( van onze corrupte News of the World redactie)

‘Golddigster’ Eva Jinek’ heeft ook geschikt en het zinkende ‘Bramela-schip’ inmiddels als een raket verlaten zoals wij al enige weken geleden voorspelde:
“En zijn Golddigger Eva ? Die gaat dan met zijn vader Bram Sr., die is dement dus die denkt dan dat hij altijd met Eva heeft gegaan.” 

Amsterdam-Noir- Mr. Bram Moszkowizc op weg naar de gevangenis, maar voor die tijd aangewezen op de Voedselbank en een`Stoephoer’.

Geen primeur van deze ‘Mr Bramela Ellende’ in het ‘Open Riool RTL Boulevard. ‘Hoer John’ maakt alleen ‘misdaden’ van Volksjongens als Badr Hari ten gelde en weigert over de misdaden te berichten die gepleegd worden door zijn ‘Open Riool RTL Boulevard’ collega’s als Mr. Bramela.

‘Showbiz Riool- Advocaat Bramela’ en de Belastingdienst hebben een schikking getroffen over de boetes die hem waren opgelegd voor belastingontduiking. Moszkowicz heeft dat maandag aan het ANP laten weten. Hij heeft de hoogte van het schikkingsbedrag niet bekend gemaakt. „Dat heb ik zo afgesproken met de fiscus”, aldus de z.g. advocaat (kuch). De Belastingdienst had Moszkowicz voor 4 ton aan boetes opgelegd. Mr.Bramela vergeet even voor het gemak dat hij nu schuld heeft bekend aan belasting Fraude. En het woord schikking betekent hier niet meer en minder in deze dat hij gewoon een afbetalingsregeling heeft getroffen om in de schuldsanering te gaan.

Wij zijn benieuwd wat zijn Open Riool werkgever De VVD-Relnicht Albert Verlinde met zijn ‘Hoer-John’ daar van vindt? Zijn VVD is toch zo voor keihard aanpakken van misdadigers en fraudeurs.

“Hoe lang nog voordat Mr. Bramela met de Daklozen krant staat?”
De boetes komen voor rekening van Moszkowicz’ eigen lege plof-BV. De maatschap Moszkowicz Advocaten, die wordt geleid door zijn broers, hoeft geen boete te betalen en de naheffingen van de belastingdienst zijn daarvoor komen te vervallen. De bekende ‘Fraudeur- strafadvocaat’ heeft zich in mei uit het familiebedrijf losgemaakt. Ach, Mr Bramela.

Toch steunen wij altijd Schlemielen en daar gaan wij nu Mr. Bramela toe rekenen en dus bieden wij hem wel gemeend enlightenment :

Hoe het ook zij het is een zware week voor de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’.

Eerder verschenen in deze rubriek:

“Willem Holleeder en M. Bram Moszkowicz werken beide voor justitie.”