Zwarte dag voor ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’. Maffia-Boss John de Mol  maakt overuren om de msm te censuren.

( van Corrupte News of The World redactie)

Amsterdam-Noir-  Peter R. de ‘Rebel’ medewerkers in de bak.
Het Kruitvat ontkent alle betrokkenheid in deze.

De twee  jarenlange ‘medewerkers’ van de bejaarde Maffiajournalist en politie-informant Peter R. de Vries gaan voor lange tijd de cel in als aan het ‘SBS-OM’ ligt.
‘Man-vrouw’ en o.a. ‘Bodyguard’ van Peter R. de Vries Koen Scharrenberg gaat voor 12 maanden de cel in.

De huurmoordenaar van Maffioso Peter R. de Vries en Maffia-Boss John de Mol Rob Zegerius maar liefst voor 20 jaar. Nou, Peter R. is de komende jaren in ieder geval druk, druk verplicht zijn ‘redactie-medewerkers’  Koentje en Robbertje in de cel te bezoeken en kantine geld te gaan storten, zodat zij geen opening van zaken gaan geven over hun misdaden tijdens hun lidmaatschap voor de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’, zoals bijv. de moord wurg-aanslag op Steve Brown.

Peter R. de Vries en Bas van Hout laten Steve Brown wurgen door hun Knokploeg.
Tegen Peter R. zijn Amsterdamse beroepscrimineel en huurmoordenaar Rob Zegerius heeft het ‘SBS-Openbaar’ Ministerie (OM) vrijdag 20 jaar gevangenisstraf geëist.
Rob Zigerius  (54) is de spil in een megadossier dat het landelijk parket onder de codenaam Yellowstone heeft opgebouwd tegen in totaal 12 verdachten, onder wie een kroongetuige “Junkie Richard T”.

Tsjakka in de Baka.
Positiviteitsgoeroe Emile Ratelband is ook verdachte, in één van de vele feestelijk  ‘SBS- reality’-deeldossiers. In zijn geval draait de verdenking om een poging tot brandstichting van zijn huis in Huissen. Het ‘SBS-OM’ eiste 12 maanden cel tegen hem, waarvan de helft voorwaardelijk. Ratelband, die alles heeft ontkend, was vrijdag niet in de zittingszaal in Amsterdam aanwezig.

De zwaarste feiten in Yellowstone zijn een aanslag met een handgranaat op een kantoorvilla in Amsterdam-Zuid en een poging tot liquidatie in Gouda, in respectievelijk juni en juli 2010. Volgens de ‘SBS-officieren’ van justitie Koos Plooij en Joris Beliën is  Peter R. zijn huurmoordenaar Rob Zegerius ook daar het brein achter geweest.

Een bijzondere positie in het geheel van feiten heeft advocaat Edwin T.
Hij is volgens justitie zowel slachtoffer als dader: de granaataanslag was voor hem bedoeld, maar hij zat ook in het Goudse moordcomplot. Daarnaast wordt hij beticht van oplichting, afpersing en witwassen. Eis: 10 jaar cel. De 42-jarige T. heeft zich teruggetrokken uit de advocatuur, maar om te voorkomen dat hij het vak binnen afzienbare tijd weer uitoefent, eisten de beide aanklagers ook nog een beroepsverbod van 12 jaar tegen hem. Er wordt wel gekeken of hij t.z.t. als juridisch deskundige bij “RTL-Riool Boulevard” kan aanschuiven.

Hof voorkomt zelfmoord Panorama journalist Koen Scharrenberg.
Rob Zigeruis  wist ook ‘Vod-Panorama’ misdaadjournalist en jarenlange billemaat van het andere “Panorama journalist het Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout” aan zich te binden voor wat centen zwart. Hij betrok ‘Vod-Panorama’ Leugen-verslaggever ‘man-vrouw’ Koen Scharrenberg in diverse oplichtingspraktijken en o.a. bedreigingen tegen econoom en ing. Steve Brown, aldus het ‘SBS-OM’.

Man-vrouw Koen Scharrenberg was een vriend van Ratelband en is volgens  de ‘SBS-showbussines officieren’ Plooij en Beliën betrokken in het brandstichtingsplan in Huissen. De ‘Vod-Panorama’  misdaad-‘journalist’,  ‘man-vrouw’ Koen Scharrenberg publiceerde in 2002 een Leugenboek over/met Rob Zigerus. – auteur en onderwerp zijn goed bevriend geraakt tijdens het fabriceren van het fantasie onzin boek, maar waren al jaren beide lid van de ‘Misdaadgroep Peter R de Vries’.

Organigram Misdaadgroep Peter R. de Vries sinds 1980

Hoe houdt het OM Koen Scharrenberg in leven.
Het SBS-OM eiste 18 maanden tegen ‘man-vrouw’ Koen Scharrenberg, waarvan 6 maanden voorwaardelijk en is zich aan het beraden hoe zij  ‘man-vrouw’ Koen Scharrenberg in leven kunnen houden tijdens de detentie, aangezien hij de laatste keer binnen een dag onder zelfmoord wacht moest worden gesteld.

Rob Zegerius  liep in het verleden al tegen in totaal 22 jaar cel op, voor uiteenlopende misdrijven, waaronder huurmoord(en). ,,Onverbeterlijk en onverbeterlijk gevaarlijk”, zo typeerden de officieren hem.

De ‘SBS-Offcieren’ Koos Plooij en Joris Beliën zwegen  beide als het graf over het algemeen bekende feit dat Peter R. de Vries Rob Zegerius de afgelopen decenia dat hij in de cel zat soms bijna wekelijks bezocht. Waarom?

Ook zwegen de ‘SBS-officieren’ Koos Plooij en Joris Beliën over het feit dat de vrouw van Rob Zegerius al redactielid was bij Peter R. de Vries sinds de jaren ’80 van de vorige eeuw bij het  ‘Super Vod-blad Actueel’  totdat zij recentelijk zelfmoord pleegde in de gevangenis van Breda.

Eerder in het proces eiste het OM 6 jaar tegen kroongetuige Junkie Richard T. Het gaat daarbij om een gehalveerde strafeis.

Afijn, het ziet er naar uit dat het 100 jarige bestaan van het ‘Vod-Panorama’ door de toilet gaat als het Leugenblad dat zijn misdaad artikelen bij elkaar liet en laat fantaseren door Kruimel Criminelen als Koen Scharrenberg, Peter R. de Vries en Bas van Hout. Wij zijn benieuwd of ‘Vod-Panorma’ nog een klein beetje fatsoen heeft en zijn z.g. Crimipedia gaat aanpassen met hun eigen medewerkers.