Waar is de Neus van Ferry Doedens – niet tussen de benen van ‘BN- Superslet Heleen Van Royen’.

Heleen van Royen liegt in Het Parool ten koste van ing. Steve Brown voor haar ‘Held Peter R de Vries’.

email Pete r de Vries aan Mr Brown(van onze Waar is de Lul van “Johnny de Moran” SBS- redactie)

Amsterdam-Noir – De ‘Hoeren van de Telegraaf’ met hun ‘Wie heeft wie geneukt Privé’– blad hebben gemeend in het belang van onze kinderen hun opvoeding om weer eens het liederlijke, onzinnige normloze gebral te publiceren van een John de Mol BN-slaaf n.b. op hun voorpagina en vandaar dat wij er ook aandacht aangeven.

Heleen van Royen heeft er patent op om, om de zoveel tijd even in  de ‘Joop & John – Pulp- Showbizzw-Vuilnis media’ te scoren over de rug van iemand, die al dan niet aan haar toevertrouwd weleens een snuif te hebben genomen en iedere minderjarige (bijna dood zijnde) Heroïne-Junkie te neuken behalve haar.

Rob Oudkerk: Hef de PvdA op en ga allemaal naar een jong terminaal Heroïne Hoertje!
Zo ging jaren geleden‘Terminale-Heroïne-Junkie Neuker’ de Top PvdA man Rob Oudkerk al voor de ‘Heleen van Royen-bijl’, maar is nadien door zijn PvdA-gabbers toch nog aan een feestbaan geholpen in de Onderwijs-Maffia. Met Rob Oudkerk is het dus toch qua poen-baan goed afgelopen.

En hier is Heleen van Royen weer met een snuifje cociane door die andere.
Volgens ‘Slettenbak-auteur Heleen van Royen, de geestelijke nympfomane grondlegger  van de ‘Dutch Haute La Neuka Literatuur’ was Ferry Doedens wel érg hyper de pieper tijdens de  pulp-opnames van Ranking the Stars Kassa van Maffiabaas John de Mol.   ‘Star-Slettenbak Heleen van Royen’ was ook erg hyper van het idee dat Freddy Doedens net van het toilet kwam.
Alle slaaf- deelnemers van Ranking the Stars Kassa van ‘Maffia-Boss John de Mol’ werden uitgebreid doorgenomen door alle slaaf-deelnemers van Ranking the Stars Kassa van John de Mol, maar ‘BN- Super-Slettenbak Heleen van Royen’ had wel iets heel opmerkelijks te zeggen over haar collega-slaaf Ferry Doedens. Nee, niet dat ze met hem geneukt had, wat ze wel recentelijk nog gedaan had met de Maffioso John de Mol zijn ‘Dwergzoon Johnny de Moran’ en god mag weten wie allemaal nog meer.

“Hij was hyper, heel erg hyper. Hij kon niet stilzitten, terwijl hij beweerde dat hij een grote carrière als levend standbeeld had gehad, maar dat vond ik wel heel onwaarschijnlijk. Ik dacht: daar is ook wel misschien iets door zijn neus gegaan en ik kan het weten. Maar ik hoorde ook naast me fluisteren: ‘Die heeft gesnoven’.” Was dat haar tweede of derde persoonlijkheid ( ze heeft volgens ingewijden 8-9 persoonlijkheden), die tegen haar fluisterde?

Schizofrenie speelt Heleen van Royen weer parten bij de Stars-Kassa.
Ferry is ondertussen not amused. En dat is zacht uitgedrukt. Hij laat aan  het Open Riool-RTL Boulevard weten: “Ik vind het onbegrijpelijk dat mensen dit soort dingen roepen. Waarom? Ik zou het je niet kunnen zeggen, maar er klopt uiteraard helemaal niets van. Ik heb nog even opgezocht wat de symptomen zijn van het gebruik van cocaïne en schizofrenie. Eén daarvan is dat je geen honger meer zou hebben. Ik ben tijdens de opnames letterlijk 5 keer naar de kantine gelopen om een broodje te halen en ieder keer liep dat oude, uitgewoonde wijf  Van Royen als een loopse lekkende teef achter mij aan. Ik lach er maar om, maar het is natuurlijk intens triest dat iemand dit roept, terwijl zij de hele tijd kreunend achter mij liep.” Haar bizarre gedragingen voldeden één op één met dat van schizofrenie.

Heleen van Royen liegt in Het Parool ten koste van Steve Brown voor haar Held Peter R. de Vries.
Heleen legt uit dat haar opmerking écht niet zo bedoeld was, maar dat zijn gedrag gewoon erg opviel. Volgens haar was hij eerst heel rustig, maar toen hij tussen twee opnames in terugkwam was hij heel hyper en zat zijn haar door de war. Iedereen vond het raar, liegt Heleen of een van haar andere persoonlijkheden. “Ik wil niet suggereren dat hij iets heeft gebruikt, maar hij deed gewoon heel raar en dat heb ik op deze manier onder woorden gebracht en ik en al mijn andere persoonlijkheden liegen nooit, ‘wij’ neuken (en verneuken) alleen maar met iedereen.