zijn eigen rekening heeft gezet. Kijk als men dik 200 duizend euro jat als nette ‘Rat in pak’ is dat geen stelen en treed uiteraard de VVD -Justitie van ‘Bral Kindervriend Ivo Opstelten’ en zijn Crimefighter ‘Griezel Fred Teeven’ niet op.
Ook de ‘VVD-misdaadgroep’ Alibi de ‘Liegende rechter Jeroen Recourt’ van de PvdA komt niet in actie ( = “Hans Spekman activisme”). Nee, bikkelharde vervolging valt alleen de ‘Volkse- Winkeldief’ ten deel of een alleenstaande bijstandsmoeder, die een paar honderd euro per maand zwart bij verdiend bij types als Erik Nolet.

Medelijden’ Klasse-Justitie van ‘CDA-Rat Officier Andre Flikweert’. Waar blijft het medelijden met de “Bijstandsmoeder”. Fred Teeven Winkel diefstalErik „Ik ben destijds gedurende mijn extreem drukke werkzaamheden voor Stichting ALS persoonlijk in financiële problemen terechtgekomen door Volkse-schandknapen en cocaïne wat zo veel Bestuurders overkomt. Denkt u maar aan ‘Rob-Junkie-neuker- Ouderkerk’, ‘Onno-Schanknapen- Hoes’ , ‘Suiker Oompje Loek Hermans’ en ‘Rose Pedo Ed Nijpels’ om maar een paar gewaardeerde collega’s te noemen in deze.  Dat komt doordat ik het zo druk had met de Schandknapen en te veel snuiven waardoor ik mijn eigen administratie heb laten verslonzen. Daardoor stapelden rekeningen zich op en heb ik als oplossing voor de korte termijn middelen voor de Stichting ALS  en de stichting Vrienden van de Rudolf Steiner Kliniek  aangewend. Waar zijn Goede doelen anders voor dan een mens als ik in nood”.

Toen Nolet samen met een medewerker de boeken doornam, werd hem gewezen op de onrechtmatige fraude overboekingen. „Ik ben toen zelf naar de raad van toezicht gegaan om de zaak  huilend op te biechten. Ik heb het geld (niet) terugbetaald en heb ook zelf aangeboden op te stappen. Want het Goede Doel is niet bij zulke berichtgeving gebaat. Maar nimmer heb ik gedoneerd geld willen gebruiken voor mijn verslavingen aan schandknapen en cocaïne, het is om deze vreselijke ziekte te bestrijden. Het was een oplossing voor mij om de korte termijn problemen op te lossen om mijn lusten als ‘Goede- Doelenman’ te bevredigen . Ik zie het ook niet als verduistering en heb het niet terugbetaald want ik ben een nette uitziende ogende man.”

Juridische stappen zijn zinloos tegen de  ‘Bovenwereld -Onderwereld-Mannen’ van eer zonder Code.
De vriendenstichting ontkent zijn versie en overweegt, evenals de Stichting ALS, juridische stappen tegen Nolet. En is met ons verbijsterd waarom Nolet nog niet is gearresteerd.
Volgens de stichting Vrienden van de Rudolf Steiner Kliniek waar Eric Nolet voor de tweede keer zijn  rovers slag sloeg, bracht stichting ALS hem in april op de hoogte van wat er daar gebeurd was.
„Zo kwamen wíj erachter dat Nolet zichzelf ook bij onze stichting een lening had toegeëigend, zonder toestemming van het bestuur. Die kon hij niet terugbetalen. We hebben hem diezelfde dag geschorst uit het bestuur”, vertelt Masthoff, die tot de dag van vandaag hoopt het geld terug te krijgen.
Deze stichting zamelt geld in voor Rudolf Steiner Zorg en dat geld gaat dus op aan Nolet zijn schandknapen en cocaïne gebruik naar goed Hollands bestuur-gebruik.  Rudolf Steiner Zorg is een verzorg- en verpleeghuis met meerdere locaties in Den Haag. Het geld van de stichting wordt (niet meer) gebruikt voor extraatjes om de bejaarden een hart onder de riem te steken, zoals een rolstoelbus of een piano in de hal van één van de tehuizen. Kan Erik Nolet wat schelen!

‘Kale Geile Bestuurs-Kip Erik’ is een echte man van eer.
De vriendenstichting probeerde eerst om zonder ruchtbaarheid het geld terug te krijgen. „Als je een juridische procedure begint om het geld terug te krijgen moet je veel kosten maken voor een  louche advocaat, en dat geld hebben we simpelweg niet meer”, aldus de secretaris. „Nolet belooft het geld terug te betalen via rijke Pedo-vrienden, of een lening bij de bank. Maar nu bekend is geworden wat hij bij ALS heeft gedaan, rekenen we er niet op dat dit gaat lukken”, aldus Masthoff. „Ik vrees dat we nu veren proberen te plukken van een kale kip.” Voor als nog doet alleen Volksnieuws uit Amsterdam recht  in deze en plaatst de total gewetenloze ‘ Goede Doelen-Rat in pak Erik Nole’ op het “Elite-Gangster Billboard”. Kan Erik en zijn schandknapen  en dealers wat schelen.