(van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine for News en antiwar.com en Grayzone en Rebel News en Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR(Video‘s) en Hindustan Times (video’s) en de Andere Krant)

AMSTERDAM-NOIR- TD Richard Boyd Barrett adresses the US-Retpiles-Puppet Nazi-President of the corrupt European Commission, Ursula von der Leyen, over what he perceives as a lack of consistency over the investigation of war crimes by different states.

Geen plek in de ‘SS-D66-cencuur- Dood aan de Russen-rechtszaal’ voor de enige onafhankelijk en integere journalist die de ‘PvdA-Huil-komediant- Frans Timmermans- MH17-Doofpot-rechtszaak’ van A tot Z heeft gevolgd. Hier al vast de uitspraak in beeld(Video): Poetin en Rusland schuldig(Video’s)

The War mongul-White House and the Killer-CIA have denied reports that claimed U.S.-Reptiles-puppet -President Joe Biden offered 20% of His ‘Vazal-State-Nazi-AZOV-Child-Killers-organ-robbers- Ukraine’s’ territory to Russia in a peace proposal to end the war. A report in Swiss-German newspaper Neue Zürcher Zeitung (NZZ) claimed that CIA Director William J. Burns took a secret trip to Moscow in January and offered the alleged peace proposal on behalf of the War Mongul-Nazi-White House. The report further states that both CIA-puppet-Nazi-AZOV-Kyiv and Moscow rejected the proposal. Watch this video for more information:

CIA-puppet–Nazi-AZOV-Regime- Kiev en US-‘Reptielen’-WEF-Nazi- westen” negeren ware toedracht CIA-MI6-AIVD-Nazi-AZOV-Maidan-bloedbad”:

CIA-MI6-AIVD-Nazi-Georgische scherpschutters& Litouwse Huurmoordenaars’ en VVD-WEF-Nazi- Hans van Baalen ingevlogen door Killer-CIA om een bloedbad aan te richtten op het Maidanplein(Video’s).

De CIA-MI6-AIVD-Nazi-AZOV-massamoord op vreedzame demonstranten op het Maidan-plein in Kiev van negen jaar geleden was het werk van extreemrechtse milities. Dit met de bedoeling de toenmalige pro-Russische regering in een kwaad daglicht te stellen en omver te werpen. Volgens de Canadees-Oekraïense professor Ivan Katchanovski is het bewijs hiervoor overweldigend. Toch weigerde onlangs een wetenschappelijk tijdschrift Katchanovski’s studie te publiceren.

Op 20 februari 2014 werd het vuur geopend op demonstranten op het Maidan-plein in de Oekraïense hoofdstad Kiev. Tientallen mensen kwamen om of raakten gewond. Het leidde, de volgende dag al, tot de omverwerping van de regering van president Viktor Janoekovytsj, die tevergeefs had geprobeerd het evenwicht te bewaren tussen de Russisch-gezinde en pro-westerse krachten in zijn land. Er trad een rabiaat anti-Russische regering aan onder leiding van president Petro Poroshenko. Dit leidde op zijn beurt tot het uitbreken van de burgeroorlog in het oosten van Oekraïne, de hereniging van de Krim met Rusland, de aanvraag van het US-SS-Navo-lidmaatschap, het associatie­akkoord met de Europese Unie en de huidige oorlog tussen Rusland en een door de VS geleide alliantie van Navo-lidstaten in Oekraïne.

Schokkend: ‘US-‘Reptielen’-NAZI-Poedel-Geile-corrupte Zuiplap- Boris Johnson eist Derde Wereld Oorlog tegen Rusland, terwijl de US en EU en Engelse gewone burgers nu ál doodvriezen en moeten overleven in bitter armoede voor CIA-Puppet-Clown-Killer-Nazi-AZOV-Zelensky’ & Tucker Carlson weighs in on new developments in the Creak Head-Hunter Biden laptop ‘Elite-Pedo-Rapist-Crime-scandal'(Video).

Wie waren de veroorzakers van deze onfortuinlijke opeenvolging van gebeurtenissen? Wie waren degenen die op 20 februari 2014 het vuur openden op de demonstrerende menigte op het Maidan-plein? In het Westen en vanuit Oekraïense oppositionele kringen werd meteen gewezen naar de Oekraïense oproerpolitie Berkut. Het Oekraïense Openbaar Ministerie heeft diverse agenten vervolgd en voorgeleid op verdenking van medeplichtigheid aan de slachtpartij. Dit heeft echter in geen enkel geval geleid tot een veroordeling. Volgens professor Ivan Katchanovski van de universiteit van Ottawa is dat geen wonder. Het zouden namelijk geen politiemensen zijn geweest die het vuur hebben geopend op de menigte. Er was geschoten vanaf Hotel Ukrainia en andere gebouwen rond het plein die in handen waren van Svoboda en andere CIA-MI6-AIVD-Nazi-AZOV-extremistische groeperingen. Dit blijkt volgens hem overduidelijk uit onder meer veertien video’s van scherpschutters in de gebouwen, waaronder tien video’s waarin ze schietend te zien zijn. Tijdens het justitiële onderzoek en de rechtszaken tegen Berkut-politieagenten hebben daarnaast 51 van de 72 gewonde Maidan-demonstranten verklaard dat ze beschoten waren vanuit “door Maidan gecontroleerde gebouwen”.

