(van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine for News en antiwar.com en Grayzone en Rebel News en Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR(Video‘s) en Hindustan Times (video’s) en de Andere Krant)

AMSTERDAM-NOIR- Wat u nooit ziet bij de SS-D66-NPO: Switzerland sides with Putin; Swiss firms plan return to Russia after Bern blocked arms aid for CIA-Nazi-AZOV- extremly corrupt-Kyiv:

Democratie, Rechtstaat? Corrupte Kamerfractie’ PvdA-Hoertjes’& ‘GroenLinks Rechts-Nazi’s’& CIA-SS-Pedo-Rapist-Meetoo-D66-criminele organisatie” steunt goudgerande loonsverhoging van ‘Mega-PvdA- Zakkenvuller-MH17- Huil Komediant- Timmermans(Video)& Play-Boy Samsom en ‘SS-CIA-D66-Mega-Frauder Shopie in ’t Veld ‘, terwijl 4’.5 miljoen Nederlands onder de armoegrens moeten overleven en kinderen niet te eten’& AOW-ers doodvriezen en/of verhongeren voor ‘US-Vazalstaatje’- Nazi-AZOV- Oekraïne’ en de ‘EU-Ratten in pak’& FTX partnership with corrupt Ukraine is latest chapter in shady Western-Elite aid saga(Video).

Criminele Monsters (Niet De Holleeder’s) ‘PvdA- Top Hoer-Asscher’ en ‘SS-D66-Pedo-Rapist-Ollongren’ Leading US and NL”: Thousands More Children Locked Up in the US and having hunger in NL Than Reported'(Video’s)

Oude de Oude Doos: Freedom Fighte-Steve Brown: Sta op met de Dokwerker tegen het Landverraders- Nazi-Zorgtoeslag & Pedo-Rapist-WOKE-Rutte-Samsom-Asscher-Lieg en Bedrieg Kabinet en Stem ( op de FvD)!(Video): De Verkiezingen gaan al lang niet tussen Nep en fop Links en Rechts, maar over de US-‘Reptielen’-WEF-Elite-Nazi-Pedo-Rapisten-Globalisering van de Ultra-rijken tegen de Nationaal kaal geplukte ‘Jan met de Pet’.

Uit de Oude PvdA-Hoertjes-Landverraders – Doos: Het Show-Klasse Justitie- proces-Wilders en de Untergang van “Het lieg en bedrieg Kabinet Rutte en Asscher(Video)

The Last of Us”(video) die hun Hersens nog niet zijn aangetast door de ‘Kinderlokker-Drag Queen’s’& ‘KINDER-Pedo-Rapist-Lammers-BOEKENWEEK’& ‘SS-D66-NPO-Buitenhof’ en nog geloven dat ‘US-CIA-puppet- Zelensky op alle ( corruptie) fronten wint en Rutte, Kaag, Bikker en Hoekstra niet liegen(Video’s) en volle ‘WEF-Nazi- psychopaten’ en Oorlogsmisdadigers zijn!(Video’s)

Wat u weer niet ziet bij ‘SS-D66-NPO&Buitenhof’: ‘COVID- Genocide-Killer- Mastermind’-Pedo-Rapist-CIA-Mossad-Epstien- Bill Gates’? ‘Reptile’-Taxfree-Billionaire speaks out | ‘People Looking For Boogeyman'(Video)& Leerlingen krijgen op ‘D66-GroenLinks-PvdA-VVD-CDA-CHU-WOKE-PEDO-Rapist-MAFFIA-scholen” te horen dat ‘we allemaal doodgaan’ (Video) tenzij er echt iets verandert.(Video’s).

