(van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine for News)

AMSTERDAM-NOIR-

Former German chancellor_US-Reptiel-puppet- Angela Merkel spilled beans about the Minsk peace accord in an interview to a German national weekly newspaper on 7th December 2022. What did she mean, we will learn about it in this video.:

-Uit de Oude-Elite-Pedo&Maffia-Nazi-Prins Bernhard- Bilderberg-Doos: ”Reptiel’-Taxfree-Genocide-VOC- King Willem’ en zijn hofnarren ‘ de altijd liegende Rutte ,SS-D66-Ollongren’, ‘PvdA-Hoertjes- Miss COW-Dijkstra, Uncle-TOM-Aboutaleb; uitgebouwd tijdens ”Nazi-Prins-Bernhard-Bilderberg-Walk’ voor wat ze zijn: Maffia en Pedo’s en Moordenaars en Nazi’s (Video).

Schokkend: Man met 4 kinderen mag in de winter worden afgesloten van gas en stroom’ en dood vriezen voor Zelesnky , vindt de ‘SS-D66-Nazi rechter-‘Roland Freisler’ ‘ (Video). Wanneer wordt deze ‘SS-D66-Beul-rechter’ vervolgd voor misdaden tegen de menselijkheid& Polen is failliet(Video) door de ‘US-‘Reptielen’-WEF-Bilderberg- SS-Proxy-Oorlog’ tegen Rusland. ‘SS-D66-NPO-Pr-Nazi-AZOV-WEF- Rudy Bouman’ :”dat voorgaande zijn allemaal Complotten”(Video’s).

Steve Brown gewelddadig aangevallen op de Dam door ‘EU-GoenLinks-Rechts- Nazi’s’&’VVD-NSB-Politie'(Video)& Wilders wil net als Baudet en een groot deel van het Volk dat het corrupte ‘Zakkenvullers- WEF-Bilderberg-SOROS-EU-parlement’ met als de Queen of Corruptie -‘SS-D66- Sophie in ’t Veld en de corrupte ‘Zakkenvullers-WEF-Bilderberg-commissarissen’ a La ‘PvdA-Super-Hoer-Timmermans’ met de ‘Queen of Pfizer Corruptie( 70 MILJARD) -US-‘Reptielen’-Puppet-Ursula’, Zelensky, NPO en Rutte&Kaag&Hoekstra&Segers wordt opgedoekt en vervolgd: ‘Hoe eerder, hoe beter !’(Video’s)

Elite -Criminele-Gastenlijst’ van ‘ ‘Reptielen-SOROS&Gates&King Willem’- Nazi-World Economic Forum’ uitgelekt: deze Nederlandse- ‘Ratten in pak-(pedo-rapist)-Landverraders’ gaan naar Davos samen met hun gabbers in crime- ‘Taxfree-King Willem& Maxima’, Rutte, Hoekstra en Kaag om zich o.a. te vergrijpen aan kleine jongetjes en jonge Blonde Arische meiden en klappen voor hun eregast ‘CIA-Puppet-Clown Killer-Joodse Kapo-Taxfree-Bloed-Miljardair-Nazi-AZOV-Zelensky’ en het leeg roven en Pfizer vergiftigen van de Massa en vermoorden van Russen net als in 40-45. De ‘Oekraïense-Nazi-AZOV-AIVD-SS-D66-NPO-Pr-Man-kleine-dr. Goebbels- Rudy Bouma’ gaat het alleman weer recht brallen(Video’s)

Niets is wat het lijkt: Caroline van der Plas liederlijk en banaal aangevallen door de ‘Gevestigde -Orde Media-D66-NPO met ”Grachtengordel-Drol-Toilet-Junkie-Tim den Beste'(Video), maar echte gefundeerde Kritiek op de ‘Monsanto-BBB’ hoort men niet in de ‘Gevestigde-Orde- Media-D66-NPO’ maar alleen bij FvD en bij ons(Video’s)

