(van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine for News en antiwar.com en Grayzone en Rebel News en Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR(Video‘s) en Hindustan Times (video’s) en de Andere Krant)

AMSTERDAM-NOIRSS-D66-NPO-Pedo-Rapist-Grachtegrondel-Buitenhof’ met Hoerjournalist -Maaike Schoon en CDA-Rat in pak-Brievenbus-Witwasser Hoekstra’: Alleen Russen plegen Oorlogsmisdaden en dat alleen gaan wij in Den Haag onderzoeken& Hoekstra eist dienstplicht :Verdomde -CIA-WEF-AIVD-CDA-oorlogshitser’ en Hoekstra stelt samen met Maaike Schoon dat CIA puppet-Nazi-Zelensky’ wint op alle( CORRUPTIE)- Fronten(Video’s)

Wat u nooit zie bij de ‘SS-D66-NPO’& Buitenhof met CIA-AIVD-Hoer-journalsiten- Maaike Schoon ,Rudy Bouma en Xander van der Wulp,etc. : Even Elite-Crime Bank-Goldman Sachs Warns Of An Imminent Oil Supply Shortage& Saudi jolts US-‘Reptiles’- with there puppet -Biden and There Slave-Europe again; Hikes oil prices amid sanctions on Russia:

Putin’s friend Iran to join US-Proxy -Nazi-War agianst Russia( and agianst Iran with Nazi-Israël ) in ‘US-Vazal-State-Nazi-AZOV-Child-Killers and organ robbers-Ukraine -war’? Tehran partners with Moscow to make Kamikaze drones:

‘US-‘Reptiles’-WEF-puppet-NAZI-AZOV-Biljonair- Zelensky’ anti-Putin plot exposed; ‘CIA-Nazi-AZOV-Kyiv’ ‘undermining

medical centres;:

Ondertussen: Wat u weer niet ziet bij SS-D66-NPO: ‘Pedo-rapist-Bill Gates-Killer-Pfizer strikt Coca-Junkies-BN-pedo-Rapist-Hoeren- beroemdheden voor deerniswekkende reclamespot over coronaprik(Video)& Deze satanische act(Video’s) bij de ‘ Pedo-rapist-Coca-Junkies- ‘Nazi-WEF- Grammy Awards wordt u aangeboden door ‘Pedo-Rapist- Bil Gates-Killer-Genocide-Pfizer(Video).

Wat u weer niet ziet bij ‘SS-D66-NPO&Buitenhof’: ‘COVID- Genocide-Killer- Mastermind’-Pedo-Rapist-CIA-Mossad-Epstien- Bill Gates’? ‘Reptile’-Taxfree-Billionaire speaks out | ‘People Looking For Boogeyman'(Video)& Leerlingen krijgen op ‘D66-GroenLinks-PvdA-VVD-CDA-CHU-WOKE-PEDO-Rapist-MAFFIA-scholen” te horen dat ‘we allemaal doodgaan’ (Video) tenzij er echt iets verandert.

Underground Presentator en Verzetsheld ing Steve Brown’ van De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy de altijd liegende ‘Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-toeslag– Kinderen’ in Hel en de ‘CIA Fracking Gas- Trollen GroenLinksrecht-Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma’ aka “Dood aan de Russen en Chinezen en de Laagste Klasse”, zie Video van de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR hierna vanaf 14. 57:

RTL -Riool-Nieuws en Nazi- Telegraaf berichtten deze week dat’ Nazi-Zorgtoeslag&Pedo-Boss- Rutte’ flink uitviel tijdens een incest- ruzie me zijn gabber in elite crime- ‘SS-D66-CIA-Pedo-Rapist-Trol- Kaag’ over het vestigingsklimaat in Nederland. Hij zou haar zelfs met zijn handtasje hebben geslagen. Volgens de extreem corrupte en ook altijd liegende ‘SS-D66-Pedo-Rapist- minister -CIA-Trol-Kaag ging het om ‘helemaal niets’ en is de Dood aan de Russen, arme mensen , Boeren en de Waarheid (Assnage, OnghoordTV en FvD) Duivelse samenwerking ‘uitstekend’. Ze beschrijft de berichten over de ruzie als ‘dorpsroddel en achterklap’ van Complot Denkers en/of van de Russen. . De eveneens altijd liegende psychopaat Rutte zou een woedeaanval hebben gekregen, waarna psychopaat Kaag wegliep, terwijl zij tegelijkertijd een grote scheet liet in de richting van Rutte zijn gezicht en hem bedreigde met haar US-” Reptielen’- Bazen van de ‘Killer-CIA . Later bood hij’/zij zijn Nep en Fop-excuses aan. Politiek verslaggever van het extreem reactionaire- BNR -Fake News-Nieuwsradio Sophie van Leeuwen vroeg hem tijdens zijn wekelijkse persconferentie waar het misverstand met Kaag nou precies over ging. Meer lezen en Video: https://www.ninefornews.nl/rutte-weet-niet-meer-waarom-hij-2-dagen-geleden-ruzie-had-met-kaag-wat-denkt-deze-man/

CU-Incest Bijbel belt -Furher- -psychopaat Mirjam Bikker ‘steekt qua Duivelse hypocrisie haar schijnheilig Segers voorganger naar de Duivelse kroon en hoort thuis in een Tbs-Kliniek. Meer Lezen:https://www.ninefornews.nl/cu-leider-mirjam-bikker-steekt-qua-hypocrisie-haar-voorganger-naar-de-kroon/

