( van onze corrupte justitie redactie)

De Deken daagt Moszkowizc  aka Mr. Bramela  voor tuchtrechter.

 De Deken vreest voor zijn leven, off the record.’

Amsterdam-Noir. Riool-Nicht Albert Verlinde ontkent ooit zwart te hebben betaald aan Mr.Bramela. Zijn echtgenoot de VVD -Burgemeester van Maastricht Onno-Wietpas- Hoes bevestigd dat zij alleen ooit eens keer met zijn drieën in de door de Gemeente betaalde Pooiers-bolide hebben gescheurd  en dat was nog wel voor een promo filmpje voor de VVD en echt meer niet! Alle drie zweren op de Kijkcijfers dat zij de waarheid spreken.

Deken Kemper verwoed lezer Volksnieuw uit Amsterdam-Noir en de Hall of Ducht Media Shame.
Kennelijk leest de Deken  verwoed  het Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en de Hall of Dutch Media Shame, alwaar ‘onze’ Frivole Suikeroompje Mr. Bramela al tijden figureert als één of andere ‘Gipsy –King uit  ver vervlogen jaren.

Mr. Bramela bijna VVD-Minister van justitie.
Bijna was deze ‘Gipsy-King’ nog VVD-Minister van justitie geworden. En waarom ook niet?  Kan hij de Kleine VVD-gangsters uit de bak houden.

Zo schroomt ‘onze’ Mr. Bramela even niet om radeloze ouders wat rooitjes lichter te maken: “Maffiamaatje–kantoor Moskowicz’ licht ouders zedenzaak op voor acht rooitjes”.

Opmerkelijk was wel dat recentelijk de z.g. Top journalist Sven Kockelman al die  riool- en knip en scheer de geachte clientèle avonturen van de Mr. Bramela en zijn gangtersletjes ter stond was vergeten.

Boegbeeld en Padre de Familia van “Het Zwarte Tuig in Toga” Advocaat Bram Moszkowizc moet voor de tuchtrechter komen, omdat hij onder meer stelselmatig contant geld heeft aangenomen zonder dat te melden. Ook is hij volgens de deken van de Orde van Advocaten in Amsterdam, Germ Kemper, naar een aantal cliënten onduidelijk geweest (een juridsich moeilijk woord voor jatten) over het honorarium dat hij in rekening heeft gebracht. Het z.g. onderzoek dat de deken de afgelopen maanden deed naar Moszkowizc heeft geen aanwijzingen opgeleverd dat het kantoor Moszkowizc belasting heeft ontdoken, zei een beroeps-leugenaar woordvoerder dinsdag.

Deken Kemper vreest voor leven en ‘goede’ naam.
De Deken wilde zich niet uitlaten of hij een onderzoek gedaan had naar het kennelijk lidmaatschap van Mr. Bramela van de “Misdaadgroep Peter R. de Vries’ sinds n.b. de jaren tachtig van de vorige eeuw.

Off the record wilde hij nog wel fluisterend kwijt: “ik wil ook nog wel wat langer mee en moet denken aan mijn familie”. En ik wil niet aan de schanpaal worden genagelt bij zijn  vriend Albert Verlinde. U weet recentelijk is er nog een lid van de ‘Misdaadgroep Peter R de Vries’ vermoord.

Advocaten moeten het aan de Deken melden als zij contante (zwarte) betalingen aannemen van 15.000 euro of meer. Hoeveel geld Moszkowizc in totaal contant zwart zou hebben ontvangen, willen de Deken en Moszkowizc niet zeggen. „Het gaat om aanzienlijke bedragen”, aldus de zegsman.

De Deken begon het  onderzoek officieel na een publicatie vorig jaar in NRC Handelsblad, maar in werkelijkheid met name naar aanleiding van publicaties in Volksnieuws uit Amsterdam-Noir en de Hall of Dutch Media Shame. De krant meldde dat de bekende strafpleiter de belasting voor 1 miljoen euro zou hebben ontdoken. Hoewel het Deken onderzoek niet daarop was gericht, heeft Kemper geen aanwijzingen gevonden voor zwart geld, omdat hij aan het contante geld niet kon zien of het zwart was (kuch). Zwart is nu eenmaal een moeilijk waar te nemen kleur bij het “Zwarte Tuig in Toga”.

Bram Moszkowizc erkent dat hij contant is betaald. Ook hij stelt niet aan geld op zich te kunnen zien of het zwart is.Hij zei dat hij bij de Raad van Discipline zal betogen dat hij dat niet heeft gemeld, omdat betalingen van cliënten onder zijn  “Zwarte Tuig in Toga-beroepsgeheim” vallen. Deze inkomsten zijn wel aan de Belastingdienst opgegeven, aldus loog Moszkowizc. „Ik zie dit als een zaak van principiële  zwarte aard.” Misschien kan de Deken mij uitleggen hoe ik zonder cash al die veel te jonge Gangstersletjes anders kan fêteren. “No money no  honey” is niet voor niks het adagium van Mr. Bramela en zijn entourage P.C Hooftstraat Goldiggers.

De Deken verwijt Moszkowizc verder nog dat hij de jaarstukken van zijn Puta- kantoor te laat heeft ingeleverd en dat hij in het onderzoek naar klachten over hem te traag of helemaal niet heeft gereageerd. „Daar heb ik inderdaad in de drukte van mijn praktijk en Showbussines optreden in de Pulp-Media bij mijn grote freund de Riool- Nicht Albert Verlinde en vooral niet te  vergeten het intensieve ‘onderhoud’ aan de Holleeder-scootertjes een steek laten vallen”, zegt de riool Showbiz advocaat.

De Raad van Discipline kan diverse straffen(kuch) opleggen als hij daartoe aanleiding ziet: waarschuwen, berispen, schorsen of schrappen van het tableau. Is dat even schrikken van die zware straffen. De raad van discipline heeft dus niet echte Volkse straffen van bijv. in de bak gooien, die indruk maken op Mr. Bramela en zijn gangstersletjes en de rest van het “Zwarte Tuig in Toga”.

Het is nog niet bekend wanneer de raad de Flut- zaak van Moszkowizc zal behandelen en /of  Bramela nog juridische Roddel-riool deskundige blijft bij RTL-Boulevard.

Mr. Bramela op weg naar de Lik.
Ook is het afwachten of Mr. Bramela nu op weg is de lik in. Immers zo is het ook gegaan met de Cum laude Mr. Dievegge Monique van Hal Scheffer van drie miljoen. Deze Mega  Meester in de rechten dievegge Monique Van Hal-Scheffer is trouwens gewoon weer vrolijk aan het stelen met de pen in de Zwarte Toga  gegaan. Daar horen wij het SBS-OM ook niet over.

Eerst een klacht van de Deken en daarna de bak in voor enkele dagen. Verder is het opvallende te noemen dat er nog nooit zo veel leden van de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ in zo een korte tijd de bak in zijn verdwenen en/of zich voor de Strafrechter moeten verantwoorden.  Zo zijn Panorama Pyromaan Koen Scharrenberg en redactie medewerker van Peter R. de Vries de huurmoordenaar Rob Zegerius, Junkie Patrick van der Eem en Junkie Ron Ostrowski  al de lik in verdwenen.

Eerder verschenen artikelen in deze rubriek:

Mr. Bramela Moskowizc