John de Mol en Silvio Berlusconi

Humor: John de Mol Witwasser afpers geld Holleeder. De ontbrekende media-meneer, die nooit wordt vervolgd in “Banana-fraude-Nederland”.

Humor: Inmiddels worden wereldwijd de (Media)-Maffia bazen als Rupert Murdoch en Silvio Berlusconi vervolgd. Alleen in “Banana-Fraude-Nederland” ontspringt o.a. de Dutch ‘Maffia-Boss John de Mol’ toch de volle compagnon van Berlusconi al een kwart eeuw vervolging- Waarom?

(door Marthe van Engen en bewerkt door de waarheidscommissie)

Amsterdam-Noir- De Mol en Berlusconi kopen Endemol.
The Silvio-soap continues. Bij de meeste mensen geldt dat het verstand met de jaren komt, maar dat kunnen we niet zeggen van Silvio Berlusconi (76), blijkens een interview met de Italiaanse krant Tempi. Daarin waarschuwt Il Cavaliere de Italiaanse regering voor de gevolgen van zijn eventuele afzetting als senator.

Er bestaat een grote kans dat de ‘Pedo- Maffioso Berlusconi’ zijn lidmaatschap moet beëindigen als gevolg van zijn veroordeling wegens belastingfraude. Vanwege die straf (hij moet onder meer een jaar gevangenisstraf (thuis) uitzitten) kan hij automatisch geen senator meer zijn. De wet die dit regelt schrijft echter ook voor dat de Senaat de gevolgen van de veroordeling moet bekrachtigen. En omdat de Italiaanse regering van premier Enrico Letta de steun van Berlusconi’s partij nodig heeft, ziet de oude  ‘Pedo- Maffia-vos’ nog kansen om er onderuit te komen:

“Ze zullen zeggen dat het mijn schuld is wanneer de ministers van de PDL (Berlusconi’s partij, red) aftreden, geconfronteerd dat ze zijn met het juridisch afmaken van hun baas, die gekozen is door miljoenen.”

Volgens Berlusconi “bieden de grondwet en het gezond verstand nog allerlei oplossingen”. Daarmee doelt Berlusconi waarschijnlijk op de mogelijkheid dat president Napolitano hem gratie verleent. Maar de 76-jarige schuinsmarcheerder die oproept het gezond verstand te gebruiken, dat voelt toch als de SGP die vrouwelijke kandidaten toelaat op de kieslijst. Een paar voorbeelden van Silvo’s gebruik van het gezond verstand:

2006 Tijdens zijn verkiezingscampagne zegt Berlusconi: ‘Ik ben de Jezus Christus van de politiek. Ik ben een geduldig slachtoffer, ik offer me op voor iedereen!’ Hij verliest de verkiezingen van Romano Prodi.

2007 In een open brief aan een krant eist Berlusconi’s vrouw excuses van haar man, omdat hij flirt met andere vrouwen. De charmeur verklaart: ‘Vergeef me, ik smeek het jullie. Zie dit als een teken van liefde, een van de vele. Nog geen vier maanden later publiceert het Italiaanse tijdschrift Oggi foto’s van Berlusconi in zijn villa op Sardinië, waarop hij in intieme aanwezigheid is van enkele jonge vrouwen. Op de voorpagina pakte het tijdschrift uit met ‘De harem van Berlusconi’.

2009 Berlusconi zegt dat de slachtoffers van de aardbeving in L’Aquila het moeten zien als ‘een weekendje kamperen’. Een storm van kritiek is het gevolg.

2009 Een aantal media publiceert foto’s van jonge vrouwen op feestjes van Berlusconi, waarop zijn vrouw aankondigt dat ze hem verlaat. Ze noemt hem ‘de draak aan wie maagden zich bieden voor succes bekendheid.’

2010 Naar de vermeende ‘bunga bunga’-feestjes van Berlusconi ( niet te verwarren met het SBS TV-programma van John de Mol “Waar Is de LUL van de Mol”) wordt een onderzoek ingesteld. Daarnaast wordt onderzocht in hoeverre de rijke Italiaan misbruik heeft gemaakt van zijn positie. Een van de minderjarige meisjes op die feestjes, Ruby, wordt vrijgelaten nadat zij is opgepakt door de politie op verdenking van diefstal. De politie in Milaan is onder druk gezet om haar vrij te laten – het zoveelste ‘teken van liefde’.

2011 Rubygate gaat door. ‘Pedo-Berlusconi’ wordt officieel aangeklaagd omdat hij betaalde seks met de toen nog minderjarige prostituee Ruby zou hebben gehad. In de USA heet een dergelijk misdaad Statutory rape en was Berlusconi als Pedofiel al voor jaren de gevangenis in gedraait en te boek gestaan als Sex offender, wie je ook bent!

2011 Humor: Endemol wordt geleid door een Sex offender Berlusconi en een ‘Maffioso John de Mol’ en er kraait geen ‘justitie-haan’ na in “Banana-Fraude-Nederland”.

2012 Berlusconi wordt tot vier jaar celstraf veroordeeld voor belastingontduiking, maar deze straf wordt omgezet in een jaar. Daarnaast blijkt Berlusconi betrokken bij een afluisterschandaal.

2012 Humor: Peter R. de Vries maakt zich al een kwart eeuw schuldig aan illegaal en strafbaar afluisteren en verboden opnames met de verborgen camera en ook daar kraait geen ‘justitie-haan’ naar in “Banana-fraude-Nederland”.

2013 Ondanks een wanhopige poging bij hoogste rechter van Italië, wordt Berlusconi eindelijk veroordeeld tot een jaar celstraf wegens belastingontduiking. Daarnaast mag hij geen senator meer zijn, of kandidaat bij de volgende verkiezingen.

2013 Humor: Ome  Berlusconi’ is trots op de BN-Slaven Harem van  zijn alles neukende neefje ‘Dwergzoon Johnny de Moran’. 

2013Humor: “Tijdperk P.R. De Vries-25 jaar maffiajournalistiek in Nederland.”
Hoewel de rechter in de zaak Ruby maar liefst zeven jaar gevangenisstraf en levenslange ambtsuitzetting aan Berlusconi heeft opgelegd, staat het de oude Pedo- boef vrij om te procederen. En hem kennende zal hij dat zeker niet laten. Kwestie van je gezond verstand gebruiken. En hoe zit het met het gezond verstand in “Banana-Fraude-Nederland”? In Italië wordt Berlusconi tenmiste nog vervolgd.

Humor 2103:In Nederland kan een Maffioso als John de Mol met zijn ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ en zijn ‘Witwascentrale Talpa’ al een kwart eeuw ongestoord doen en laten wat hij wil. Dus hoe lang nog voordat er weer gezond verstand in Nederland is en Maffia-Boss John de Mol en zijn ‘bemiddelaar’ Peter R de Vries worden veroordeeld? Wanneer grijpt de FIOD en de Bibob-wet in?