Welke Krant of weekblad of fotograaf  heeft ‘Columnist Dick Vrij’ getipt?

( van onze Corrupte News of The World redactie)

Amsterdam-Noir- Volgens het voormalige Nazi-Blad De Telegraaf  is ‘Revu Columnist Holleeder’ vanmiddag belaagd op het terras van café Joffers in Amsterdam-Zuid. Volgens getuigen werd hij aangevallen door de bekende vechtsporter, sportschoolhouder en ‘Columnist Dick Vrij’.  Volgens een ooggetuige kreeg ‘Columnist Holleeder’ ‘een vernederend pak slaag’ en werd hij ‘als een lappenpop’ het terras over geslagen. Twee vrienden van ‘Columnist Holleeder’ probeerden de boel te sussen (kuch). En waar Ferry de Kok was wist niemand. (deze keer geen foto’s van dit ‘Columnisten-dispuut’ door Ferry de Kok)

Volgens politiewoordvoerster Ellie Lust zijn ‘Columnist Holleeder’ en  ‘Columnist Vrij’ meegenomen naar het politiebureau Van Leijenberghlaan. Rond half vier arriveerden de advocaat van  ‘Columnist Holleeder’, mr. Stijn Franken en de raadsman van ‘Columnist Dick Vrij’, Abraham Moszkowicz bij het politiebureau. Beide ‘Columnisten-mannen’ zijn aan het eind van de middag weer vrijgelaten en echt niet door de inbreng van deze twee loopjongens advocaten. De eigenaar van Joffers doet aangifte van vernieling van zijn terrasmeubilair.  ‘Columnist Dick Vrij’ gaf na zijn vrijlating aan dat hij de schade zou vergoeden. En dat hoe één en ander precies is gegaan kunt u later lezen in Dick zijn Column bij de Revu.

Of ‘Columnist Holleeder’ na dit dispuut met ‘Columnist Dick Vrij’ nog werkt bij Revu kon hij en Revu ons voor het publiceren van dit artikel niet laten weten.

Najib Amhali wil nu op de foto met ‘Columnist Dick Vrij’.
Wel hebben wij inmiddels vernomen dat Najib Amhalimet met ‘Columnist Dick Vrij’ op de foto wil.

Grachtengordel Mega Graaier Twan Huys van ‘College Tour de Volks-Onderwereld’ overweegt de nieuwe Columnist van de Revu Dick Vrij te vragen voor zijn ‘Volks- Onderwereld College Tour’.

‘Maffiajournalist en Pedo-Pr man Peter R. de Vries’ is weer eens woest en twitterde gelijk dat hij het een schande vond dat ‘Columnist Dick Vrij’ zo laf is zijn Collega ‘Columnist Holleeder’ open en bloot aan te vallen.  Hij weet toch dat in die kringen men elkaar alleen aanvalt middels een huurmoordenaar-Columnist of minimaal met een Knokploeg van een man of twintig, aldus de ‘Pedo-VARA- man Peter R. de Vries’.

Hij liet ook nog weten dat hij nu een uitzending gaat fabriceren ten koste van ‘Columnist Dick Vrij’, maar omdat hij niet laf is laat Peter R. de Vries die uitzending maken met een anonieme Presentator bij zijn gangstersletten omroep de VARA.