(van onze Anti-War en armoede en honger en wapenhandel en Franckig Gas  redactie)

AMSTERDAM-NOIR- DejaVU: Aanzienlijk aantal Nederlandse Nazi-NSB-er en psychopaten hebben zich gemeld om mee te vechten in Oekraïne aan het Oostfront tegen de Russen’:

Déjà vu:Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’ ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficier- Pedo-Rapist- Vincent Leenders/Demmink& ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’ kleine  jongetjes en meisjes aangerand Rutte1.2.3.4.uit de Laagste Klasse: 

‘NWO-Corona-Staatsgreep’ loopt op zijn einde om de massa leeg te plunderen en te controleren en nu wordt de massa leeg geplunderd en gecontroleerd met de ‘NWO-Rusland -Oekraïne-Oorlog ‘. Wat u niet ziet bij ‘CNN& ‘BBC’& NPO is de Oorzaak van de’ US-SS-NATO-Nazi-Oekraine –Rusland- Oorlog’ & Baudet over Russische inval: ‘Het is de schuld van de Westerse NWO-Killer-Elite’& ‘A-dam-Zuid- NSB-Zwarte-Ster-Pedo- dieren sex-Politie a La Martin Pauw’& Hoofdofficier Beukelear blijft Verzetsheld-  Steve Brown& CO Stalken(Video’s)

De ‘US-Taxfree-War Crime- Francking Gas& Wapenhandel- Soros-Killer-Elite’  Wint op alle Fronten, terwijl er Russen en Oekraïners  sterven en de armen in de EU en US nog armer worden en 17 miljoen kinderen jaarlijks sterven van de honger & De Elite van Duitsland koopt 100 miljard aan Wapens van de US en heeft zich reeds compleet overgeven aan de US-Elite& RT en ongehoordTV op Zwart in de EU en NL. En daar hoorde wij gisteren op de Dam bij de ‘CIA&AIVD-Soros-Schwab- pro- Oekraïne -US en anti- Rusland- demonstratie’ helemaal niemand over!(Video’s)

Wie in de Tweede Kamer gezien de algemeen bekende feiten m.b.t.  Oekraïne het nog een democratie noemt is een Nazi en/of een NSB-er en/of ‘CIA-AIVD-Trol’ en /of een psychopaat en/of Oorlogsmisdadiger en /of bloed-aandeelhouder in de Wapenhandel . 

Gas prices in Europe jump 35% amid Russia supply worriesApril futures exceeded $1,450 per 1,000 cubic meters on Monday Read More:https://www.rt.com/business/550819-gas-europe-rises-sanctions-russia/. En over dat voorgaande feit dat tot gevolg heeft dat de gewone Burgers( niet dat vet betaalde Tuig in de Tweede Kamer) moet kiezen tussen eten of de kachel aan hoorde wij geen piep in de Tweede Kamer. En altijd liegende Rutte weigerde zelfs om de kosten van de boycots tegen Rusland en de miljarden subsidie’s en wapens aan Oekraïne en de opvangen van de wellicht 100 duizenden Oekraïne vluchtelingen( die uiteraard weer de Wachttijd van tussen de 20 en 30 jaar voor Jan met de Pet voor een betaalbare woning nog langer gaat maken) voor het Nederlandse Volk te berekenen. Vergeet u niet dat reeds voor de Oorlog 20 miljoen Oekraïne terecht de Oekraïne waren ontvlucht en daar kwam gen Rus aan te pas, maar de extreem corruptie en inkomsten ongelijkheid. Ook daar hoorde u gisteren in de voor het merendeel corrupte Nazi-NSB-Tweede Kamer geen piep over.

Het fake News van ‘US-Hollywood& EU-BBC&NPO –Elite’ wordt met de dag Krankzinniger m.b.t ‘US- Nazi-Ukraine’ & Deja Vu:’Nazi-NSB-Coalitie- partijtjes-CDA,VVD,CU en D66’& GroenLinksRechts&PvdA , Call-Grill – Eva Jinek(Video’s), CIA&AIVD-Trol- Dirk Saur en zelf Joep van het Hek willen weer ‘SS-optrekken’ naar het Oostfront voor groot ‘Hitler-Biden-Europa’(Video’s)

Bizarre ondemocratische  gang van zaken in de Hysterische NSB- Tweede Kamer zojuist.  De extreem corrupte  met valse naam opererende Kamervoorzitter D66 DDR66  Vera Bergkamp WEIGERT eerst een  Vredes-Waarheid-motie van  Verzetsheld  Thierry Baudet en ontneemt hem vervolgens de mogelijkheid om een groot deel van de rest van zijn moties in te dienen. Een nieuwe truc van het corrupte Gevestigde Orde partijtjes VVD-Misdaadgroep, D66 DDR66 , de ‘Duivelse -Nep en Fop Christen’, ‘PvdA-Hoertjes’, ‘Denk.niet.-na.’,’ CU -Incest Bijbel Belt”  GroenlinksRechts – Omtzigt -kartel: onwelgevallige die levens sparen  en tegen Oorllog , Nazi’s en Wapenhandel zijn  moties mogen simpelweg niet meer worden ingediend net als in de ‘CIA-Mi6&AIVD-Soros-Schwab- Vazal Staat-Nazi- Ukraine’.

