( van onze Corrupte News of the World redactie)

Wat bezielt mensen om voor heel Nederland als Judas van Peter R. de Vries andere
mensen voor de verbogen camera te lokken en te verraden? Wanhoop, drugs, geestelijk gestoord, ten einde raad? Immers wie eenmaal als informant-Judas in de Leed Show van Peter R. de Vries heeft opgetreden is voor de rest van zijn leven maatschappelijk afgebrand. Bovendien is deze Judasrol niet geheel ontbloot van gevaar voor lijf en leden.

De wanhoop, drugsverslaving en financiële nood moet wel extreem hoog zijn om zich voor heel Nederland door De Vries als Judas-verrader te kijk te laten zetten.

Zijn meeste informanten zijn dan ook extreem gestoorde verslaafde zoals Ron Ostrowski en Patrick van der Eem. Dan zijn er nog wat geestelijke gestoorde huurmoordenaars zoals Charlie Da Sllva en Rob Zigerius die sowieso alles doen voor geld.

Het is een feit van algemeen bekendheid dat de Vries deze lieden rijkelijk betaald, meestal handje contantje. Zo kreeg Ostrowski voor zijn medewerking 80.000,- gld en Patrick van der Eem zo’n 50.000,- euro. Wat Rob Zegerius en Charlie Da Silva hebben ontvangen is ons niet bekend.

Ostrowski werd nadien drie maal volledig in elkaar geslagen en Patrick van der Eem durfde zijn cel niet uit te komen, toen hij in de gevangenis zat.

Misdaadgroep Peter R. de Vries in dodelijk zwaar weer.
Zo werden reeds Klaas Bruinsma, Cor van Hout, Martin Hoogland, Sam Klepper en Johny Mieremet vermoord.

Zijn op dit moment zijn vaste medewerkers Koen Scharrenberg en Rob Zegerius gedetineerd in de gevangenis en wie weet als die doorslaan over hun lidmaatschap van de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ hoe lang De Vries de bak in gaat draaien.

Nu blijkt dat weer een Judas-Informant van Misdaadgroep Peter R. de Vries is vermoord.

De  vermoorde  Mondher Bennour uit Almere heeft in 2010  in opdracht van de misdaadgroep Peter R. de Vries met de politie gesproken over een dubbele moord in Kaatsheuvel in 2003. Bennour heeft de politie verteld over zijn vermoedens over betrokkenheid van drie mannen bij de moord, bleek zondagavond  uit een Pulp- uitzending van Maffiajournalist en politie-informant Peter R. de Vries.

Het was al bekend dat Bennour met de misdaadjournalist een actie met verborgen camera heeft uitgevoerd in zijn sportschool voor wat poen van De Vries. Een z.g. bezoeker een zekere Nadir van de sportschool verklaart tijdens de opnamen  over zijn betrokkenheid bij de voorbereidingen voor de moorden in Kaatsheuvel. Ook deze Judas-informant kreeg van De Vries betaald  voor zijn medewerking en  zijn gezicht was dan ook afgeplakt. Het leverde een leuk doorzichtig toneelstukje op.

Maffiajournalist en politie-informant Peter R. de Vries maakte afgelopen week bekend dat de beelden in het najaar van 2010 aan het Openbaar Ministerie in Breda zijn overhandigd. Het OM liet toen weten dat de Show beelden van het in scene gezette toneelstukje en het vervolgonderzoek niet tot een bewijsbare zaak hebben geleid.

Peter R de Vries regisseur OM-Breda.
Opvallen en schokkend was wel dat het OM-Breda met De Vries overlegde alsof hij de leiding en regie had wanneer het OM bijv. over zou gaan tot arrestatie. Kennelijk moest de arrestatie afgestemd worden met het tijdstip wanneer de betreffende Pulp- Show zou worden uitgezonden, wat zeker tot hogere Kijkcijfers zou hebben geleid.  Dit laatste is een verre gaande vorm van  Pulp-Media-corruptie, die eens grondig door de Rijksrecherche en de Tweede Kamer zou moeten worden onderzocht.

In Kaatsheuvel werden in 2003 Leon Rombouts en zijn vriendin Manita Koenen doodgeschoten. Het vermoeden bestaat dat de drie genoemde mannen handelden in opdracht van de ex van Koenen die destijds in de gevangenis zat.

Bennour, prominent lid van de misdaadgroep Peter R. de Vries werd vorig jaar doodgeschoten voor zijn woning in Almere. Door wie is tot op heden niet duidelijk, maar het ligt voor de hand dat hij zijn Judasrol voor de misdaadgroep Peter R. de Vries met de dood heeft moeten bekopen.

Peter R. de Vries neemt de benen en duikt onder.
Het is begrijpelijk nu de één na het andere lid van zijn misdaadgroep vermoord wordt of de gevangenis indraait  dat Peter R. de Vries stopt en als reden opgeeft dat het z.g. genoeg is geweest.