Europarlementslid wil terecht tribunalen: ‘US-‘Reptielen’-WEF-Bilderberg-puppets-Nazi’s- en altijd liegende ‘ Oorlogs-mitsgaders en Pfizzer-Genocide plegers – Rutte, ‘Pfizer-Fraudeur-Ursula’ ,De Jonge en SS-D66-CIA-Trol-Kaag’ en CIA-Puppet -Zelensky’, etc. mogen hun gerechte Levenslange straf niet ontlopen’.‘SS-D66-NPO-Pr-Nazi-AZOV-WEF- Rudy Bouman’ :”dat voorgaande zijn allemaal Complotten”(Video’s)& King Willem en zijn Hofnarren uitgebouwd tijdens ‘Nazi-Prins-Bernhard-Bilderberg-Walk’ voor wat ze zijn: Moordenaars, Nazi’s, Maffia en Pedo’s (Video).

Freedom Fihghter-Steve Brown legt hierna uit wat hij en Verzetshelden Baudet en Dave Icke bedoelen met ‘Reptielen:’ Steve Brown op Mekong River: Schokkend Misdadig Rutte & co Jaaroverzicht 2022.(Video’s):

Tot Slot: Is dit de echte reden waarom de US-‘Reptielen’ en hun ‘Slaven-SS-NATO’- SS-Tiger- tanks, wapens en miljarden van uw belastinggeld naar ‘CIA-MI6-AIVD-Kindermoordenaar-Nazi-AZOV- Zelensky’ sturen?(Video)

(De Dam Staat bomvol in 40 met juichende Mensen en NSB-er en (NSB)-politie de Nazi’s binnen te halen en ‘NL- SS-er’ trekken’ feestend ten strijden tegen de Russen en Joden en nu nog steeds met 4 mei )

Freedom Fighter- ing-Steve Brown aangevallen door corrupte Big Head-‘Hennis-DBB-politie’ en ‘GroenLinks-Rechts-Nazi–Provocateur’ CIA-AIVD-Nazi-AZOV-Oekraïne manifestatie(Video). 

D66 De Groot SS Dolgedraaid scheld Ongehoord TV voor fascisten. OM-Trol Junkie BN Nicht Miljuschka van Willem Holleeder ingezet tegen Poetin(Video’s) en de Russen die vechten voor uw vrijheid(video’s)

In maart zou iedereen naar de stembus moeten gaan en op Verzetsgroep -fvd moeten stemmen. En word lid van FVD op naar nog meer leden de partij van de Waarheid en voor het Volk en tegen de US-Proxy -Oorlog van de US-‘Reptielen’ en zijn ‘SS-NATO- slaven -Landen’ tegen de Russen en tegen de Haagse corrupte Ratten in pak de Nep en Fop Christen- CDA, VVD-misdaadgroep, SS-D66, CHU-incest Bijbel en hun vaste steunpilaren- Judas-partijtjes p-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-Hoertjes en niet de vergeten de Pedo-Rapits-Ministerie van Justitie- Demmink-Top& Hoofdofficier Vincent Leenders van het OM-Amsterdam ,etc. met de meeste leden laten we ze nog groter maken zodat het US-Reptielen-WEF-puppet- Nazi Regime de FvD bijna onmogelijk meer kan gaan verbieden.

En wordt ook lid van Ongehoord Nederland die het zelfde WEF-Haagse Tuig CDA, VVD, D66, CHU, PvdA, GroenLinks ook wil verbieden en of zelfs laten vermoorden o.a. door hun ‘Nazi-Pedo-App en dieren -sex-politie‘ en ga Ongehoord kijken via de tv of volg ze via hun facebook pagina of twitter pagina en lees Antiwar.com, Grayzone, De Andere Krant. etc.

Wanneer worden eindelijk eens de US-‘Reptielen’-WEF- BlackRock- Puppets de anti-Democratische ( Elite-Pedofielen-Meetoo) -misdaad-partijtjes ‘Nep en Fop Christen -CDA, SS-D66, Misdaadgroep-VVD,’ CHU-Incest Bijbelbelt’ en hun vaste ‘Judas- Steunpilaren-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-hoertjes’ verboden en vervolgd voor het jaar in en het jaar uit plegen van o.a. ‘SS-NATO-Oorlogs-misdaden’ in het Buitenland en tegen tegen hun eigen Volk ( niet de ‘Taxfree-Royal -VOC- Genocide -King Willem en zijn Elite).

MEDEDELING VAN ALGEMENE IMPORTANTIE:

Binnenkort schokkend en explosief artikel dat de PvdA -Uncle Tom Ahmed Marcouch ex Tweede Kamer lid ter ondersteuning van het regime Rutte/Samson tegenwoordig als beloning van zijn misdaden tegen het NL volk corrupte burgemeester van Arnhem heeft de eveneens corrupte Uncle Tom SS D66 Franc Weerwind vervangen als voorzitter in de witwas en fraude Goede doelen stichting Het Vergeten Kind van Coca junk Vrouwenbeuker pedo rapist Metoo Johnny de Mol en Papa John.

POWER TO THE PEOPLE, THE TRUTH AND PEACE.

Share this:

Share this: