Hoe lang nog voordat Mr. Bramela met de Daklozen krant staat?

“Mr. Bram Moszkowicz meer voor de Rechter dan zijn ‘Volkse Criminele Clientèle’.”

( van onze Corrupte News of the World redactie i.s.m. onze open riool redactie)

Amsterdam-Noir-De Raad van Discipline in Amsterdam behandelt vandaag opnieuw een zaak tegen strafpleiter-braller Bram Moszkowicz. Deze keer buigt de tuchtrechter voor de advocatuur zich over beledigende Boulevard achtige uitlatingen die Moszkowicz in de pulp sensatie pers zou hebben gedaan over de rechter in de zaak- Miljonair en racist Wilders, Marcel van Oosten, en over oud-rechter Tom Schalken.

De deken van de Amsterdamse Orde van Advocaten, Germ Kemper, heeft de zaak bij de raad aangebracht ondanks hevige bedreigingen aan zijn adres. Vorige maand was de raad ook al in de weer met ‘De Bramela’. Toen ging het onder meer over het feit dat hij stelselmatig grote contante bedragen zwart van cliënten heeft ontfutselt, zonder deze aan de deken en de belasting te melden. Het waren Gouden tijden voor de PC. Hooftstraat en zijn hordes Golddiggers.

Kemper wil dat Moszkowicz tijdelijk wordt geschorst. De gewone burger had al lang en breed de bak in gesmeten geworden, maar goed verschil moet er nou eenmaal wezen in het land der “Klasse Justitie Hollanda”.

Eerder deze maand diende voor de rechtbank in Haarlem een fiscale zaak, waarin Moszkowicz protesteerde tegen boetes die de Belastingdienst hem heeft opgelegd. Het gaat daarbij om in totaal 4 ton en hij vond het niet eens de moeite om ter rechtszitting te verschijnen. Wel verscheen hij toen s’avonds als deskundige Draaideur Crimineel bij het Open riool RTL-Boulevard om verontwaardig zijn gebral te doen over zo veel onrechtvaardigheid  dat hem wordt aangedaan, omdat hij kennelijk altijd van die lekkere iets pietsie te jonge Golddiggers heeft en in een (geleasede) Austin Martin rijdt en zijn vader ooit in een Concentratie kamp heeft gezeten.

Het Open Riool  RTL Boulevard  heeft voor die gelegenheid “Uitzendbureau Hersendood” voor al uw Hoereer-BN-ers weer ingehuurd, zodat er op de achtergrond sfeervol zal worden gehuild voor de Bramela. Dus verstand op nul en allemaal vanavond kijken naar het Open Riool. Knijper op de neus en zakdoeken klaar leggen en laat u hersens maar weer eens verpulveren!

Het is niet bekend of Moszkowicz woensdag zal verschijnen. Bij de eerdere zitting van de raad én bij de behandeling van zijn belastingzaak kwam hij niet opdagen.

Mr. Bramela zal na deze zoveelste zaak s ‘avonds wel bij zijn vriend de corrupte Rel Nicht Albert Verlinde, de Eega van de VVD Burgemeester ‘Onno-wietpas-Hoes’ met zijn Gemeente Pooiers-Bolide van 80 ruggen uit het Maastrichtse alle schuld huilend ontkennen. Als dit allemaal zo doorgaat zien wij die Mr. Bramela nog binnenkort met de daklozen krant staan , wel uiteraard opstand bij de Albert Heijn in de Beethovenstraat Amsterdam-Zuid. En zijn Golddigger Eva ? Die gaat dan met zijn vader Bram Sr., die is dement dus die denkt dan dat hij altijd met Eva heeft gegaan.

Eerder verschenen in deze rubriek:
“Mr. Bram Moskowicz ten einde Raad en volledig de weg kwijt naar de Rechtbank.”