Media-schandknaap Kees van der Spek mag aan de ‘slag’ bij SBS6. Zwijggeld van de Maffia.

Endemol en SBS en Kees van der Spek stelen van Scam City en The Real Hustle  

(Van onze Corrupte News of The World redactie)

Kees van der spekAmsterdam-Noir-Eerst even wat feitelijke algemene informatie hoe ‘nieuws’ brengen in vereniging  tot stand komt bij Sanoma bladen als ‘Vod-Panorama’ en SBS en Endemol. Een pure scam.

Bejaarde Van der Spek komt met een zoveelste gejatte pulp-sensatie-programma en Scamed  en gehustled gelijk samen met Vod-Panorama de lezers en toekomstige hersendode SBS-Kijkers. Hebben wij hier van doen met een jonge, dynamisch, goed, ogende, strak getrainde vol flitsende humor en zelfspot jonge ‘Media-God’, die garant staat om de meest begeerlijke adverteerders in de leeftijds categorie van tussen de 14 en 30 jaar aan te trekken? In tegendeel:

Het  ‘Scam- pulp-programma’ wordt geproduceerd door Endemol en uitgezonden bij de hersendode van SBS.

Panorama scam: Sluikreclame in de vorm van een artikel.
‘Vod-Panorama’ maakt daar vervolgens deze week sluip-reclame voor in de vorm van een ‘artikel’ en pleegt dus een misdaad op grond van artikel 52j, eerste lid, van het Mediabesluit. Pure scam.

Endemol en Panorama en SBS zijn deels eigendom van Sanoma.  SBS en Endemol zijn deels eigendom van ‘Maffia Boss John de Mol’ en niet te vergeten de ‘Pedo-Maffioso Berlusconi’. Een echt scam en hustle gezelschap zonder geweten en schaamte met slechts een doel voor ogen de ‘Hersendode SBS- kijker’ en de ‘Vod-Panorama lezer’ in de maling nemen en hun zakken te vullen. Pure scam.

Endemol, SBS, John de Mol en van der Spek zijn een pure scam en hustle.
Het is maar dat u het weet hoe onafhankelijk nieuws wordt gefabriceerd door ‘Maffia Boss John de Mol’ en Sanoma. Daar komt bij dat normaal gesproken dat z.g. objectieve interviews gedaan zou worden door Panorama journalist ‘man-vrouw Koen Scharrenberg’, die meer dan 20 jaar achter de schermen voor het Schandpaal Showprogramma van ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries ‘  heeft gewerkt, maar dat kan deze keer niet omdat hij recentelijk met de ‘vrienden’ van Peter “L” de Vries vet verschut is gegaan voor poging tot moord, doodslag, brandstichting, fraude, witwassen en afpersen.

Afijn, het is maar dat u het weet hoe z.g. onafhankelijk en objectief nieuws wordt gefabriceerd als men bij ‘Vod-Panorama’ met sluipreclame-artikeltjes komt van eerste klas louche, criminele corrupte, bejaarde lieden als Kees van der Spek. Pure scam!

Het sluipreclame-artikeltje verheerlijkt Kees van der Spek als zelf verklaarde Held, die zo geniaal is om dit programma te bedenken, namelijk over Nederlanders die in het buitenland worden opgelicht. Hij liegt dat hij dat idee reeds tien jaar eerder had bedacht. Kennelijk heeft ‘Vod- Panorama’ niet even gegoocheld, want o.a. de BBC  en National Geographic Channels International hebben  toevallig enige tijd geleden exact het zelfde idee al uit gezonden.  Wat een toeval? Of een Pure Scam?

‘Hatchet-man Kees van der Spek’ van ‘misdaadgroep Peter R. de Vries’ vlucht voor Steve Brown.
Dan liegt hij er verder nog lustig op los dat hij nooit bang is geweest tijdens zijn jarenlange criminele, laffe overval-smeerpoetsen handelingen voor ‘Misdaadgroep Peter ”L” de Vries’. Toen econoom, ing. Steve Brown hem een keer tegen kwam met zijn Hema- Unox worstenvrouw in de Amsterdamse Pijp stikte hij zo wat van angst om maar wat te noemen.  Het leugen ‘Vod-Panorama’ vraagt zich ook niet af wat Endemol en SBS bezielt om deze bejaarde uitgezakte bejaarde Vet-klep in deze tijd van crisis bij SBS een n.b. net door de BBC en National Geographic Channels International uitgezonden ‘Scam programma’ te geven. Pure Scam!

Endemol directeuren Laurens Drillich en Lucas Goes direct onwel en ondergedoken.
Wat is de werkelijk reden dat deze halve idioot en bejaarde loopjongen van Peter “L’ de Vries een gejat programma heeft gekregen van Endemol en zijn Maffia-Boss John de Mol?

De werkelijk reden is dat van der Spek moet worden afgekocht, dat hij niet uit de school gaat klappen over de misdaden die hij met en voor Peter “L” de Vries en zijn ‘Maffia-Boss John de Mol’ en Endemol de afgelopen 20 jaar heeft gepleegd en dat hebben wij reeds eerder gepubliceerd, maar dat was ‘Vod-Panorama’ ( googled nooit) even ontgaan.

Nou, hoe het ook zij de’ SBS –kijkers’ kunnen hun borst nat maken, want binnenkort worden zij weer eens gehussled en gescamed door de bejaarde, Vetklep ‘Held’ Van der Spek. Het is niet te hopen voor SBS en Endemol dat deze  overjarige, uitgezakte Vetklep van der Spek voor die tijd een hartverlamming krijgt, of toch wel?

Opmerking: wij hebben dit artikel voorgelegd aan Sanoma, Panorama, Endemol John de Mol en SBS in het kader van hoor en wederhoor. Daarnaast hebben wij ons gericht tot prof. mr. Madeleine de Cock Buning en drs. Eric Eljon van Commissariaat voor de media  met het verzoek ons te laten weten of zij strafmaatregelen gaan nemen tegen Panorama en Endemol en SBS wegens het plegen van sluikreclame onder het mom van nieuws brengen.( zie: rechtspraak.nl )

(spreekbuis@omroep.nl, cvdm@cvdm.nl,)