PvdA verraad en beroofd zijn arbeiders met asociale Staatssecretaris Klijnsma tot op het bot, Oeps.(

( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie)

Amsterdam-Noir- Der Untergang van “Banana-Fraude Nederland.
PVV- Bruinhemden leider Geert Wilders is boos op het kabinet en vooral „de grote schuldige” premier Mark Rutte. Het land wordt kapot bezuinigd en leeg geroofd door de Ultra-Rijken en hun corrupte Bestuurs-Gangsters en de ,,portemonnee van de gewone man leeggegraaid”. Het enige dat Rutte daar tegenover stelt is „wereldvreemde dronkenmanspraat” om burgers aan te sporen een huis of een auto te kopen. En daarmee blijkt maar weer eens dat ook Wilders een fervent lezen is van “Volksnieuws uit Amsterdam”, want hij haalt ons de woorden uit de mond, zij het ietsje beschaafder. Nu alleen nog even zijn Bruinhemden-waanbeeld bij stellen dat de alles verwoestende Criminelen in Banana-Fraude-Nederland de ‘Marokkaantjes’ zijn en dat het juist niet de ‘Marokkaantjes’ zijn, maar  de “VVD Snake Rutte” en zijn bazen de “Elite-Gangsters” en hun ‘Bestuurs-Gangsters’, die de gewone man systematisch leeg roven en plunderen.

Wilders zei dat woensdag bij het gebral-debat over de kabinetsplannen om 6 miljard te bezuinigen te roven en plunderen van de gewone man in 2014. Het kabinet heeft daartoe opdracht gekregen van de euro Roofhoofd-commissaris Olli Rehn ( Roof de arme man scheel-begroting) om het financieringstekort op orde te brengen (kuch).

Volgens Wilders leidt het ‘Rechts-Links-kabinetsbeleid’ tot „een economisch drama en een sociaal bloedbad onder de gewone man” en is driekwart van de bevolking tegen de bezuinigingen. Volgens Wilders voert het kabinet „een vernietigend beleid op bevel van Brussel”.

Ook SP-leider Emile Roemer vindt dat Nederland zijn oren uitsluitend naar Brussel laat hangen. „Als ‘Hoofd-Roof-commissaris Olli Rehn’ zijn hoepeltje omhoog houdt, dan springen de heren er netjes doorheen.” Dat leidt volgens Roemer tot meer werklozen, minder geld voor de zorg, afbraak van de sociale voorzieningen, minder groei, minder koopkracht en meer armoede onder de gewone man en nog meer miljarden voor de Ultra-Rijken.
Volgens Roemer moet het kabinet het roer omgooien en stoppen met bezuinigen over de rug van de gewone (domme) man.. Het zou de btw moeten verlagen en de koopkracht een impuls moeten geven om het vertrouwen in de economie te herstellen.

Alexander Pechtold pist ook in zijn broek van doodsangst voor VVD-‘Pedo-Grandmaster Joris Demmink’.
D66-leider Alexander Pechtold verweet het kabinet juist dat het allerlei noodzakelijke roof de arme scheel hervormingen van bijvoorbeeld de arbeidsmarkt voor zich uitschuift en rende daarna keihard weg. ( zat wellicht Joris Demmink incognito in de zaal?) Volgens hem heeft het kabinet „zijn ambities stap voor stap afgezwakt” en lijkt het uitgeblust. Het enige waarmee het nog komt zijn „schoten voor de boeg en losse flodders” om mensen aan te sporen het geld te laten rollen, zei Pechtold.