Er was wel geschoten door politiemensen, maar die hadden hun vuur niet gericht op de demonstranten op het plein, maar op de gebouwen waarvandaan geschoten werd op de menigte en ook op hen. Er waren niet alleen demonstranten gedood. Ook vier politiemensen kwamen om bij de schotenwisseling. Katchanovski wijst er verder op dat er overweldigend bewijs is voor de overname van Hotel Ukrainia door de Svoboda-­militie, voorafgaand aan de Maidan-slachting. Het blijkt uit video’s en verklaringen van ­Svoboda. Er hebben zelfs veertien zelfverklaarde Maidan-sluipschutters verklaringen afgelegd tegenover de politie, in de rechtszaal en in de media over hun betrokkenheid. Daartegenover staat dat geen enkele Berkut-officier getuigd heeft over betrokkenheid van functionarissen van de verjaagde regering Janoekovytsj.

Wrong’ Maidan: Ukraine demands that France’s Canal+ TV take hard-hitting documentary off air before Geenstijl Referendum (Videos op zwart)

Ondertussen: De Canadese bevolking wordt net als in Nazi-Duitsland en in Stalin Rusland mond dood gemaakt door US-‘Reptielen-WEF-Nazi ‘-puppet-Two Face-Boy Trudaux’:

Wat was het motief voor Svoboda en andere milities om te schieten op burgers die net als zij zich verenigd hadden tegen de regering van Janoekovytsj? Katchanovski wijst op uitspraken van politieke leiders van Svoboda die journalist Viyaly Kpranov optekende in zijn boek Maidan – geheime documenten. Svoboda-leider Oleg Tiahnynok vertelde de journalist dat hij bij westerse regeringen had aangedrongen op strafmaatregelen tegen de toenmalige regering in Kiev. Tiahnynok zou hebben gezegd: “Er zijn vier slachtoffers gevallen. Waar blijft de reactie?” Zijn westerse gesprekspartners zouden daarop hebben geantwoord: “We zullen in staat zijn te reageren bij honderd slachtoffers”. Tiahnynok’s rechterhand Ruslan Koshulinskyi vulde aan: “Uiteindelijk bereikten we het aantal van honderd”. Onmiddellijk na het bloedbad op het Maidan-plein werden de door de sluipschutters vermoorde demonstranten tot de ‘Hemelse Honderd’ gedoopt. Tientallen demonstranten en anderen, die stierven door ziektes en andere oorzaken, werden opgenomen in Hemelse Honderd om het aantal slachtoffers op honderd te brengen. Het werkelijke aantal dodelijke slachtoffers van de aanslag van 20 februari is volgens Katchanovski minder dan de helft van dat aantal.

Oliver Stone: ‘CIA met Elite-Nazi-Maffiafamilie -Joe Biden & Creak Head-Hunter Biden zit achter Maidan-revolutie Oekraïne’ en PvdA EU Zakkenvuller Frans Timmermans Liegt& huilt M17 mee(Video’s).

