John de Mol en Silvio Berlusconi

Italië gidsland m.b.t. de Rule of Law voor Elite-Gangsters en Bestuurs-Gangsters “Banana-Fraude Nederland”.

(Van onze Corrupte News of the World redactie i.s.m. onze VVD-Klasse-Justitie)

Silvio BerlusconiAmsterdam-Noir Eerder is Silvio Berlusconi al veroordeel tot 4 jaar wegens corruptie en belasting ontduiking en omkoping van een senator en nu weer zeven jaren aan de Pedo-Maffioso broek erbij.

Hoe lang nog voordat ‘Maffia Boss John de Mol’ en zijn ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ wordt vervolgd en veroordeeld in “Banana-Fraude Nederland.“

Hoe lang nog voordat zijn ‘Dwergzoon Johny de Moran’ en zijn Pooier de bak in vliegen?

Wanneer grijpt nu de Bibob wet en de FIOD in bij Endemol en John de Mol?
Endemol eigenaar en compagnon van de ‘Maffiabaas John de Mol’ de oud-maffia-premier SilvioBerlusconi is veroordeeld tot zeven jaar celstraf in de zaak ‘Pedo-Rubygate’ boven op de vier jaar die hij al had. Justitie en de Gemeente Amsterdam zien geen aanleiding de vergunningen van Endemol in te trekken. Vergunningen weigeren en intrekken wordt alleen gedaan in ‘Banana-Fraude-Nederland’ bij het gewone Volk die een ‘Ome Willem’ of ‘Tante Bep’ zaakje runnen op de hoek van de straat.

Tal van hoofdrolspelers waren afwezig in de rechtszaal in Milaan. O.a. ontbrak de Pooier van Silvio Berlusconi.

‘Pedo-Maffiose Silvio Berlusconi’ volgde de uitspraak, die live door de publieke omroep RAI wordt uitgezonden in zijn Melogomane villa met wat iets te jonge Volks Call-girlls in Arcore op tv. Ook aanklager Ilda Boccassini, die 6 jaar cel tegen Berlusconi had geëist, was slechts vertegenwoordigd door een medewerker, omdat zij zwaar met de dood was bedreigt en de afgelopen jaren zwaar door de Media-pulp-sensatie strontton is gehaald  van de Media-Maffia Magnaat Silvio Berlusconi.

Endemol weigert commentaar en verwijst naar hun misdaad-‘journalisten’ ‘Fat-scam Kees van der Spek’ en ‘Kruidvat Peter R. de Vries’ als bewijs dat zij geen misdaadgroep zijn en zelfs de ‘Volks-kruimel-misdaad’ bestrijden i.s.m. de ‘Bolhaar-justitie’. ( Peter R. ontvangt voor een paar uurtjes OM slap lullen 3300,- euro van zijn justitie, corruptie?)

Tevens afwezig was Top Call-Girl Ruby,( top= extreem duur) het Marokkaanse escortmeisje dat „benadeelde partij” was in de rechtszaak wegens machtsmisbruik en het bevorderen van prostitutie van minderjarigen. Het proces heeft 27 maanden geduurd door extreem traineren van de zijde van met een batterij corrupte extreme dure gewetenloze advocaten van Silvio Berlusconi’ Door de tweede veroordeling van Silvio Berlusconi’ is Italië een voorbeeld voor “Banana-Fraude-Nederland” dat lieden als John de Mol en politie-informant ‘Kruidvat Held en Rebel Peter R. de Vries’ en de (voormalig) Top-OM Baas de ‘Pedo- Grandmaster Jorris Demmink’ , enz., enz. niet boven de wet behoren te staan.