En dat doet Endemol en ‘Maffiaboss John de Mol’ ook.

John de Mol en Silvio Berlusconi

( van onze News Of the Word redactie i.s.m. onze VVD-Klasse-justitie redactie)

Nicole Minetti
‘Pooier-Lady Nicole Minetti’ in avond gala kleding

Amsterdam-Noir- ‘Pooier-Lady Nicole Minetti’, in de Italiaanse onafhankelijke media bekend als de „beheerder van de Pedo-harem” van ‘Endemol-Boss Pedo-Maffioso Berlusconi’, had zelf ook ‘seks met een pincet’ ( zonder pincet kon zij zijn verschrompelde ‘worstje’ niet vinden) met de ex-premier tegen zeer riante betaling. Er was zelfs sprake van „ware en echte dollar liefde”. Dat zei Minetti zelf vrijdag tijdens haar slotwoord in een van de twee ‘Rubygate-pedo’-processen in Milaan.

Het Openbaar Ministerie had eerder 7 jaar cel geëist tegen Minetti wegens het bevorderen van prostitutie van minderjarigen tijdens de ‘bunga-bunga-pedo’-seksfeesten bij Berlusconi thuis.

‘Pooier-Lady Minetti’ is woest en dreigt naar “Banana-Fraude-Nederland” te verhuizen.
Volgens Minetti was daarvan geen sprake en had zij een „monogame betaal relatie” met de media-maffia-magnaat en mede eigenaar Endemol, aldus de krant la Repubblica.
„Ik heb nooit meisjes onder de 14 jaar naar Arcore gebracht”, zei Minetti doelend op de villa van Berlusconi bij Milaan. De aanklacht tegen haar berust volgens haar op een „haatcampagne zonder precedent en zij is meer dan woest, want beet zij de Rechter toe  in Nederland wordt er nooit iemand in soort zaken vervolgd”. Als Nederlandse Banana-voorbeelden wees zij de rechter op o.a. de dwergzoon van  Maffiaboss John de Mol “Johnny de Moran”, die straffeloos in Nederland pocht alle BN-slaven van zijn vader te neuken verkrachten, en nog wel gratis ook. Daar boven op wees zij ook nog op politie-informant Peter R. de Vries ( die heeft inmiddels in medialand de bijnaam de Worstenman), die alle gangstersletjes van de NOS en de “Wereld Draait Door” uit elkaar trekt en daarbij nog een rooitje ( 1000,- euro) subsidiegeld toe krijgt ook.

Ze zei dat zij „agressie in de media” heeft ondergaan, „gevolgd door een golf van minachting en een lawine aan zwart Maffiageld”.

Het was ook  ‘Pooier-Lady-Minetti’ die het Marokkaanse escortmeisje ‘Ruby’ bij het politiebureau ophaalde, toen Berlusconi, destijds nog premier, onder valse voorwendselen haar vrijlating had bewerkstelligd (zij zou familie zijn van de Egyptische president Mubarak). Minetti zei dat zij alleen maar het beste wilde voor het toen nog minderjarige meisje dat bij haar “Papi’ Berlusconi terug zou moeten keren. John de Mol is ook (weer) woest en liet weten dat hij het ook een schande vindt wat er met zijn compagnon Berlusconi en zijn ‘Pooier-Lady Minetti’ in Italië gebeurt. In ‘ik hou van Holland ‘zou er nooit een rechtszaak zijn geweest, het is een schande!, aldus John de Mol.

John de Mol