( van onze Internationale Elite-gangster redactie i.s.m. onze corrupte pulp-film redactie) 

Amsterdam-Noir- Filmfonds ontspringt de dans door zijn warme, duister politieke en Rob HofMedia-Maffia- banden.
Italiaanse Maffia toestanden bij het 100% gesubsidieerde Filmfonds blijbven ongestraft, daar waar een kleine Vis met veel bombarie voor de Rechter wordt gesleept?
Voor de rechtbank in Rotterdam staat documentairemaker Rob Hof terecht voor mogelijke fraude met filmsubsidies en omkoping. Dat meldt NRC.De winnaar van de Zilveren Nipkowschijf is een verdachte in het fraudeonderzoek rond ex-directeur Frank William van de Nederlandse Moslimomroep (NMO).

Ook zijn bedrijf Hof Filmproducties en William met zijn zoon en schoondochter staan terecht. De voormalig directeur van de Joodse Omroep, Annet Betsalel, zou ook betrokken zijn geweest bij de fraude. Zij wordt later gedagvaard, aldus een woordvoerder van het OM. Hoff en William ontkennen de beschuldigingen.

De Europese Commissie heeft zich samen met het CoBO-fonds, een Nederlands filmfonds, als benadeelde partij gemeld in de rechtszaak tegen Hof. Zij willen de filmsubsidies terug. Het Filmfonds is extra verbolgen, omdat zij zelf altijd de subsidie stelen veelal in vereniging( art. 140 sr) met o.a. SBS, Talpa en de algemene’ Media-Maffia Boss John de Mol’.