Wat u nooit ziet bij ‘SS-D66-NPO&Buitenhof’: Putin’s warning worked.’CIA- WEF-Puppet-Zelensky’s- Nazi-AZOV-army’ won’t strike inside Russia using ‘US-long-range’ weapons& German-‘PvdA’-Chancellor -Hitler is wieder da Scholz’ has been in damage control mode ever since his ‘US-WEF-puppet-Grean -Nazi-Foreign Minister Annalena Baerbock’ aka “Eva Braun”& ‘Dutch-US-WEF-puppet-VVD-Elite-Pedo-Rapist-Nazi-premier Rutte’ declared that “Hitler-Berlin is agian at Nazi-war with Russia.”(Video’s)

Het wordt trouwens steeds Maffer: De in reportage hiervoor genoemde extreem corrupte ‘CIA-Nazi-AZOV-Minister van Defensie -Oleksii Reznikov’  is enkele dagen nadat hij alle US-‘Reptielen’-puppets- EU-Zakkenvullers-WEF-Nazi-Commissarissen” de hand heeft geschud en weer een paar miljard cadeau kreeg van van de US-‘Reptielen’- puppets de ‘EU-Ratten in pak Commissarissen’ van uw Geld ontslagen wegens corruptie en scheurde gelijk kwaad weg als VIP Vluchteling naar Amsterdam van ‘GroenLinks Rechts-Nazi Burgemeester- Keizerin- Halsema’ ( het is nog niet bekend of hij inmiddels is opgevangen in een van de perdure Villa’s’ van Keizerin Halsema in Amsterdam en nu met haar licht te wippen en /of zich naar ‘Pedo-Rapist-KINDER-BOEKENWEEK-Lammers-Grachtengordel-gebruik'(Video’s) in die kringen zich nu aan het vergrijpen is aan kleine jongetjes uit de Laagste Klasse al dan niet samen met Halsema).

Lees in dit verband: Van de week waren alle US-‘Reptielen’ -WEF-Nazi-puppets-EU Commissarissen’ op ‘Stelende-PvdA-Hoer-Zakenvuller- Timmermans’ na bij Zelensky, maar zullen zeker niet praten over de ware toedracht van ‘CIA-Nazi-AZOV-Maidan-bloedbad’ en de dagelijkse Kindermoorden en organen en EU-US- hulp-miljarden’ roof van ‘CIA-puppet-Zelensky&Nazi-AZOV-Bende’'(Video’s).

Landverraders -WEF-Rutte, Kaag en Hoekstra’:”Al Steelt onze Held ‘landverrader-WEF-Zelensky&Bende’ 100 miljarden en worden de rijen bij mijn Voetenbanken 10 km lang ik blijf miljarden sturen aan Landverrader Zelenksy”. &’Landverrader-WEF-GroenLinks-Rechts-Nazi Minister Baerbock aka”Eva Braun”verklaart na Hitler Rusland weer de Oorlog(Video) en de (SS)-‘Tiger Tank’ trekt weer op naar het Oostfront net als in 39-45(Video’s)

Verzetsheld Baudet’ houdt  rug recht in  Hysterische Tweede kamer debat’ Dood aan de Russen en’ Genocide- –invallen- US’ in Syria, Irak, Vet-Nam, Afghanistan, ect. en Kern oorlog  Oké ‘ & Oekraïense  burgers toestemming van EU om massaal te verhuizen naar West Europa&DejaVu: Nazi Standrecht op straat in de Oekraïne &De Volkssturm weer terug in Oekraïne(Video’s). En Gasprijzen stijgen weer in een dag met 35 % & NL-Nazi-NSB-ers trekken weer op naar het Oostfront(Video).