Afgelopen week bleek dat US-‘Reptielen’-WEF-Bilderberg-puppets-Nazi’s- en altijd liegende’ SS-D66- minister-CIA-Trol- Sigrid Kaag-Anis al Qaq een nevenfunctie bij de Duivelse- WHO heeft verzwegen voor de voor het merendeel extreem corrupte Kartel-partijtjes-Slaap- Kamer ‘-VVD-misdaadgroep, Duivelse- ‘Nep en Fop Christen’,, SS-D66 , GroenLinksRechts-Nazi’s, ‘,PvdA-Hoertjes’, ‘CHU-Incest-Bijbel Belt’; ‘SOROS-Volt.’, Denk-niet-na en ooit SP, ‘Monsanto- BBB . ‘SS-D66-CIA-Trol&IJSKONING-Kaag’ nam betaald zitting in de zogeheten ‘Global Preparedness Monitoring Board (GPMB)-Elite-Genocide-Misdaadgroep’ . Het is voor ministers verboden om dit soort nevenfuncties al dan niet betaald te hebben, ook al zijn ze betaalde en/of gechanteerde CIA-Trol o.a. omdat dat de facto corruptie is  merkt Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) op.

CIA&-Pfizer-Trol-Kaags illegale en misdadige bestuursfunctie wijst erop dat het covidbeleid van het ‘WEF-Bilderberg-Nazi-Zorgtoeslag en Pedo-Boss-regime Rutte’ achter de schermen bepaald wordt door de belangen achter de WHO en de CIA, aldus De Graaff.

Filmpje: ‘Verzetsheld Van Meijeren'(FvD) leest ‘Nazi-WEF-puppet-SS-D66-Paternotte’ de les: dit is geen complot, het staat op de website van uw Bazen de Elite-‘Reptielen’-Nazi-WEF’ met puppets als uw ‘Furher- CIA-trol- Kaag’ en Rutte&Rusland (en de EU) wordt aangevallen door de US-‘Reptielen’ en hun ‘SS-NATO”&’CIA-puppet-WEF-Nazi -Zelensky’ net als in 40-45 door Hitler(Video’s)

Ondertussen: De voor met merendeel door Rutte gefinancierde laffe en corrupte ‘ NSB-Gevestigde- Orde-D66-SS-NPO- Talking Heads-Hoer-Journalisten’ negeren brisante bevinding over de misdaden van hun SS-D66-CIA-WEF-Bilderberg Puppets Kaag en ‘CIA-Puppet- Clown-Killer-Joodse Kapo-Taxfree-Bloed-Miljardair- Nazi-AZOV- Zelesnky’ : ‘Toch wel frappant bewijs dat het weglaten van nieuws feiten van Algemeen belang ook een vorm van Fake News is.

Terwijl ‘Reptiel” ‘-Pfizer- Melinda Gates de inmiddels ex vouw van ‘Pedo-Rapist-Epstien – Pfizer-Bill Gates’ de regering pushte om te investeren in covidvaccins maakte de GPMB-Elite-Misdaadgroep met Kaag als bestuurslid zich er hard voor om – jawel – gigantische overheidsinvesteringen te doen in covidvaccins, zegt het Europarlementslid.

Nog zo’n ‘US’-‘Reptielen-WEF-Bilderberg-Nazi-CIA-Trol-Hek -sKaag en Ursula’:

“CAI- Pfizer-Trol-Kaag heeft op groffe ,aart brutale wijze de wet overtreden en zou nu Levenslang in de cel en/of een Tbs-Kliniek horen te zitten net als de psychopaten Rutte, King Willem en Zelensky ,etc ,” benadrukt De Graaff. meer dan terecht “En toch zullen de corrupte Nazi- regeringspartijen en de laffe en corrupte ‘NSB- Nederlandse media’ haar ermee weg laten komen. De aarts corrupte Levensgevaarlijk criminele SS-D66- minister zal zich nooit in de Nep en fop-Tweede Kamer hoeven te verantwoorden. En het eveneens eens corrupte en Laffe Rutte- Openbaar Ministerie en de FIOD zal nooit onderzoeken hoeveel geld van ‘Elite-Maffia-Genocide- Big Pharma’ in haar Duivelse- portemonnee terecht is gekomen.”

De Europarlementariër wijst erop dat we in de Europese Unie ‘nog zo’n CIA-Trol- heks’ hebben: Ursula von der Leyen. “Haar dr. Mengele echtgenoot is directeur van het Gif-biotechbedrijf – Misdaadgroep-Orgenesis, dat onderzoek doet naar coronavaccins. Von der Leyen sloot een miljardendeal voor de aankoop van Pfizer-vaccins en wiste haar sms’jes hierover met Pfizer-baas Albert Bourla.” Ook dat was tegen de wet, maar ook Ursula komt weg met deze corrupte deal, voorziet De Graaff.

Nieuw Neurenberg voor de Genocide Pfizer-plegers ; ‘CIA-Trol-Hysterese Oorlog Hitser-dood aan de Russen , arme mensen, Boeren en de waarheid( Assange, OnghoordTV en FdV) -CIA-Trol-Sjoerdsma’ eist gelijk verbod van De Graaf en FvD en de Waarheid:

“ CIA-puppets- Zelensky, ‘Nazi-Zorgtoesalg&Pedo-Boss-Mark Rutte’, CDA-Rat in pak-peper-dure-schoenen-
fetisj -Hugo de Jonge”(Video’s)
, ‘CIA-Trol-IJSKONINGIN-Sigrid Kaag’ en US-Puppet- War-mongul-Ursula von der Leyen aka “de Fraudeur van 70 miljard en Dood aan alle Russen, arme mensen , Boeren en de Waarheid” , en andere extreem corrupte politici a La ‘GroenLinks Rechts-Nazi- Yes we can boy Klaver in onderbroek’ en ‘PvdA-Hoertje- Domme Gans Kuiken’ en Extreem dove Flapoor -SS-D66- Jan Paternotte” en en dr. Mengele-virologen, hebben onschuldige mensen en kinderen met leugens en bedrog ertoe aangezet om zich te laten injecteren met deze experimentele, levensgevaarlijke dr. Mengele-CIA- gifspuit” .”

Zie hierna in welke Maffia-Zakken al die Miljarden(uw Belasting geld) die Rutte cadeau doet aan ‘CIA-Puppet-Killer-Clown- US-GI Joe action-NAZI-AZOV- Figure Zelensky’ verdwijnen:

“De ‘US-‘Reptielen’-WEF-Bilderberg -puppet- Naziregime Rutte heeft de Neurenbergcode geschonden. Ruute&Kaag& Hoekstra en Segers hun overheid liegt en bedriegt. Er kleeft bloed aan hun handen. En ook al doet Rutte zijn ”Pedo-Rapits-hoofdofficier Vincent Leenders & zijn Side Kick- Pschyco-Killer-OvJ. Bas van de Vliet-Openbaar Ministerie-Amsterdam niets, er moeten en er zullen tribunalen komen. Een nieuw Neurenberg. Zeleensky, Kaag, Rutte, De Jonge, Van Dissel, Koopmans. King Willen en Maxima en de andere daders mogen hun gerechte straf niet ontlopen, want de vaccindoden en Oorlogsmisdaden schreeuwen om gerechtigheid,” besluit De Graaff.

Freedom Fihghter-Steve Brown legt hierna uit wat hij en Verzetshelden Baudet en Dave Icke bedoelen met ‘Reptielen:’ Steve Brown op Mekong River: Schokkend Misdadig Rutte & co Jaaroverzicht 2022.(Video’s):

Underground Presentator en Verzetsheld- ing Steve Brown’ van ” De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV”  was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor ‘Jan met de Pet’ onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende ‘Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorg-toeslag- Kinderen’ in Hel  en de  CIA Trollen ‘GroenLinksrechts Bram van Oijk’ en ‘D66 DDR66 –Sjoersdma’, zie vanaf 14. 57 en vanaf 7.38 schokkende beelden dat de NSB-Politie en BOAS van de  CDA-Gestapo-Corona-Generaal- Grapperhaus een kinderfeestje met bruut geweld uit elkaar slaan tot de kinderen aan toe,  omdat zij zich niet houden aan de NWO-Corona-maatregelen en twee extra laffe en sadistische NBS-politie agenten van de CDA-Gestapo-Corona-Generaal- Grapperhaus twee ouder vrouwen die demonstreerde tegen de NWO-Corona-maatregel  zonder enige aanleiding met de Knuppel ramt en de ‘NSB- Kinder-Porno-Dieren sexs-Politie’ een bejaarde invalide man hard op de grond gooit: 

