( van onze Internationale Moordadige Elite-Gangster redactie)

Admiraal de RuyterAMSTERDAM-NOIR– De islamitische terreurorganisatie ISIS van King Abdullah van Saudi-Arabië  ( en de CIA?) heeft de Britse gijzelaar Alan Henning op beestachtige wijze vermoord. De onthoofding van Henning is te zien in de tweede video die ISIS vrijdag heeft vrijgeven. Aan het eind van de video is een nieuwe gijzelaar te zien, een Amerikaan. Zijn naam zou Peter Edward Kassig zijn. Het lijkt wel een Moord er maar op los pulp TV-serie of een bloederige Computer-Game.

King Abdullah van Saudi-Arabië eist steniging Geert Wilders.
De Dutch AIVD van  de PvdA ‘Ijdeltuit Ronald Plasterk’ weet weer van niks.
Henning (47) werd in december in het noorden van Syrië ontvoerd.
Hij was daar om medische hulpmiddelen te leveren aan vluchtelingen en deed niemand kwaad. Vorige maand stuurde hij zijn familie een audioboodschap waarin hij om zijn leven smeekte. Zijn vrouw Barbara had IS opgeroepen het leven van haar man te sparen. Zij wees er in een verklaring op dat haar man „samenwerkte met moslims om de meest kwetsbaren in Syrië te helpen”.Henning is de vierde westerling die IS heeft onthoofd en wij hebben voor deze walgelijke psychopaten misdaad geen woorden.. Eerder stierven de Amerikaanse journalisten James Foley en Steven Sotoff en Haines. Het is niet bekend hoeveel gijzelaars IS in handen heeft. Eind september kwam een video naar buiten met de Britse journalist John Cantlie, die al sinds eind 2012 in handen van de extremistische serie moordenaar(s)- misdaadgroep zou zijn.

Moordenaars die veel geleerd hebben van de Genocide geschiedenis van de Heersende Klasse en de huidige Media Maffia Pulp..
Obama RutteVolgens de Britse premier Cameron toont de onthoofding aan hoe barbaars en weerzinwekkend de strijders van ISIS zijn. Cameron wees erop dat Henning naar Syrië was gegaan om mensen te helpen, ongeacht hun geloof. Hij beloofde alles te doen om „deze moordenaars op te sporen en hen voor de rechter te brengen”.
Ook de Amerikaanse president Obama heeft de onthoofding veroordeeld, maar zwijgt  over de duistere criminele  rol die de CIA heeft gespeeld bij het oorspronkelijk bewapenen en financieren van het ISIS-abortoir toen zij nog uitsluitend vochten tegen President-Moordenaar Bashar al-Assad. „ Samen met onze Britse vrienden en andere bondgenoten zullen we werken aan de berechting van de moordenaars van Alan, net als die van Jim Foley, Steven Sotloff and David Haines”, bralde Obama in zijn VN reclame spotje, verwijzend naar de eerdere onthoofdingen door strijders psychopaten van IS.

Doodskisten- Computer spelletjes’ van ‘ISIS-Abattoir’ grote  Utopia-hit op youtube.
In een video die ISIS eerder op de dag had gepubliceerd, roept de terreurorganisatie moslims op om terreur te zaaien. De winnaar kan grote prijzen winnen, zoals 200 Westerse  blanke maagden, een VIP-plek in de Islam Hemel( lopen inmiddels opvallend veel mensen rond zonder hoofd)  en zolang hij leeft rond scheuren in een spiksplinternieuwe SUV met verse onthoofde hoofden op zijn ruitenwissers. Spreker  ‘Quiz- Showmaster  Mad-Dog’ is een aan de arm gewonde jihadist die praat met een Brits accent.De ISIS-strijder bralt half waanzinnig: ,,Zaai angst in de harten van de ongelovigen. Je kan schade, echte schade veroorzaken in het land van de ongelovigen en veel ISIS-prijzen winnen. Dus sta op, broeders, sta op, want bij de ISIS hoef je niet meer naar de Voedselbank of te kakkert te worden gezet door de Westerse Main-Scream-Media..” Ook roept de jihadist verwarde, radeloze, uitgebuite en tot op het bot beledigende jonge  moslims op om naar het Midden-Oosten te komen om mee te strijden, want er zijn grote prijzen te winnen: ,,Wat heeft het Westen je te bieden? Wat heeft dat afgrijselijke, verachtelijke land je te bieden ?” In ieder geval geen onthoofdingen op straat, maar dat is dan wel zo’n beetje alles.

Waar blijft de Dutch Admiraal Louis de Bontes.

De jihadist psychopaat heeft daarnaast een boodschap voor ‘het verachtelijke zwijn Cameron’ ( daar heeft hij wel een punt want Cameron is een  Kapitalistisch zwijn die één miljoen  Engelse kinderen in de honger laat zitten) , de Britse premier: ,,Als jullie echte mannen zouden zijn en niet allemaal halve ‘Dutch Gay Guy’s’, zouden jullie soldaten sturen en ons niet bombarderen vanuit de lucht.” De jihadist richt zich vervolgens tot de VS: ,,Amerika, je denkt dat je een supermacht bent, maar als dat echt zo zou zijn, zou je niet veertig andere landen nodig hebben om ons te bestrijden. Jullie bevechten mensen die meer van de dood en afgehakte hoofden van veelal onschuldige mensen, dan van het leven houden. Dus stuur je al je’ Gay-troepen’, al je reserves, en we sturen ze terug in onze video ‘Baardmannen-doodskisten-games’.”