Harry de Vries Jan den Uil

Wanneer gaat de eerste Rotte Appel de gevangenis in?

( van onze corrupte Wethouder en Burgemeester redactie)

Amsterdam-Noir- Wij waren de eerste die hier melding maakte van de Kleine VVD-gangsters-Wethouders en Burgemeester. Inmiddels is ook de mainstream media wakker geworden. De politie en (klasse) justitie slaapt nog, want de eerste Wethouder of Burgemeester moet nog worden aangehouden en in de bak gesmeten worden in deze walgelijk criminele Nette Heren-gangster praktijken.

Corrupte wethouder Jan den Uil aka Loof de Heer (kuch) en zijn Corrupte  Compaan Burgemeester-Godfather van Lingewaard Harry de Vries (CDA) in het “Nette Pak” liggen nu weer onder vuur.

Waarom zitten zij nog niet in de bak?
Opnieuw is een wethouder ruimtelijke ordening en ‘vul je zakken’ in opspraak geraakt vanwege belangenverstrengeling. Het gaat om  ‘Christen-Gangster’ Jan den Uil (ChristenUnie) van de gemeente Lansingerland in Zuid-Holland.

Ook zijn Godfather de Burgemeester van Lingewaard Harry de Vries (CD- Maffia) stapt per direct op wegens onterechte declaraties ( gewoon stelen met de pen van zijn toevertrouwde Gemeente die hij ingediend heeft. In een verklaring zegt hij dat een vertrouwensbreuk is ontstaan tussen de gemeenteraad, de wethouders en hemzelf nu hij op heterdaad is betrap op jatten met de pen. Waarom zit hij nog niet in de bak?

Volgens ‘Dief- De Vries’ vormen ‘nieuwe ontdekkingen met betrekking tot foutieve declaraties’ de directe aanleiding voor zijn opstappen. Hij geeft toe onder meer reiskosten waarop hij geen recht had te hebben gedeclareerd. De CDA’er ( stelen met de Bijbel in de hand?) belooft alle ten onrechte gedeclareerde kosten terug te betalen. In een verklaring biedt de opgestapte  ‘Dief-burgemeester’, die sinds 2007 burgemeester was van de Gelderse gemeente, zijn excuses aan voor het jatten van de Gemeenschap. 

Van Dief tot Fraudeur.
‘Dief-De Vries’ zit inmiddels al in de ziektewet. M.a.w. van Dief naar Fraudeur.

Waarom zitten hij nog niet in de bak?

Heren in het pak de echte Boeven.
Wij moeten toch zo langzamerhand het prototype beeld dat de pulp-media keer op keer neerzet van een (Volkse) Boef met tattoos, drie  jaar lager beroeps opleiding, en een wiet -plantage in de kelder gaan bijstellen.

Steeds meer wordt duidelijk en niet meer te ontkennen,  dat de echte boeven die de maatschappij extreme schade toebrengen Nette ogende, goed opgeleide niet vloekende heren in het strakke pak zijn. Heren die niet stelen, omdat zij uit een gebroken gezin komen, geen goede opleiding hebben genoten en een normale, zelfs boven modale inkomsten hebben. Nee, deze ‘Nette Heren’ stelen uit pure hebzucht naar nog meer luxe. Dan nemen deze ‘Heren’ nog andere  bijv. de Criminele Schlemielen de maat.

Zij eisen hoge straffen voor de ‘Kruimel Crimineeltjes’ die her en der een paar knaken trachten te ritselen, terwijl zij boven op hun Mega-Graai inkomen nog tonnen zo niet miljoenen lopen te rauzen op grond n.b. van hun bestuurlijke functie in de politiek.

‘Kleine Christen-Gangster Den Uil’  is behalve wethouder ook mede-eigenaar-oplichter van een architectenbureau dat opdrachten heeft gedaan voor de gemeente.

Dat meldt de NOS. Uit onderzoek van het Bureau Integriteit Nederlandse Gemeenten (BING) blijkt dat Den Uil zich met dossiers heeft bemoeid, terwijl zijn architectenbureau daar ook bij betrokken was. Ook stuurde hij ambtenaren Maffia achtige-mailtjes in een poging om projecten op een voor zijn bedrijf gunstige manier te beïnvloeden.

De gemeenteraad van Lansingerland heeft zelf opdracht gegeven voor het onderzoek. Op 1 november vergadert de raad over de uitkomsten. Tot die tijd wil de gemeente niet reageren en de politie weet helemaal van niets!

Eerder deze week stapte de ‘Kleine VVD gangster Jos van Rey’ op als  Corrupte wethouder in Roermond. Ook hij wordt verdacht van belangenverstrengeling rond bouwprojecten. Daarnaast zou hij als lid van een vertrouwenscommissie informatie hebben doorgegeven aan partijgenoot  Fraudeur- Ricardo Offermanns (licht momenteel de ziektewet op), die op dat moment in de race was om burgemeester van ‘VVD- Misdaad groep- Roermond’ te worden. Burgemeester Godfather –Offermanns aka ‘ligt de Ziektewet’ op trok zich zaterdag terug als kandidaat-burgemeester van de ‘VVD- misdaadgroep Roermond’ vanwege de affaire, de dinsdag erop stapte hij op als burgemeester van Meerssen. Woensdag stopte hij ook als voorzitter van de VVD in Limburg. Ze vallen  nu letterlijk achter elkaar  als verrotte Appels uit de Politieke Corrupte gemeenschap-Ruif.

Eerder verschenen in deze rubriek:

“Gaat GroenLinks-fractievoorzitter Marianne Smitsmans in een beschermd getuigen programma?”

‘Misdaadgroep-VVD’ blijft Van Rey steunen.”

Opmerking: Wij hebben inmiddels justitie verzocht ons te laten weten wanneer zij de hiervoor genoemde betrokkene gaan aanhouden. Tevens hebben wij de Gemeente raadsleden van Lansingerland verzocht ons te laten weten of zij al aangiften gedaan hebben tegen De Vries en Den Uil.