Tot slot: Ooit stemde het Nederlandse Volk tegen het Associatieverdrag(Video) met het extreem corrupte ‘CIA-Nazi-AZOV-Oekraïne’ en de altijd liegende Zorgtoeslag-Nazi&Pedo-Boss-Rutte beloofde-loog dat Oekraïens nooit bij de EU zou Komen(Rutte- Inlegvel) en nu beslist de niet gekozen Voorzitter en eveneens corrupte Nazi-Ursula von der Leyen van de eveneens corrupte EU Commissie dat US-NAZI-AZOW-Oekraïne toch bij de EU moet. ‘ Schijndocraat-D66-Pedo-Rapist-Metoo- CIA- Trol Sjoerdsma’ is ontploft van ‘SS-EU- Dood aan de Russen-blijdschap.

De Nord Stream-pijpleidingen zouden door Rusland zijn gesaboteerd is totale onzin . Maar waarom? Er is geen enkel motief voor de Russen om hun eigen gasleidingen te vernielen. Ook ‘SS- D66-oorlogshitser -CIA-Trol-Sjoerdsma’ kan er geen één bedenken. Verzetsheld- Pepijn van Houwelingen confronteert hem met de feiten:

D66 De Groot SS Dolgedraaid scheld Ongehoord TV voor fascisten. OM-Trol Junkie BN Nicht Miljuschka van Willem Holleeder ingezet tegen Poetin(Video’s) en de Russen die vechten voor uw vrijheid(video’s)

Tot Slot: Steve Brown ontmaskert’ NOS-Moskou-Fake News-Correspondent David Jan Godfroid’ als CIA-AIVD-Frankenstein-Mafkees van de Killer-Elite aka “Dood aan de Russen en de Waarheid”(Video’s)!!!!!:

In maart zou iedereen naar de stembus moeten gaan en op Verzetsgroep -fvd moeten stemmen. En word lid van FVD op naar nog meer leden de partij van de Waarheid en voor het Volk en tegen de US-Proxy -Oorlog van de US-‘Reptielen’ en zijn ‘SS-NATO- slaven -Landen’ tegen de Russen en tegen de Haagse corrupte Ratten in pak de Nep en Fop Christen- CDA, VVD-misdaadgroep, SS-D66, CHU-incest Bijbel en hun vaste steunpilaren- Judas-partijtjes p-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-Hoertjes en niet de vergeten de Pedo-Rapits-Ministerie van Justitie- Demmink-Top& Hoofdofficier Vincent Leenders van het OM-Amsterdam ,etc. met de meeste leden laten we ze nog groter maken zodat het US-Reptielen-WEF-puppet- Nazi Regime de FvD bijna onmogelijk meer kan gaan verbieden.

CIA-puppet- Nazi-AZOV-Zelensky eist verkleed als ‘GI-Joe action -puppet’ 1000 miljarden van de US en zijn Slaven de Westerse Wereld Leiders en dreigt keer op keer met een Derde-Kern- Wereld Oorlog en stort de gewone burgers in de US,EU,UK, Canada, Japan en Australië,enz. in nog meer armoede met als medeplichtige in NL het ‘US-WEF-Bilderberg-Puppet-Nazi-regiem Rutte’(video’s).

MEDEDELING VAN ALGEMENE IMPORTANTIE:

Binnenkort schokkend en explosief artikel dat de PvdA -Uncle Tom Ahmed Marcouch ex Tweede Kamer lid ter ondersteuning van het regime Rutte/Samson tegenwoordig als beloning van zijn misdaden tegen het NL volk corrupte burgemeester van Arnhem heeft de eveneens corrupte Uncle Tom SS D66 Franc Weerwind vervangen als voorzitter in de witwas en fraude Goede doelen stichting Het Vergeten Kind van Coca junk Vrouwenbeuker pedo rapist Metoo Johnny de Mol en Papa John.

POWER TO THE PEOPLE, THE TRUTH AND PEACE.

Share this: