( van onze corrupte justitie redactie)

Gemeenteraad Rotterdam: “Verdien een bloemetje met Schop een weerloze Let”.

Rotterdam- negatief reisadvies- voor buitenlanders
‘Uit geven Bloemetje blijk gevaarlijke mentaliteit’. 

Ouderwetse Klasse justitie door de Ruling Class is wereldwijd.

Amsterdam-Noir. Gemeente Raad Rotterdam geeft schoppende agente bloemetje en geeft hiermee een signaal af dat geweld op weerloze mensen door de ‘Blauwe Hulp troepen’ van de Elite-gangsters wel een bloemetje waard is. Uiteraard alleen zolang het een arme buitenlandse sloeber is, want bij bijv. een rijkeluis studentje (of hun eigen familie, kinderen) met ouders met connectie ligt het natuurlijk allemaal anders.

Dan had de schoppende agente en haar compaan nu als een raket op straat gestaan en waren de bloemetjes van de Gemeenteraad naar het slachtoffer gegaan. Klasse justitie? Nee, hoor gewoon verstand verbijstering bij nagenoeg  de voltallige Gemeente Raad Rotterdam.

De  agente die vorige week bij de arrestatie van een dronken weerloze man schoppen uitdeelde, krijgt een bloemetje van de Rotterdamse gemeenteraad. Bijna alle partijen waren het er donderdagavond in een spoed dronken gebral-debat over eens dat zij juist had gehandeld. Alleen GroenLinks vond dat de arrestant ook een bloemetje moet krijgen.  De bloemenman heeft het maar druk in Rotterdam.

Goed voor Toerisme: Bloemen voor Schoppen-regeling buitenlanders.
Deze Rotterdamse bloemen voor Schoppen-regeling geldt niet voor z.g. Volks-Hooligans als die op straat of in de kroeg een agent of burger in elkaar schoppen.

De Schoppende agente gaat maandag weer aan de slag, zei burgemeester, dokter, bloemenman, Hooligan  Ahmed Aboutaleb.

De schoppende agente liet ons exclusief weten via haar psychiater  dat zij hoopt nog veel bloemen te gaan verdienen.

PvdA Bloemenman Burgemeester Aboutaleb Helderziend.
Aboutaleb weet kennelijk al als een soort van helderziende dat de Schoppende met bloemen overladen agente maandag weer beter is. Wordt hier niet even de Ziektewet misbruikt? Nee, natuurlijk niet volgens justitie en dokter, bloemenman, helderziende Hooligan de nep-PvdA-er Burgemeester(kuch) Ahmed Aboutaleb.

De dronken man, een Let, heeft een boete gekregen van 480 euro, dus eigenlijk heeft hij zelf het Bloemetje betaald. Het is duidelijk dat deze man geen advocaat heeft, want hij wordt eerst in elkaar geslagen en heeft binnen week een boete aan zijn Letse  dronken-reet.

Het Doofpot ‘sneller dan het geluid Onderzoek’ door het SBS- Openbaar Ministerie pleitte de agente vrij van het gebruik van excessief geweld. Beelden van de gebeurtenis op YouTube leidden tot commotie en bloemen voor de Schoppende agente en een boete voor de Let die de schoppen kreeg.

GroenLinks sprak van buitensporig politiegeweld, Leefbaar Rotterdam vond dat de agente moest worden ontslagen.

Feiten op een rijtje.
Laten wij in deze Rotterdamse Sla er maar op los politie-zaak de feiten even op een rijtje zetten:

Een agente slaat samen met haar compaan in het Blauw een weerloze onopgeleide arme buitenlandse sloeber  in elkaar. De Sloeber wordt gearresteerd en krijgt een flits boete van justitie van 480 euro. De agente die de schoppen uitdeelde wordt direct ‘ziek’ en verdwijnt even tijdelijk op kosten van de belastingbetaler in de ziektewet.
Dan weet men van te voren wanneer zij weer ‘beter’ is en krijgt voor het in elkaar beuken van de weerloze sloeber een bloemetje van de Gemeente Raad Rotterdam. Was de  dronkenlap sloeber trouwens in de ziektewet? Nee, die zat in de cel.

Wij vinden dat per direct de Bloemen voor Geweld Gemeenteraad Rotterdam en mass door de  Gemeentelijke Geestelijke Gezondheid dienst moet worden onderzocht.

Negatief reisadvies voor Rotterdam.
Die Gemeente Raad is een gevaar voor de openbare orde, de geestelijke gezondheid en dronken Buitenlandse Sloebers, maar wel goed voor de Bloemenhandel.

Bovendien moeten wij nu een negatief reis advies afgeven voor arme buitenlanders voor Rotterdam, want het is er extreem gevaarlijk voor deze catogorie in Rotterdam.

Eerder verschenen in deze rubriek:

“Volkskrant geeft Volksnieuws uit Amsterdam Noir gelijk Top-Aap Korpschef Frank Pauuw.”

“Korpschef Top-aap Frank Paauw van Rotterdam is Doof, Blind en Stom.”

“Laffe sadistische agenten van het filmpje blijven aan het mishandel-werk. Wij voorspelde deze uitkomst al. (2)”

“Politie ‘onderzoekt’ optreden agenten.”