De nieuwe gedragsregels werken nu al niet meer voor de ‘Bestuur-Gangsters’.

Morgen demostratie voor gerechtigheid en menselijkheid met als spreker de ‘Nederlandse Complot-Guevara’.

Amsterdam-Noir – Crisis? Voor wie dan?

(Landelijke Demonstratie 2013, 1 juni staan wij massaal op tegen deze regering!!!!
www.landelijkedemonstratie2013.nl
(kamervragen , Lange Frans en Baas B))

Wetboek van Strafrecht failliet in ‘Banana-Fraude Nederland’ door de ‘VVD-misdaadgroep’. 

Het Mega-bedrag dat vertrekkende corrupte, falende Bestuurs-Gangsters van Nederlandse beursgenoteerde ‘Maffia-bedrijven’ afgelopen 3 jaar meekregen, was in ruim de helft van de gevallen hoger dan de code-Tabaksblat voor goed ondernemingsbestuur voorschrijft. ‘Misdaad-Bedrijven gebruiken ‘VVD-sluiproutes’ om meer te kunnen uitkeren. En de ‘VVD-Justitie’ kijkt samen met hun ‘PvdA-Hoertjes’ standaard de andere kant op. Dat concludeert de Vereniging van Effectenbezitters (VEB) op basis van jaarverslagen, meldt NRC Handelsblad.

‘PvdA-Hoeren’ krijgt een zeer pijnlijke spiegel voorgehouden.
De code-Tabaksblat, die in 2004 inging, schrijft een maximale vertrekpremie van één jaarsalaris voor. Hoewel de formele vertrekregeling dat maximum vaak niet overschrijdt, wordt het totaalbedrag geregeld fraudeleus aangevuld. Bijvoorbeeld met een fake –fraude opzegtermijn van een half jaar (inclusief doorbetaling salaris), uitkering van niet-opgemaakte vakantiedagen of een aanvullende pensioenregeling. Pure criminele delicten, die ook allemaal strafbaar zijn in het Failliete Wetboek van Strafrecht (alleen nog bikkelhard van kracht voor het Klootjesvolk), dat helaas door de ‘VVD-Misdaadgroep’ voor ‘Bestuurs-Gangsters’ en ‘Bankier-Gangsters’ buiten werking is gesteld , één en ander gedoogt door hun ‘Hoertjes van de PvdA’.

Criminele Mega-Bonussen voor Bestuur-Gangsters en ‘Fred Teeven Hel –Hollen’  of ‘Nacht und Nebel’ werkkampen voor de ‘Gewone Man’.
Extra schrijnend en crimineel is dat daar waar  falende en corrupte Bestuurs-Gangsters met ‘ontslag’ gaan met een criminele Mega-Bonus de gewone man als hij werkloos wordt n.b. door o.a. de falende plunderde rovende Bestuurs-Gangsters direct verdwijnt in een van  de ‘Nacht und Nebel’  ‘VVD- Henk Kampf -Lagers’ of nog erger in een van de ‘VVD Fred Teeven Hel- Holen’.