( van onze Tweede Kamer Kroeg redactie)

Ouderwetse Klasse justitie door de Ruling Class is wereldwijd.
Crisis? De Mega-Graaiers-gangsters rij is eindeloos.

Wie steelt uit hebzucht wordt niet vervolgd en wie steelt uit noodzaak wel, het motto van het SBS-OM van ‘Pretty Boy’ Herman Bolhaar. 

Het Kunduz-Ellende-akkoord Volks Lied

Amsterdam-Noir. Bank-Beulen buitenschot bij de ‘Kunduz-misdaadgroep’; “Na bonussen en miljardenhulp banken is maat nu vol”

“Mijn droevigste week in vijftig jaar in de City” noemt een bankier de schandalen die de publieke walging over de hebzucht en de immorele bankiers tot een nieuw kookpunt hebben gebracht.

Maar terwijl de bankier nog in een staat van ontkenning lijkt te leven, met zijn opmerking dat “waarschijnlijk 300 rotte appels het voor iedereen hebben verpest”, voelen publiek en politici zich gesterkt dat na vier jaar ophef over bonussen en miljardenreddingen, de banken ten langen leste grondig zullen worden hervormd. Want eindelijk hebben zij in het schandaal rond het internationale standaardrentetarief Libor het meest overtuigende bewijs voor de bedorven praktijken bij de banken.

”Iedereen deed het”, schreef een bankier anoniem in The Daily Telegraph. “Er waren geen tekenen dat het illegaal was.”
Bron: Trouw

Recentelijk heeft de ‘Kunduz-misdaadgroep’ nog de arme bejaarde beroofd en nu gaan zij voor de gewone werkende man. Politieke  VVD-Gangster Asociale Minister Kampf ( zie: Der ‘Bloembollen Archipel’ van VVD-Gangster Kampf) doet vandaag samen met zijn kompanen van de  ‘Kunduz-misdaadgroep’  een poging tot roof in de portemonnee van de gewone Flex werkman. Nou, nou, kan die paar miljoenen die deze Roof gaat opleveren zo regellrecht naar de Bankiers-Bonussen en de eindeloze honger naar miljarden van de Mega Roof en plunder de gewone werkende man Banken en andere Mega-Graaiers. Hoe anders moet de ‘Kunduz-misdaadgroep’ ‘salarisen’ van Bankiers-gangsters betalen:the two bailed-out UK banks – Lloyds and Royal Bank of Scotland – paid their top eight employees £16m and £19.8m, respectively, in 2011.

The highest-paid RBS staff member is Ellen Alemany, who heads the firm’s US business, according to the BBC’s business editor Robert Peston.

She was paid £4.7m in 2011.”  Bron: http://www.bbc.co.uk/news/business-17312902

HeSSA-Sap van Zwart-links is laaiend enthousiast van de spanning, dat zij weer mee mag doen met de Roof de arme Scheel Godfather de ‘VVD- Snake Rutte’.

SP EN PVDA PRESENTEREN WETSVOORSTEL ZEKERHEID VOOR FLEX
 SP-Kamerlid Paul Ulenbelt en PvdA-Kamerlid Mariëtte Hamer hebben dinsdag het initiatiefwetsvoorstel ‘Zekerheid voor flex’ gepresenteerd op een manifestatie van de FNV. Met dit voorstel krijgen werknemers met tijdelijke contracten eerder een vast contract, meer zekerheid over hun toekomst, en wordt de valse concurrentie op arbeidsvoorwaarden beëindigd. Daarnaast stimuleert ‘Zekerheid voor flex’ de scholing en productiviteitsgroei van werknemers waar de eenentwintigste eeuw om vraagt en helpt de toenemende zekerheid over het inkomen de economie weer op gang door hogere consumptie-uitgaven.
Bron: SP 

Opmerking: uiteraard hebben wij de betrokkene verdachten Mark Rutte, Henk Kamp, Ari Slob,Verhage Jolanda Sap en Alexander Pechtold om commentaar gevraagd en met name waarom zij niet de volgens hen benodigde bezuinigingen verhalen op de Bankiers-gangsters en Mega-Graaiers.

Alle betrokkenen verdachten beroepen zich op hun zwijgrecht en verwijzen naar hun riool Showbiz advocaat Mr. Bramela in deze.

Per mail: a.pechtold@tweedekamer.nl, j.sap@tweedekamer.nl, bestuur@christenunie.nl, info@perspectief.nu, info@perspectief.nu, b.j.m.rijs@mineleni.nl,