Professor Katchanovski heeft diverse publicaties op zijn naam over de toedracht van het CIA-MI6-AIVD-Nazi-AZOV-Maidan-bloedbad, waaronder een peer-reviewed artikel in een wetenschappelijk tijdschrift. Deze zijn volledig door de massamedia genegeerd. Katchanovski meldde eerder deze maand op Twitter dat hij een vervolgstudie heeft geschreven. Deze zou geplaatst worden in een wetenschappelijk tijdschrift. Ook deze studie was peer-reviewed. Dit wil zeggen: de studie was voor publicatie beoordeeld door collega-wetenschappers en goed bevonden. Toch is de studie niet gepubliceerd, hetgeen uitzonderlijk is voor een peer-reviewed artikel. Aan de kwaliteit kan het niet hebben gelegen. Een professor aan een Britse universiteit, die het redactieproces had begeleid, had zich lovend uitgelaten. Zo had Katchanovski “solide bewijs” geleverd. “Hierover is ook consensus bij de twee beoordelaars.” De redacteur verklaarde verder dat “er geen twijfel over bestaat dat dit artikel in veel opzichten uitzonderlijk is”. Wel had één van de twee beoordelaars zijn zorgen uitgesproken over de geopolitieke implicaties van de studie, maar de redacteur had geoordeeld dat het artikel zuiver op zijn wetenschappelijke merites beoordeeld moest worden en dat daarom politieke of andere overwegingen geen rol mochten spelen. Het blijkt dat de redacteur niet was ingelicht over het besluit om af te zien van publicatie. Die had dit uiteindelijk moeten vernemen via het Twitter-account van Katchanovski. “Dit was een goed artikel”, beklaagde hij zich in een e-mail aan het tijdschrift. “Ik denk dat het vaker geciteerd zou zijn geworden dan elk ander artikel in het tijdschrift.” Katchanovski is teleurgesteld. “De politiek heeft het gewonnen van de wetenschap”, concludeert hij op Twitter. “Veel corrupte en laffe academici worden gedreven door politiek en niet door wetenschap en bewijs.” Meer Lezen: https://deanderekrant.nl/nieuws/regering-kiev-en-westen-negeren-ware-toedracht-maidan-bloedbad-2023-01-31

Freedom Fihghter-Steve Brown legt hierna uit wat hij en Verzetshelden Baudet en Dave Icke bedoelen met ‘Reptielen:’ Steve Brown op Mekong River: Schokkend Misdadig Rutte & co Jaaroverzicht 2022.(Video’s):

D66 De Groot SS Dolgedraaid scheld Ongehoord TV voor fascisten. OM-Trol Junkie BN Nicht Miljuschka van Willem Holleeder ingezet tegen Poetin(Video’s) en de Russen die vechten voor uw vrijheid(video’s)

In maart zou iedereen naar de stembus moeten gaan en op Verzetsgroep -fvd moeten stemmen. En word lid van FVD op naar nog meer leden de partij van de Waarheid en voor het Volk en tegen de US-Proxy -Oorlog van de US-‘Reptielen’ en zijn ‘SS-NATO- slaven -Landen’ tegen de Russen en tegen de Haagse corrupte Ratten in pak de Nep en Fop Christen- CDA, VVD-misdaadgroep, SS-D66, CHU-incest Bijbel en hun vaste steunpilaren- Judas-partijtjes p-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-Hoertjes en niet de vergeten de Pedo-Rapits-Ministerie van Justitie- Demmink-Top& Hoofdofficier Vincent Leenders van het OM-Amsterdam ,etc. met de meeste leden laten we ze nog groter maken zodat het US-Reptielen-WEF-puppet- Nazi Regime de FvD bijna onmogelijk meer kan gaan verbieden.

En wordt ook lid van Ongehoord Nederland die het zelfde WEF-Haagse Tuig CDA, VVD, D66, CHU, PvdA, GroenLinks ook wil verbieden en of zelfs laten vermoorden o.a. door hun ‘Nazi-Pedo-App en dieren -sex-politie‘ en ga Ongehoord kijken via de tv of volg ze via hun facebook pagina of twitter pagina en lees Antiwar.com, Grayzone, De Andere Krant. etc.

Wanneer worden eindelijk eens de US-‘Reptielen’-WEF- BlackRock- Puppets de anti-Democratische ( Elite-Pedofielen-Meetoo) -misdaad-partijtjes ‘Nep en Fop Christen -CDA, SS-D66, Misdaadgroep-VVD,’ CHU-Incest Bijbelbelt’ en hun vaste ‘Judas- Steunpilaren-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-hoertjes’ verboden en vervolgd voor het jaar in en het jaar uit plegen van o.a. ‘SS-NATO-Oorlogs-misdaden’ in het Buitenland en tegen tegen hun eigen Volk ( niet de ‘Taxfree-Royal -VOC- Genocide -King Willem en zijn Elite).

MEDEDELING VAN ALGEMENE IMPORTANTIE:

Binnenkort schokkend en explosief artikel dat de PvdA -Uncle Tom Ahmed Marcouch ex Tweede Kamer lid ter ondersteuning van het regime Rutte/Samson tegenwoordig als beloning van zijn misdaden tegen het NL volk corrupte burgemeester van Arnhem heeft de eveneens corrupte Uncle Tom SS D66 Franc Weerwind vervangen als voorzitter in de witwas en fraude Goede doelen stichting Het Vergeten Kind van Coca junk Vrouwenbeuker pedo rapist Metoo Johnny de Mol en Papa John.

POWER TO THE PEOPLE, THE TRUTH AND PEACE.

Share this:

Share this: