Johnny de Mol

‘BN-Slavin Olcay Gulsen’ na de trip met spoed naar de psychiater.

( van onze Corrupte News of The World redactie)

Amsterdam-Noir- Egoïsme van de Mediacratie heeft gewonnen.
Bronnen binnen Talpa hebben ons laten weten dat een AIDS-Test verplicht is voor zowel de mannelijke als vrouwelijke BN’ers, die met de kennelijke Bi-sekuele ‘Johnny de Moran’ op reis gaan. Is het waar dat iedere gast( zie hier de verplichtte  BN-Aids-test-lijst)  die mee gaat met Johnny De Mol eerst verplicht een aids-test moet ondergaan?

Een gewaarschuwd mens telt voor twee, maar niet in het ‘Media-Maffialand’ van Joop & John. Wie regelt de BN-slachtoffers voor “Johnny de Moran.” Wie is de “Talpa-Pooier’ in dit horror verhaal? Is dat Andrea Pleijte?
De angst zit extreem diep bij de BN-Slaven van Maffiaboss John de Mol en “Koning Vuilnis Joop 1”. Zij hebben geen keus: Mee met Johnny de Mol of op de blacklist en aan de bedelstaf. Wanneer grijp de politie en justitie in? Waarschijnlijk nooit in “Banana-Fraude-Nederland”, want die doen het net zo in de ‘OM- Opportuun- broek’ voor Joop & John als hun BN-slaven.

‘Modeontwerpster’ (kuch) Olcay Gulsen heeft een bijzondere trip gemaakt met de sinds kort vrijgezelle Lul van Johnny de Mol aka “Johnny Moran”. Ondanks dat inmiddels algemeen bekend is dat wie afreist met de Dwergzoon van ‘Maffiabaas John de Mol’ “Johny de Moran” dat die persoon de kans loopt te worden ‘verkracht’, maar zeker de ‘Mol-Lul’ er in krijgt.

Olcay is samen met Johnny naar Turkije afgereisd voor het programma Waar is De Mol,  Waar is de Lul van de Mol? Nou, waar die is weten wij inmiddels al door het ordinaire gepoch  van “Johnny de Moran” zelf.  Is hij wellicht zwaar aan de cocaïne? Volgens wel ingelichte roddel kringen al  jaren.

De twee zijn vlakbij het Taksimplein in Istanbul geweest, waar demonstranten zich al twee weken verzamelen omdat ze het niet eens zijn met het beleid van premier Erdogan(kuch). “Toen de politie een dag weg was, werd het daar een groot festival. Iedereen was aan het barbecueën, drinken, echt een volksfeest. Je vergeet bijna dat het een protest is. De dag erna stonden er alweer 80 gepantserde politiebusjes en was de sfeer weer hartstikke grimmig”,  mummelt de nog half uit elkaar getrokken  versufte Olcay bij  John de Mol zijn ‘SBS-Show- riool fake-nieuws’.

‘Maffia-Boss John de Mol’ laat Sanoma Topman Dick Molman liquideren en al zijn BN-slaven moeten zijn Dwergzoontje (sommige zoals ex. Mr Bramela en Peter R.met pijn in kont) de Pulp-Hemel in prijzen.
De angst zit zo diep bij de BN-slaven dat zij nog gedwongen worden om ook nog eens een keer na de ‘Waar is de Lul’ van ‘Johnny de Mol- trip’ moeten komen opdraven van Papi John in zijn  SBS-hersenverpulveraar ‘Show-fake-nieuws’ om zijn ‘Dwergzoon Johnny de Moran’ de hemel in te prijzen.

Ondanks de chaos en de Lul van Johnny heeft ze z.g. genoten van de reis staat ze gedwongen als een John & Joop ‘BN-zombie’ uit te brallen. “Het was super indrukwekkend. We hebben gelachen en bijna gejankt (van ellende en schaamte). Het was echt heel bijzonder dat ik na deze trip tenminste nog werk heb en kan lopen en off the record hij had gelukkig een heel kleintje.”

Wat ontwerpt Olcay Gulsen eigenlijk? Olay Gulden wilde niet verklaren of zij na de Trip zich al op Aids heeft laten testen.