( van onze Internationale Elite-gangster redactie)

‘Tegenlicht zet Mega-Graaiers het zonnetje’ in.

Ouderwetse Klasse justitie door de Ruling Class is wereldwijd.
Crisis? De Mega-Graaiers-gangsters rij is eindeloos.
Wie steelt uit hebzucht wordt niet vervolgd en wie steelt uit noodzaak wel, het motto van het SBS-OM van ‘Pretty Boy’ Herman Bolhaar.

“Wir haben es nicht gewußt”

Amsterdam-Noir. Tegenlicht laat zien dat Griekenland en de EU redeloos verloren is en overgeleverd dankzij Types als de ‘VVD-Snake Rutte’ en zijn Compaan CDA de Bank loopjongen uit de kast de Jager aan de Bank Elite-gangsters wiens roofzucht van een nog nooit vertoonde onmenselijkheid is met een niet te stoppen roof en ‘moord’ aard. Deze Elite-gangsters Bankiers zijn misdadigers van het aller ergste soort. Het moorden en roven doen zij met de pen en de Vrije Markt (maffia) werking Wet Bonussen in de hand. Nooit zien zij als echte Volks-misdadigers hun slachtoffers in de ogen. Wie hen denkt aan te passen vindt hun ‘Blauwe Hulp troepen’ op zijn weg en kan een schop in zijn kruis krijgen.
Tegenlicht levert keihard bewijs van hun misdaden tegen de mensheid..
Waarom treed het SBS-OM van ‘Pretty Boy Herman Bolhaar’ niet keihard tegen deze Bank-Beulen op? Temeer Engeland met zijn Barclay’s gangsters daar nu een begin mee maakt.


“De Britse bank kreeg vorige week vanwege de fraude al een boete opgelegd van zowel de Britse als de Amerikaanse beurswaakhond. Het ging om een boete van 290 miljoen pond (363 miljoen euro) voor het manipuleren van de London Interbank Offered Rate (Libor) en de Euro Interbank Offered Rate (Euribor), twee belangrijke rentetarieven in Europa.
Eerder vandaag werd bekend dat president-commissaris Marcus Agius aftreedt vanwege het schandaal. De druk op topman Bob Diamond om ook af te treden neemt toe, onder meer vanuit de Britse politiek.
Agius blijft wel in functie tot een opvolger is gevonden. Naast Barclays worden nog vier grote banken verdacht van rentemanipulatie. Het gaat om de Britse banken HSBC en RBS, om het Zwitserse UBS en om de Amerikaanse Citigroup.”
Waarom Nederland niet? Nou vraag dat maar aan de VVD-‘Snake Rutte’.
Het bewijs van hun misdaden tegen de menselijkheid staat van af vandaag voor eeuwig voor een ieder waarneembaar en dus ook voor de Tweede kamer Kroeg, de regering(en) en het SBS-OM op het internet.

Niemand kan nu nog zeggen:

“Wir haben es nicht gewußt”

Tegenlicht:
Wordt het een dieprode maandag? Omstreeks 13 februari verwacht het Griekse Ministerie van Financiën uitsluitsel over een staatsschuld-deal. Maar ondertussen lijkt het bankroet van Griekenland onafwendbaar. In de afgelopen tien jaar blijkt de Amerikaanse investeringsbank Goldman Sachs de Griekse overheid te hebben voorzien van riskante financiële constructies die de schuld van het land lager lieten uitvallen dan ze in werkelijkheid was. Daarmee hielp Goldman Sachs Griekenland om boven zijn stand te leven en zich steeds dieper in de schuld te steken. Het leverde Goldman Sachs honderden miljoenen op en het was het begin van de structurele ondermijning van de euro.

De grootse misdaadgroep ter wereld: Goldman Sachs berooft en wurgt een heel land en wie weet de hele wereld..

De schulden van Griekenland zijn enorm en inmiddels staat Griekenland dan ook onder curatele van een trojka bestaande uit de Europese Unie, het IMF en de Europese Centrale Bank. De bezuinigingen treffen een bevolking die nauwelijks begrijpt hoe het zo ver heeft kunnen komen. Wat gebeurde er precies in december 2000 en juni 2001? Goldman Sachs hielp het Griekse Ministerie van Financiën aan trucs om de schuld meer in de richting van 60% van het b.b.p. te brengen (het criterium voor deelname aan de euro). Zowel de bank als de Griekse overheid vonden het de normaalste zaak van de wereld. ‘Iedereen deed het’, zo heette het. Ook de Europese controleur, Eurostat, was op de hoogte van de deals en zag er geen kwaad in. Maar het verergerde de zaak voor Athene en zorgde voor de eerste barst in de idealen van de eurozone. Regisseur Alexander Oey ging voor Tegenlicht in New York, Londen en Athene op zoek naar antwoorden op de vraag hoe dit heeft kunnen gebeuren en filmde in het Griekenland van nu de verwoestende gevolgen.
Bron: Tegenlicht

Wapen u tegen de Mega-Elite-gangsters met politieke handlangers de ‘VVD-misdaadgroep’ en hun ‘Ik hou van Holland Pulp –media’ van de Vrije Markt Maffia-werking en Stem SP of PvdA of partij voor de dieren.

In de rubriek beroof de kleine man :
“Alleen de kleine man betaalt de volle mep belasting in VVD-Country.”