( van onze corrupte justitie redactie)

‘Hype(r) Klasse justitie snelrecht’ voor en door het Zwarte Tuig in Toga en familie en Freunden.

 

Het ene z.g. onderzoek naar het laffe Tuig in Blauw is nog maar net afgerond of de volgende Blauwe Beuk er maar met zijn alle vrolijk op los zaak dient zich alweer aan: Rotterdamse politie opnieuw in verlegenheid gebracht met beelden van geweld.  ( de betreffende Laffe agent geeft een klassiek Sneaky puch)

Wij kunnen u nu alvast melden namens Korpschef de Top Aap Frank Paauw en de stumper  PvdA Burgemeester ‘Ome Tom Aboutaleb’ dat alle betrokkene agenten onschuldig zijn.

Amsterdam-Noir. ‘Hype(r) Klasse Justitie’ met zijn blauwe hulptroepen doet zijn intrede voor het eerst in de “Bruin1” Straf de arme maatschappij.Werd recentelijk nog de Cum Laude dievegge Monique van Hal Scheffer van drie miljoen met de snelheid van een raket vrijgelaten is nu de beurt aan de laffe Blauwe Beukers om binnen drie dagen te worden vrijgesproken. Klasse justitie? Hoe komt men erbij.

Twee soorten Snelrecht in ‘Red Neck Hollandia’.
Zo is er toch ook snelrecht voor de kansloze onopgeleide jongere uit het gewone Volk.   Die worden  binnen enkele dagen  schuldig bevonden, veroordeelt en in de lik gegooid.

Het Rotterdamse drie Aapjes Korps zet de Trent in ‘Red Neck Hollandia’.
Het Rotterdamse drie ‘Aapjes- Korps’ heeft voor een eigen misdaden het embleem/Logo van de drie aapjes; horen, zien en zwijgen. Dat kan omdat zij geleid worden door een  Top -Aap de Korpschef  Frank Paauw, die kennelijk Doof, Stom en Blind is.

De ‘Hype schopincident’ irriteert korpschef en iedereen is weer  bij voorbaat onschuldig. Hoe het hem heeft kunnen irriteren is ons een raadsel, gezien het feit dat hij kennelijk Doof, Stom en Blind is.

Top-Aap Korpschef Frank Paauw.
De Dove, Blinde en Stomme Korpschef Frank Paauw van de politie Rotterdam-Rijnmond zegt dat hij „verbaasd en geïrriteerd” is door het feit dat iedereen meteen een mening had over het politieoptreden, waarbij een dronken Let door een agente Blauw werd geschopt. Nou zo gaat dat altijd bij een uitzending van maffioso en politie-informant  Peter R. de Vries en dan horen wij Korpschef Top-Aap Frank Paauw nooit.

Die Doofpot-onderzoeken kunnen justitie en politie beter in het vervolg door ons laten doen. Wij stelde al vanaf dag één dat deze twee gewelddadige psychopaten in het blauw onschuldig zouden worden bevonden. En zie hier het wonder. We krijgen weer gelijk. Dus qua kosten besparend in het vervolg laat deze onderzoeken door ons doen.

Politie ‘onderzoekt’ optreden agenten.
Posted on June 20, 2012 by Steve Brown

( van onze corrupte justitie redactie)

Wij kunnen u vast op voorhand melden dat zoals te doen gebruikelijk is in dit soort Politie-’verdediging’ zaken, zelfs als er een dode en zwaar gewonde zijn de uitkomst van tevoren vast staat: de politie heeft niets verkeerds  gedaan. Het was zelfverdediging.” Bron: https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2012/06/20/politie-onderzoekt-optreden-agenten/#more-5660

Het is volgens  Top Aap Paauw niet meer dan terecht dat het SBS-Openbaar Ministerie (OM) de agente die betrokken was bij het zogenoemde schopincident in Rotterdam niet vervolgt. Wij wisten dat al voor het onderzoek.

“Bij de aanhouding is inderdaad geweld gebruikt. Noodzakelijk en onvermijdelijk”, aldus Pauw. De arrestant die is geschopt, gedroeg zich volgens Pauw „zeer onvoorspelbaar en agressief”. De agenten reageerde kalm , beheerst en waren niet dronken of stoned. Het slaan en schoppen van de weerloze man op de grond is Optisch bedrog.

Het stoort Dove, Blinde, Stomme Paauw dat er een hype ontstond nadat beelden van het incident op YouTube werden gezet. “Iedereen heeft een mening over hetgeen op het filmpje te zien is, zonder de context te kennen. Nou, zo horen wij de politie en justitie anders nooit praten als maffioso en politie-infromant Peter R. de Vries weer eens een opzettelijk zwaar gemanipuleerde en verknipt filmpje als bewijs van iemands schuld uit zend. Dan is het opeens allemaal waar en hoort men niemand bij justitie of de politie over de context.

De  Pulp-media, de burgers en ook de politiek.” Paauw wijst erop dat de  agenten te maken hadden met een „zwaar beschonken man die een handboei om één hand had”. „De agressie van de verdachte tegen de politieagenten wordt echter niet getoond in het gewraakte filmpje.” De waarheid is omdat die agressie er niet was!

De arrestant is een 29-jarige bewoner van de Riederlaan, de straat waar de aanhouding plaatsvond op zondag 17 juni. Hij zou die dag ongeveer 30 glazen bier en wodka hebben gedronken. Wie heeft dat vastgesteld? En wat dan nog? Maar goed de Dove, Blinde Stomme Top Aap Frank brengt dat in alsof date een reden is om iemand bont en blauw te mogen slaan. Wat als deze persoon drie glazen wodka had gedronken?

„Dat de politie soms geweld moet gebruiken, is een feit. In deze Blauwe sprookjes  situatie bleek dat de dronken verdachte fysiek geweld tegen de agenten gebruikte en zich verzette tijdens zijn aanhouding.” Volgens Paauw hebben het Bureau Interne Doofpot Zaken en het SBS-OM „snel en gedegen” onderzoek gedaan. (kuch)  De Dove, Stomme en Blinde Paauw is blij dat de politieagente niet wordt vervolgd. Stumpert PvdA  ‘Ome Tom Burgemeester Aboutaleb’  doet ook nog een Doof, Stomme, Blinde duit in het Corrupte Hype(r) recht- zakje: Aboutaleb: “moeilijk te verteren voor agente, m.a.w. het is zielig voor de agente dat zij nuchter de Pool bont en blauw heeft geslagen en dat is gefilmd, anders was er niets aan de handje”.

Ergo,we krijgen weer gelijk. Dus qua kosten besparend en transparantie, in het vervolg laat deze onderzoeken van ‘Hyper-klasse justitie’ zaken door ons doen.