De Landerverraders de stelende-PvdA-Hoertjes en GroenLinks Rechts-Grean -Nazi-Foreign Minister Annalena Baerbock’ aka “Eva Braun” hielden afgelopen weekend hun ‘dr. Goebbels- -Grachtengordel -Asociale -Pedo-Lokkers-KINDERBOEKENWEEK-Lammers-WOKE-MAFFIA- congres’Video’s) in hetzelfde pand. Waar zij en hun PR-Outlet- dr. Geooebsl-SS-D66-NPO met zijn ‘CIA-AIVD- Hoerjournalisten Xander van der Wulp, Rudy Bouma, ‘Coca Junkie-Call Gril- Ires de Graaf’ ,etc. geen woord over bralde was dat zij al jarenlang de Judas-Steunpilaren zijn van het ‘US-‘Reptielen’-WEF-Nazi-Pedo-Rapist- regime Rutte’ zijn en alle onwettige US-‘Reptielen’-WEF-Nazi-oorlogen de afgelopen decennia in Vet-nam, Cambodja, Laos, Irak, Afghanistan en Syrië. en Libië,enz. hebben gesteund als US-Slaven en nu weer de’ US-‘Reptielen’- Proxy Nazi-Oorlog’ tegen Rusland steunen . In de nieuwe Eerste Kamer, die in mei door de Statenleden wordt gekozen, komen de twee Judas-Hoer& GroenLinks Rechts-Nazi-Partijtjes als één’ Elite-Nazi-Pedo-Rapist- Landerverraders- fractie’ terug.

De Judas- partijtjes werken toe naar een fusie omdat ‘de ‘ Nep en fop-rode’ strijd voor (g)-een rechtvaardige samenleving en de ‘Nazi-groene’ strijd voor een duurzame samenleving één en dezelfde zijn’, aldus psychopaten partijprominenten. Ze denken samen ook meer politieke macht te hebben en nog meer hun Zakken te kunnen vullen op de Kinder-Lokker-BOEKEN-WEEK-Lammers-Grachtengordel .

Aan het einde van de schaamteloze en gewetenloze dr.-Goebbels-Grachtengordel- congresdag” gaven de extreem corrupte partijleiders ‘Domme Gans- Attje Kuiken’ en ‘Yes we can Boy Jesse Klaver in onderbroek’ een ‘WEF-Nazi-Pedo-Rapist-Judas-speech’.

Zie hier de schokkende Video; https://www.ninefornews.nl/kijk-pvda-congres-verstoord-door-ontevreden-lid-asociale-partij

Ik wil nooit meer op de PvdA-Hoertjes stemmen.

Tijdens het’ ‘Landverraders -Kinder-Lokker-WOKE-MAFFIA-Lammers–PvdA-congres’, dat live werd uitgezonden door hun ‘PR-Outlet- SS-D66-NPO’ gebeurde er iets opmerkelijks. Op het moment dat er werd overgegaan tot de stemming, zag één van de PvdA-leden zijn kans schoon. “Nou lijkt me even een goed moment. Ik ben lid van de PvdA en ik wil nooit meer op de PvdA-Hoertjes stemmen zolang dit een asociale partij is die het hele sociale weefsel van de Nederlandse verzorgingsstaat afbreekt en milliaden naar die door en door corrupte ‘CIA-Puppe-Nazi-AZOV- Miljardair- Zelensky stuurt terwijl miljoenen Nederlands van de honger geen ontlasting meer hebben ,” schreeuwde de man.

“Dankuwel voor deze mededeling, maar we gaan nu over tot de stemming,” bralde Pedo-Rapist-Grachtengordel- WOKE-Maffia-Rita Weeda, terwijl de man bleef tieren. “Misschien dat u de discussie op een andere plek kunt voortzetten bijv. bij uw thuis op de Toilet . En ga lekker naar onze ‘PvdA-Kapo-Jette-Kleinsma- Voedselbanken’- en ‘eet gedwongen ongezond-dankuwel'(video’s):

PvdA-Hoertjes heeft nooit oppositie nodig: Russen vinden ruim 20.000 documenten over US-Killers- biolabs in US-Vazal-Staatje-Nazi-AZOV-Oekraïne, dit staat erin.

“Asociale PvdA,” riep de man nog. “Asociaal.”

Het Haagse raadslid Ralf Sluijs (Hart voor den Haag) reageert: “Heerlijk. PvdA-Hoertjes heeft nooit oppositie nodig, die hebben ze altijd zelf al in huis.”

