( van onze Godsdienst waanzinnige bloeddorstige redactie)

AMSTERDAM-NOIR –VOC- Abattoir -SGP-raadslid-Moordenaar Lilian Janse’ : bereid tot tenuitvoerlegging doodstraf als een heuse ‘ISIS-Beul’.
Het is toch wat met die godsdienst waanzinnige. Gek op moorden zijn ze ( zie: Overzicht Godsdienstoorlog200px-Cathars_expelled). Het zijn stuk voor stuk Godsdienst psychopaten. Dat is al eeuwen zo. En of men nou Christen, Joods,Islam godsdienst waanzinnige psychopaat is het maakt niet uit. Gedood en gemoord moet er worden. Het aantal psychopathische serie killers bij de Godsdienst is in de loop der eeuwen niet meer te tellen . Ook het aantal onschuldige slachtoffers niet, die lopen in de honderden miljoenen.
Een SGP-raadslid ‘ISIS-psychopaat’ Lilain Janse uit Vlissingen heeft maandag nogmaals herhaald dat ze best bereid zou zijn tot de tenuitvoerlegging van de doodstraf al dan niet door onthoofding of de ouderweste Christen brandstapel .

,Als je voor de doodstraf bent, is het hypocriet als je de uitvoering dan niet zelf wil doen en dus is de ISIS niet hypocriet.”
Lilian Janse, de eerste vrouw ( of Duivel?) ooit die een zetel voor de SGP haalde, verklaarde zaterdag in dagblad Trouw dat ze voorstander zou zijn van herinvoering van de doodstraf. ,,Toen vroeg de journalist: zou je het zelf kunnen? En toen zei ik dat als je tot het oordeel komt dat iemand des doodsschuldig is, dan zou het hypocriet zijn om te zeggen:de tenuitvoerlegging doe ik dan maar niet.”

Onrechtvaardig: Death penalty systems disregard mental health – experts 
Janse zegt dat ze de doodstraf passend vindt voor moordenaars en verkrachters van wie het voor honderd procent vast staat dat ze schuldig zijn en dat zij niet bezeten is door de Duivel. ,,Het is zo onrechtvaardig dat slachtoffers en nabestaanden levenslang met de gevolgen zitten, terwijl de daders van hun belastinggeld hun straf uitzitten.”. (Executions cost more than life in prison. $2 million per person vs. $500,000 (4x as much!). Free counsel for defense, for appeals, maximum security on a separate death row wing. Bron antideathpenalty )

En wat als het u eigen kind betreft? En het is u toch ook wel bekend dat in de USA de doodstraf hoofdzakelijk ten deel valt aan de arme African Americans en geestelijk gehandicapte. Nu verviel de Christelijke psychopaat Lilian Janse opeens in bidden en zwijgen.
De doodstraf moet snel en pijnloos zijn, benadrukt Christelijke VOC-‘Moordenaar’ Janse verlekkert in gesprek met Omroep Zeeland. ,,Ik denk dan aan een schot ofzo, in de beslotenheid van de gevangenis, want het moet geen show worden zoals bij onze Godsdienst Moord-collega’s van ISIS.”

Bral-Opstelten negeert rechtsgang bij afnemen (jatten) paspoort jihadisten.
De SGP is -als enige Godsdienst waanzinnige partij in ons land – uitgesproken voorstander van de doodstraf bij voorkeur voor niet Christelijken.
Wij vragen ons nu oprecht af of deze baardloze Godsdienst waaanzinnge SGP-ers nu hun paspoort en kinderen moet worden ontnomen? Ook vragen wij ons zeer bezorgt af of deze Christelijke ‘VOC-ISIS -Abattoir Moordenaars’ in spé door de AIVD van de PvdA ‘IJdeltuit Ronald Plasterk’ of door Justitie van ‘Bral- Ivo Opstelten’ nu dagelijks in de gaten worden gehouden?

Opmerking : wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan Plasterk en de AIVD en de SGP. (voorlichting@sgp.nl, incontact@sgpj.nl, beeldredacteur@sgpj.nl, incontactmetmathilde@sgpj.nl