( van onze Elite-gangster redactie)

Maar pas op voor De Top 600 ‘puber’ crimineeltjes in Amsterdam en de ‘vuile-onderbroek’ van Badr Hari.

Amsterdam.Noir. 32 .0000 miljard is weggemaakt door de Elite-gangsters het afgelopen Bonussen-decennia. Dat blijkt uit een wereldwijde studie van de organisatie Tax Justice Network. Voor de duidelijkheid: dat is dus 32.000 miljard. Geld waarover nauwelijks belasting wordt betaald. En een miljoen Engelse Kinderen lijden honger. Dan laten we de kinderen in de derde wereld die sterven van de honger maar even buiten beschouwing.

Voor het onderzoek maakte Henry gebruik van cijfers van de Bank voor Internationale Betalingen, het Internationaal Monetair Fonds, de Wereldbank en nationale overheden. Het gaat om kapitaal dat is doorgesluisd naar  misdaad-banken en Foetsie-investeringsfondsen. De waarde van vastgoed is niet eens meegerekend. En hoe zat het ook al weer met  de “HSBC-Misdaad-Bank the place to be voor Drugkartels en Terroristen.” Die  Bank is natuurlijk onschuldig en weet niets af van deze Belasting onduiking paradijs Eilanden. Daar zijn hun clientèle de Drugskartels en Terroristen te netjes voor.

“Our analysis  find that  at  the end of 201 the Top50 private banks  alone collectively managed more than $12.1 trillion  in cross-­‐border invested assets for private clients, including their trusts and foundations.”
Bron: Tax Justice Network

“Het belastinggeld wat overheden hierdoor mislopen is immens”, aldus de onderzoeker. “Het bedrag is groot genoeg om een significant verschil te maken in de overheidsfinanciën van veel landen.”

En daar berichten wij  al tijden over.

Baas van het  SBS-OM Herman Bolhaar weet van niets.
Het SBS- justitie van “Pretty Boy Herman Bolhaar” en zijn pulp-media weet van niks.  De procureur-generaal Herman Bolhaar:” 32.000 miljard, bestaat er dan zo veel geld?”

Geen zinnig woord over een strafrechtelijk onderzoek naar al die Bankiers-gangsters, die heel de Wereld (en direct Europa en Nederland) hebben leeg geroofd met de pen en de wet in hand en aan de bedelstaf hebben gebracht.

Geen ontnemingen van de villa’s, mega-jachten, pooiers-bolides van deze Elite-gangsters en hun zwarte verborgen miljarden in de Belasting Paradijzen.

Crisis en hongersnood opgelost-geen stervende kinderen meer.
Peperdure ketting voor Kate Middleton en 1miljoen kinderen lijden honger in Engeland

‘Ons’ begroting’s te kort en by the way dat van geheel Europa kan met een fractie van dat gejatte geld in één keer worden opgelost. Weg Crisis. De oorzaak van de wereldwijde Crisis zit op de Criminele Belasting paradijzen. Eilandjes niet groter dan Monnickendam met meer miljarden in de plus dan de heel Europa schuld heeft.

Is dat niet extreem crimineel en waanzinnig?

Zou Schandpaal VVD-Gangster Burgemeester Jozias van Aartsen nu ook eisen dat de namen van deze kleine kliek Mega-Elite-gangsters en hun te jonge Volkse Top-Callgirls op billboards door de stad komen te hangen?.

U hoort over deze Mega-gangsters nooit een woord in de pulp-media met hun nep-misdaadjournalisten. Die hebben het te druk met bijv. de onderbroek van Badr Hari en hun gangstersletjes.

“Fraude wordt het meest gepleegd door leidinggevenden’.-Burgemeester Eberhard van der Laan is sprakeloos.”

Men moet toch wel volslagen debiel of aarts doortrapt  zijn om met droge ogen 600 onopgeleide kans arme jongens tot de Top 600 crimnelen te verklaren in het licht van het feit dat er 36 duizend miljard door een kleine Elite is onttrokken aan de kringloop van de Economie en de maatschappij. Het is feitelijk misdadig te noemen.

Crisis? Bezuinigen? Wie is hier nu Maf?

Welke politieke partij durf hierna nog te spreken over de noodzaak te bezuinigen op onderwijs, ziekenhuizen, bejaarde, pensioenen, modale salarissen, sociale voorzieningen en cultuur is de facto een Volksverlakker en een lakei van de Elite-gangsters met al hun gejatte duizenden miljarden van het Volk wereldwijd.

“VVD-Snake Rutte” is aan het duiken.
Uiteraard hebben wij de ‘VVD- Snake’ van die extreem kleine kliek Elite gangsters Rutte om commentaar gevraagd.

Zijn beroeps-leugenaar–woordvoerder liet ons weten dat hij op dit moment niet bereikbaar is voor commentaar, aangezien hij op vakantie is op een ‘Tropisch’ Eiland, nee, geen belasting ontduiking- paradijs -Eiland. Hij is aan het duiken!

CDA Minster de  bank loopjongen de Jager is aan het biechten.
Het ministerie van Financiën van bank-loop jongen De Jager wilde niet inhoudelijk reageren, omdat zij net 30 miljard Vakantie geld heeft goed gekeurd voor de ‘Spaanse Elite gangsters’ met hun “Banco di Foetsie”.

Als je leven, je baantje, je pensioentje, je huisje en je paar centjes je lief zijn  stem niet op de Bankiers-roof- de arme scheel-partijen VVD, CDA, GroenLinks, Christen Uni en D66.