( van onze Dolgedraaide VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

Sjoerd PottersAMSTERDAM-NOIR- Het is om te huilen! Term dwangarbeid werkt als een rode lap bij de VVD-misdaadgroep.
De dochter van Marijke van ter Toolen wil best werken, zelfs als dat ver onder haar niveau moet. Alles om van de gehate honger uitkering af te komen. Maar er zijn grenzen zelfs in het land van de PvdA ‘Showbizz- Invalide Kapo Jetta Klijnsma’.
Partij van de Arbeider Verraders verraden nu elkaar.
Mijn dochter van 26 kan geen werk vinden in de sector waar zij een opleiding voor heeft gedaan. Zij heeft daarom een uitkering bij de DWI aangevraagd. In ruil daarvoor is zij te werk gesteld bij de cateringafdeling van een congrescentrum als een soort  (ISIS)- Slaaf, of zoals u wil ‘Bio Kapitalitische-Plof kip’. 

Het werk valt haar nog mee, zij heeft leuke collega’s die in hetzelfde schuitje zitten en allemaal zwaar worden onderbetaald en die net als zij niet opgeleid zijn voor ‘honden’-werk in de catering.

 

Zowel mijn dochter als de DWI zijn op zoek naar een betaalde baan.

 Afgelopen week kreeg zij te horen dat er een vaste baan voor haar was gevonden in een ander cateringbedrijf. Ze kon de volgende dag beginnen, met een proeftijd van zes weken. ‘Maar krijg ik niet eerst een sollicitatiegesprek was haar vraag. Nee hoor, ze kon de volgende dag beginnen. Ondanks de reistijd van twee uur per dag heeft zij het geaccepteerd omdat ze van de  vernederende honger uitkering af wilde.

Ervaring
 als Bio-Plofkip.
Plofkippen
Zij werd naar een koelruimte gebracht met vier lopende banden en een temperatuur van tussen de 5 en 7 graden. De eerste collega sneed een broodje dat op de band aankwam open en smeerde er boter op, de tweede legde er een plakje kaas op, de derde wat stukjes ei en de vierde een blaadje sla. Na een paar uur vroeg mijn dochter aan de jongen die het ei deed of ze niet even konden ruilen. Nee, daar moest ze meer ervaring voor hebben.

De volgende dag heeft ze zich gemeld bij haar klantmanager- ‘Slaven-drijver’ van de ‘DWI-uitbeencentrale’ ( niet van ISIS-Abbatoir)  en verteld dat ze niet terug zou gaan naar dat bedrijf. Ze kreeg als antwoord dat ze dertig procent gekort zal worden op haar uitkering vanwege werkweigering, wat gelijk staat aan aan langzame honger dood. Alleen werk als drugsdealer, prostituee en ISIS-strijders had ze mogen weigeren.

Activisme van Hans Spekman geeft niet thuis. 
Wij hebben uiteraard Hans Spekman om commentaar gevraagd sinds hij met veel  ‘PvdA Showbizz- Vuilnis bombarie’ bij Nieuwsuur had aangekondigd ( geloofde hun oren niet)  dat de PvdA-hoertjes van de VVD-misdaadgroep vanaf nu weer op de bres zou staan voor de (werkloze ) arbeiders. Hij bralde dat zijn moeder ook ooit uitgebuit was en gooide daarna gelijk woest de haak er op. Niet dus!