Freedom Fihghter-Steve Brown legt hierna uit wat hij en Verzetshelden Baudet en Dave Icke bedoelen met ‘Reptielen:’ Steve Brown op Mekong River: Schokkend Misdadig Rutte & co Jaaroverzicht 2022.(Video’s):

Tot Slot: Is dit de echte reden waarom de US-‘Reptielen’ en hun ‘Slaven-SS-NATO’- SS-Tiger- tanks, wapens en miljarden van uw belastinggeld naar ‘CIA-MI6-AIVD-Kindermoordenaar-Nazi-AZOV- Zelensky’ sturen?(Video)

Freedom Fighter- ing-Steve Brown aangevallen door corrupte Big Head-‘Hennis-DBB-politie’ en ‘GroenLinks-Rechts-Nazi–Provocateur’ CIA-AIVD-Nazi-AZOV-Oekraïne manifestatie(Video). 

D66 De Groot SS Dolgedraaid scheld Ongehoord TV voor fascisten. OM-Trol Junkie BN Nicht Miljuschka van Willem Holleeder ingezet tegen Poetin(Video’s) en de Russen die vechten voor uw vrijheid(video’s)

In maart zou iedereen naar de stembus moeten gaan en op Verzetsgroep -fvd moeten stemmen. En word lid van FVD op naar nog meer leden de partij van de Waarheid en voor het Volk en tegen de US-Proxy -Oorlog van de US-‘Reptielen’ en zijn ‘SS-NATO- slaven -Landen’ tegen de Russen en tegen de Haagse corrupte Ratten in pak de Nep en Fop Christen- CDA, VVD-misdaadgroep, SS-D66, CHU-incest Bijbel en hun vaste steunpilaren- Judas-partijtjes p-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-Hoertjes en niet de vergeten de Pedo-Rapits-Ministerie van Justitie- Demmink-Top& Hoofdofficier Vincent Leenders van het OM-Amsterdam ,etc. met de meeste leden laten we ze nog groter maken zodat het US-Reptielen-WEF-puppet- Nazi Regime de FvD bijna onmogelijk meer kan gaan verbieden.

En wordt ook lid van Ongehoord Nederland die het zelfde WEF-Haagse Tuig CDA, VVD, D66, CHU, PvdA, GroenLinks ook wil verbieden en of zelfs laten vermoorden o.a. door hun ‘Nazi-Pedo-App en dieren -sex-politie‘ en ga Ongehoord kijken via de tv of volg ze via hun facebook pagina of twitter pagina en lees Antiwar.com, Grayzone, De Andere Krant. etc.

Wanneer worden eindelijk eens de US-‘Reptielen’-WEF- BlackRock- Puppets de anti-Democratische ( Elite-Pedofielen-Meetoo) -misdaad-partijtjes ‘Nep en Fop Christen -CDA, SS-D66, Misdaadgroep-VVD,’ CHU-Incest Bijbelbelt’ en hun vaste ‘Judas- Steunpilaren-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-hoertjes’ verboden en vervolgd voor het jaar in en het jaar uit plegen van o.a. ‘SS-NATO-Oorlogs-misdaden’ in het Buitenland en tegen tegen hun eigen Volk ( niet de ‘Taxfree-Royal -VOC- Genocide -King Willem en zijn Elite).

MEDEDELING VAN ALGEMENE IMPORTANTIE:

Binnenkort schokkend en explosief artikel dat de PvdA -Uncle Tom Ahmed Marcouch ex Tweede Kamer lid ter ondersteuning van het regime Rutte/Samson tegenwoordig als beloning van zijn misdaden tegen het NL volk corrupte burgemeester van Arnhem heeft de eveneens corrupte Uncle Tom SS D66 Franc Weerwind vervangen als voorzitter in de witwas en fraude Goede doelen stichting Het Vergeten Kind van Coca junk Vrouwenbeuker pedo rapist Metoo Johnny de Mol en Papa John.

POWER TO THE PEOPLE, THE TRUTH AND PEACE.

Share this:

Share this: