( van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

Amsterdam-Noir -(video)- dader moordaanslag steve Brown Afgelopen week werd de moeder van Fred Ros volgens Justitie en hun ‘politie scribent John van der Heuvel’ bedreigd. Is daarmee een zogenaamde ‘Onderwereld-Code’ overschreden was het bral-gesprek van de dag bij de louche misdaden journalisten als ‘Bagger-Peter R. de Vries’ en John van den Heuvel.
Dat was aanleiding voor Editie.nl om ing. Steve Brown om commentaar te vragen. Immers Brown is zelf neer geschoten en één van de weinige die het na kan vertellen. Brown heeft trouwens nog nooit een dag bescherming gehad van de zijde van de VVD- justitie en hun politie, ondanks dat hij meer dan 20 x is gewaarschuwd dat hij vermoord gaat worden door justitie en/of de politie . N.b zelfs een keer door een lachende ‘VVD-Griezel Fred Teeven’ ( die zich zelf trouwens 24- 7 laat bewaken) persoonlijk.  Integendeel Brown wordt sinds die moordaanslag door de ‘Media-Maffia strontton’ gehaald door met name John van den Heuvel en Peter R. de Vries, die beide totaal normloos zijn ( ander woord voor geen Erecode) en zonder schroom hun eigen moeder zouden verkopen voor kijkcijfers (=poen dus), maar dat terzijde.

Die bedreiging van Fred Ros zijn moeder werd in een schreeuwende hele voorpagina in De Telegraaf aangekondigd. Het leek wel een Pulp-Media reclame advertentie van heb ik jou daar van de één of andere derde rangs Heineken- Onvoerings film uit de koker van de Maffia en politie–informant Peter R. de Vries. Maar is het waar? Ach, het zou zo maar kunnen, want het is niets nieuws onder de “Goodfellas” zon in de Volks-Onderwereld.

Moeder Ros is in de tachtig dus het zou ook zo maar kunnen dat ze alleen al van die -Media- hausse pulp bedreiging’ in De Telegraaf  de geest geeft. En God verhoede het dat justitie moeder Ros dan  gaan onderbrengen in één van de PvdA ‘Arme Bejaarden-Killer Otwin van Dijk’ verzorgingshuizen, want dat overleeft zij zeker niet. Daar bestaan hoegenaamd totaal geen Erecode meer.

Maar goed hoe zit het nou met de Erecode in de ‘Volks-Onderwereld’ dat kinderen en familie niet worden bedreigd, die volgens de romantische pulp crime geldt?
Nou, daar kunnen wij kort over zijn. Die bestaat niet en heeft nooit bestaan. Er bestaan geen Codes in de Volks-Onderwereld, behalve dan dat aan alles een prijskaartje hangt. Een veelvuldige gehoorde kreet in de Volks-Onderwereld is: “die verkoopt zijn eigen moeder”. Maar laten we wel zijn de Volks -Onderwereld verschilt in het geheel niet met die van de zogenaamde Bovenwereld. Ook daar bestaan geen codes en sterven er dagelijks 15000 kinderen waar geen Heer van Stand ‘Rat in pak’ met hun King Willem voorop vindt dat er een Erecode is geschonden, namelijk laat geen 15000 kinderen per dag sterven van de honger uitsluitend om Bloed- Winst te maken. Overigens is het feit dat er 15000 kinderen per dag sterven nog niet één regeltje waard in De Telgraaf, daar waar een mogelijke bedreiging van de hoog bejaarde moeder van Fred Ros, die niet bepaald in haar wieg gestorven is, een hele voorpagina krijgt. Is dat de Erecode van De Telgraaf en John van den Heuvel?

Tot slot: Greetings from the Dutch underworld and Anthony Hopkins. An interview with ex-gangster Steve Brown.