( van onze corrupte justitie redactie)

Amsterdam-Noir- Het gaat goed met de zwaar onderbetaalde ‘Blauwe Hulp’ troepen van de VVD- justitie en de Elite-gangsters in “Red Neck Hollandia”.

Straf de arme maatschappij.

Bij het Amsterdamse politie Korps lekt men ieder wissewasje (witwassen?) in de Badr Hari-zaak direct naar de ‘Media-Pulp-Moordenaar John van den Heuvel’ en bij het Korps Eindhoven vernietigd de politie bewijzen van hun wangedrag. Kijk die paar klappen die zij mogelijk hebben gegeven aan DJ zijn geen vergelijking met de ‘Cop-Killer zaak’ in Amsterdam-Noir en daarom noemen wij dat wangedrag van de politie en geen misdaad. Laten we wel wezen s’nachts in het uitgaan leven vallen er nu eenmaal over en weer wel eens wat klappen en daar werd in andere tijden ook niet over gezeurd. Nu zit in het VVD Law en order Media-Pulp-tijdperk iedere ‘dronkenlap-Junkie’ of ‘vechtersbaasje’ voor het minste geringste te janken  in de Pulp-media of op youtube of  op het internet als het misloopt.

Dan hebben wij nog het fijne dappere Korps Rotterdam waar men graag hun boodschap van de VVD- Law en Order voor de gewone man overbrengt aan weerloze, dronken buitenlanders en gehandicapte met een schop in het Kruis. Die ‘schopjes’ leveren daar zelfs bloemen op voor het’ Schop in het Kruis Korps Rotterdam’ van een volslagen door gedraaide Gemeente Raad.

Maar ook moeten wij hier stellen dat de politie (politie=Blauwe Hulptroepen van de heersende klasse )zwaar onderbetaald worden en uitgeknepen door hun VVD–bazen de Elite-gangsters voor ‘werk’ waarbij zij ook geconfronteerd worden met ‘moordende-gekken’ en soms zelfs daarbij hun leven verliezen en dan moet men niet raar kijken dat er weleens onder stress iets misgaat bij de politie.

‘Foetsie Politie Eindhoven’ erkent wissen filmpje van getuige ‘politiegeweld’ dj The Flexican.
De ‘Foetsie bewijzen politie Eindhoven’ heeft een filmpje van mogelijk politiegeweld van de 46-jarige Ingrid Lukken zelf gewist. Dat bevestigt de politie vrijdagavond, nadat ze dit donderdag nog logen door het met klem te ontkennen tegenover Omroep Brabant. Intern onderzoek wijst echter uit dat een agent het filmpje toch heeft gewist terwijl de vrouw in de cel zat. Een agent vertelde vrijdag dat hij het filmpje weggooide van de mobiele telefoon.

Lukken werd zaterdagnacht aangehouden na het dancefeest Sneakerz in Eindhoven. Ze filmde de arrestatie van dj The Flexican die werd opgepakt vanwege baldadigheid. De vrouw filmde de arrestatie met haar mobiele telefoon. Ze werd opgepakt omdat ze z.g. een agent beledigde.

Filmpje terughalen, Filmpje Foetsi
Nadat ze uit haar cel was bevrijd, bleek het filmpje van haar telefoon gewist. Er circuleert op internet nog wel een filmpje van een andere getuige. Haar advocaat Yehudi Moszkowicz zegt aangifte te gaan doen tegen de politie. De Eindhovense Lukken schakelt nu een forensisch onderzoeksbureau in die heeft beloofd het filmpje terug te kunnen halen. “De politie vergoedt die kosten, hebben ze gezegd.” De politie laat weten de vrouw ondertussen te hebben benaderd voor verdere afspraken. ‘Wissen gebeurde onder druk’
Donderdag ontkende een politiewoordvoerster –beroeps leugenaar nog tegenover Omroep Brabant dat agenten het filmpje hadden gewist. Na intern onderzoek bleek een agent toch verantwoordelijk voor het verdwenen filmpje. “Volgens de agent gebeurde dat bij het uitzetten van de telefoon en onder druk van omstandigheden. Hij heeft spijt van het wissen van het filmpje”, zo liegt de politie.

‘Gerechtigheid bestaat niet voor de gewone man in de straf de arme maatschappij’
“Het korps keurt de actie van de agent af, neemt de zaak serieus en gaat onderzoeken of er stappen tegen de agent ondernomen gaan worden”, laat de politie weten. “Eindelijk gerechtigheid. Ik ben zo opgelucht. Het feit dat je nu geloofd wordt, is heel fijn”, reageert Lukken vrijdagavond. 

”Ik had er alles voor over om het filmpje terug te krijgen. Desnoods had ik geld geleend. Dat is nu niet nodig.” Zij en haar advocaat Yehudi Moszkowicz zijn nog steeds van plan aangfite te doen tegen de Eindhovense politie. De aangifte is nog niet gedaan. Wel deden twee agenten deze week aangifte van respectievelijk geweld en bedreiging door dj The Flexican. ‘Filmpjes kunnen ons niet helpen, wij blijven onderbetaald’
De korpsleiding zegt zich te realiseren dat politieoptredens steeds vaker worden gefilmd en ook openbaar worden gemaakt. Het filmpje van de arrestatie van dj The Flexican (echte naam Thómas Goethals) verscheen zondagochtend nog op YouTube.

”Wij zijn ons hiervan bewust en ondervinden hiervan geen hinder. Sterker nog, het kan ons ook helpen in bepaalde situaties”, meldt de politie. Desondanks wiste de agent het filmpje van Lukkens telefoon. Vrijdag kwam het hoge woord er uit en meldde de agent dat hij het filmpje wiste. “Hij heeft er heel veel spijt van”, meldt een beroeps-leugenaar- woordvoerster.