(door onze dr. Goebbels VVD Propaganda redactie)

10441229_858043827543767_2206095919457130864_nAMSTERDAM-NOIR- In de ‘Main-Scream- Media’ wordt het ‘Islam’ ‘ISIS-abattoir’ zo een beetjes afschildert als het nieuwe Duivelse Universele  kwaad zoals men dat nog nooit heeft gezien in de historie.
Laten wij voorop stellen dat wij het ‘ISIS-Abattoir’ meer dan verwerpelijk vinden alleen op grond van het feit dat zij zich grovelijk schuldig maken aan Etnic-cleansing en het onderdrukken van Godsdienst- vrijheid en Vrijheid van mening’s uiting , etc.
Toch schuilt er wat ons betreft een extreem, radicale hypocrisie in de Westerse elite berichtgeving, die grenst aan hysterie t.a.z. van het ‘ISIS-Abattoir’. En in Banana-Fraude-Nederland van de kant van o.a. de ‘Neo- Nazi Telegraaf ‘en ‘Staatspropaganda- NOS’.

Het ‘Isalm” ISIS-Abbatoir is inmiddels zijn eigen  ‘Genocide-Universiteit’ begonnen met als ‘Rector magnificus Obama’ en de hoofdvakken zijn (enkele bijvakken worden verzorgd door Mark Rutte, Ivo Opstelten en Fred Teeven):
De Slaven- Genocide.
De Amerikaanse Indianen -Genocide.
De Armeense -Genocide.
De Stalin -Genocide.
Mao Zedong -Genocide.
De Joden -Genocide tijdens de Tweede Wereld Oorlog. (12,000,000 (concentration camps and civilians deliberately killed in WWII plus 3 million Russian POWs left to die)
De ‘Prins Bernhard- Nederlandse’ Genocide in Indonesie.
Communist Khmer Rouge (KR) regime led by Pol Pot (Cambodian genocide )
De USA-Genocide in Vet-nam. (3,800,000 Vietnamese lost their lives from political violence, or near one out of every ten men, women, and children.1 Of these, about 1,250,000, or near a third of those killed, were murdered. )

Srebrenica- Genocide op gevrolijkt met een polonaise van toen nog ‘Prins Beer’ nu ‘King Willem’.

(Voorgaande lijst is niet compleet en hebben nog talloze Genocide  plaatst gevonden)

Bij vakken voor ISIS: The worst genocides of the 20th and 21st Centuries.(‘Dutch Labor-Judas Lodewijk Asscher’ cleans the ISIS- ‘Genocide- University’ Toilets) 
Willem-Alexander wenst zijn ‘Wereld-Abbattoir’-Leiders succes met hun Roof en moord praktijken.
En dan laten wij het feit dat de Wereldwijde-Genocide van 15000 arme kinderen per dag nu plaatst vindt  maar buiten beschouwing, omdat daar nu net de Westerse Wereldleiders met hun Boss  ‘Abattoir-Obama’ verantwoordelijk voor zijn en niet het ‘ISIS-Abattoir’.

In het licht van het voorgaande kan men dus feitelijk stellen dat ‘ISIS -Abortoir’ nog maar een kleuter is op het gebied van de Genocide.