Ex Commando Haga:Bent u zelf bereid om te sterven voor Oekraïne Sjoerd en Klaver en de rest ? Ik dacht het niet Helden op sokken en Boy Klaver zelf in onderbroek!

Van Haga tegenover Sjoerdsma (D66  DRR66) over Oekraïne.  ‘NWO-Soros-Schwab-D66-Nazi-CIA- Franckig Gas- US-Wapenhandel-Trol-Sjoerdsma’ wil ‘Nazi-spierballen’ tegen de Russen  , maar blijft zelfs thuis in zijn Villa en van  ex Kapitein van de Commando’ s en Held Haga wil vrede en geen kanonnenvoer, zoals de laffe en corrupte NSB-ers- Klaver en Sjoerdsma.

Sanders-linked US group blasts SS-NATO’s ‘imperialist expansion’The Democratic Socialists of America claimed the US-Taxfree-War Crime-Francking Gas and Wapendealers- Killer-Elite  a  and SS-NATO “set the stage for this conflict” Sanders-linked US group blasts NATO’s ‘imperialist expansion’The Democratic Socialists of America claimed the’ US-Taxfree-War Crime-Francking Gas and Wapendealers- Killer-Elie’  and there ‘SS-NATO’ “set the stage for this conflict” Read More: https://www.rt.com/news/550837-democratic-socialists-nato-expansion-ukraine/

The ‘US Slave’s- Snake in Suits- Slave traders-Taxfree-Killer-Elite-War-Crime-EU’ reveals how long Ukrainian refugees will be allowed to stay and will never go back( Cheap Labour)‘War Mongul & Slave Trade Snake in Suits-Brussels ‘ “aka Dead to the Russians and Chinese and poor People” plans to let them remain for three years, with an estimated 300,000 people having escaped to the bloc  and the expectation is 10 to 20 million, ‘Heil-Hitler-Biden’.The ‘Taxfree-War Crime- Slave trade European Union (EU)- officials’ are working on draft proposals that would grant Ukrainian refugees who have fled the country protections to remain and work across the 27-member-state bloc for up to three years. Read More: https://www.rt.com/news/550854-eu-ukrainian-refugees-remain/

Déjà vu; De Volkssturm: het laatste meer en deel gedwongen oude mannen en kinderen leger van Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog tegen de Russen en die is weer terug in de Ukraine. Geen enkele man van 18 tot 60 mag Ukraine uit  en Moordenaars  en psychopaten worden vrijgelaten om tegen de Russen te vechten en vrouwen en kinderen te verkrachten : NWO- puppets –‘Nazi Zorgteoslag&Pedo-Boss- Rutte, ‘CIA- Trol IJskoningin – Kaag- Anis al Qaq’& ‘Brievenbus-Witwasser -CDA Rat in pak Hoekstra’&  Boys-Soerdsma& Klaver’: Het is oké, Heil Hitler-Biden& de US- Franckig Gas & Wapenhandel- Elite-Gangsters ‘ .

DejaVU: Looters to be shot on the spot, Nazi-Ukrainian mayors warn just like in Nazi Germany. Read More: https://www.rt.com/russia/550848-looters-ukraine-shot-towns/ . Psychopaten Rutte& Kaag& Hoekstra& Klaver en Sjoerdsma: da tLooters to be shot on the spot moeten wij ook in Nederland invoeren.

Underground Presentator en Verzetsheld ing Steve Brown’ van De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende ‘Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-toeslag– Kinderen’ in Hel  en de  ‘CIA Fracking Gas- Trollen GroenLinksrecht-Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma’   aka “Dood aan de Russen en Chinezen en de Laagste Klasse”,  zie Video van de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR hierna vanaf 14. 57:

Binnenkort: A-dam-Zuid- NSB-Zwarte-Ster-Pedo- dieren sex-Politie a La levensgevaarlijke en corrupte agent Martin Pauw’& Hoofdofficier Beukelear blijft Steve Brown& CO Stalken(Video’s)

Verzetsheld Steve Brown doet aangifte tegen corrupte Brigadier Sandra de Ruijter en dient een klacht in tegen corrupte Politierechter Fels en Zaaks OVJ H. Hoekstra(Video’s).

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-   Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘ en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte 

ONS STEM ADVIES VOOR DE KOMENDE GEMEENTERAADS VERKIEZINGEN:

1: FOREM VOOR DEMOCRATIE

2 PARTIJ VOOR DE DIEREN

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRANCKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.