( van onze wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Kandidaten voor het Tribunaal:’NWO-Monsanto- Corona-Regime Rutte4’: Wij gaan door met het vergiftigen van Nederland en kaal plukken en ‘Nazi-Lynch-(Zorg)-Snel(on)-recht‘ voor de Laagste Klasse en zieke en bejaarden en Pas op voor de Russen en Chinezen, Leve mijn‘Tax & Corona-Free-King Willem(Video’s)

Waarom doet BBB mee aan het stikstofspelletje?
” Verzetsheld Van Meijeren (FVD) tegenover Van der Plas (BBB-Monsanto).:

Gisteren publiceerde wij een artikel dat Caroline van der Plas liederlijk en banaal wordt aangevallen door de corrupte ‘Talking Heads- Gevestigde- Orde -Media- D66-NPO& Riool-RTL’ :”Na jarenlange gevoerde ‘Media-Hetze’ door ‘Gevestigde- Orde- dr. Goebbels-Media-Staats-AIVD-D66-NPO’ tegen Verzetshelden- Baudet, Van Houwelingen en Van Meijeringen is nu ook de aanval ingezet op Caroline van der Plas door NPO, BNR en RTL met o.a. ‘VPRO-Grachtengordel-Drol-Toilet-Star-Junkie-Tim den Besten’ om de Boeren Opstand de Kop in te drukken en te criminaliseren(Video’s)”.

Eerder hadden wij wel al zelf gesteld dat Caroline van der Plas Nep Oppositie voert(Video’s) , want zodra zij voor de’ dr. Goebbels- Staats-AIVD-D66-NPO’ en/of RTL-Riool-Fake News camera staat roept zij dat zij niet achter alle wanhopige acties van de Boeren staat’ die letterlijk vechten voor hun Leven en dat van hun kinderen vechten , zoals demonsteren voor de ‘Kapitale- Milieu vervuilende-Villa’s van de corrupte US-Puppet-Oorlogsmisdaden en Dood aan de arme mensen, Russen en de Waarheid( Assange)- Ministers’ en NSB-Slaap-Kamerleden CDA, VVD, D66 en CU en hun Steunpilaren -Judas-partijtjes PvdA-Hoertjes met als Leider ‘Domme- Gans Kuiken’ en GroenLinksRechts met als Leider -‘Yes we can Boy Klaver in onderbroek’ en ‘NWO-Nazi-Elite- Keizerin Halsema van ‘Yuppie&Expats& ‘VIP-Nazi-AZOV-Oekraïense-Vluchtelingen’- Amsterdam” dat binnen kort ‘NWO-Elite-Nazi’- ‘Groen-Volt-er- Dam’ gaat heten(Video’s)

Verzetsheld ing Steve Brown’: Amsterdammers zijn een bedreigde diersoort geworden door GroenLinks Rechts Keizerin- Halsema (Video)en Het ‘Taxfree-Koningshuis’ is al eeuwen de succesvolste & ‘Moorddadigste-(VOC)-  Misdaadgroep’ in “Banana-Fraude-Nederland” van ‘Hofnar Rutte’& ‘Nep en Fop Christelijk CDA&CU’:

BoerenBurgerBeweging, Bayer & Monsanto net als Nazi- VVD-er -Monsanto- Hans Van Balen”(video’s) , NFT’s door : https://www.nederlandsmedianieuws.nl/columns/Jeroen-Verkroost-RTL-Nederland-te-Koop-BoerenBurgerBeweging-Bayer-en-Monsanto-NFTs/?fbclid=IwAR3hH4vI_fQ5Z-O7T5M8M7EhLuQXoPc117_GzgQuVHJ6IXk0BEmbbZusWHc

Geen Complot:
‘CIA- Nazi-Georgische scherpschutters& Litouwse Huurmoordenaars en ‘VVD-Nazi- Monsanto- Hans van Baalen’ ingevlogen door CIA om een bloedbad aan te richtten op het Maidanplein in de’ US-NAZI-AZOV-Oekraïne'(Video’s) en CIA-Puppet- acteur en Clown-Killer-Joodse Kapo-toen nog geen Miljardair , maar nu wel Zelensky’ aan de macht te helpen’ voor de ‘US-Taxfree-War Crime Fracking Gas en Wapenhandel& Pedo-Rapist-Biden, Clinton, Gates, Trump Madam- Maxwell-Killer-Elite'(Video’s).

Jeroen Verkroost::

Ik neem aan dat jij als bewoner van de buitengebieden gestemd hebt op de BoerBurgerBeweging, Jeroen? In elk geval hebben anderen dat vaak genoeg gedaan om lijsttrekster Caroline van der Plas in de Tweede Kamer te stemmen, tot mijn verbazing. Maak je geen zorgen, ik heb geen ambities om hier een politieke podcast van te maken, maar deze partij is vooral heel interessant vanuit marketingperspectief. Als je kijkt naar de propositie van de boerburgerbeweging valt iets bijzonders op. Ik draag even letterlijk voor vanaf de eerste regel van het verkiezingsprogramma van de partij: 

“Eerlijk voedsel begint met een gezonde bodem. Boeren en tuinders weten als geen ander dat ze rentmeester zijn van de grond. Een gezonde bodem en een rijk bodemleven is essentieel voor de Boer. Het is immers zijn inkomen en hij wil dat de consument veilig en gezond kan eten. Daarnaast wil de boer die bodem doorgeven aan de volgende generatie. Gezonde grond betekent gezonde producten. Voor een goede balans is het wenselijk om door middel van bemesting de conditie op peil te houden. Uit kringloop oogpunt geschiedt bemesting bij voorkeur in de vorm van dierlijke mest en zo nodig met gerichte inzet van kunstmest.”

Mij viel op dat ze binnen zeven regels al op het onderwerp bemesting weten te komen. Ik leg zo uit waarom dat interessant is. Een Nederlandse student geschiedenis, genaamd Bram Wissink, ontdekte dat de nogal onbeholpen en benaderbare uitstraling van BBB-lijsttrekker Caroline van der Plas geen toeval is, maar een pose. Wat hij ontdekte, is dat de boerburgerbeweging begonnen is door een reclamebureau. Weliswaar arriveerde Van der Plas op het Binnenhof op een tractor, als ludieke actie, maar een simpele boerenpartij is het geenszins. In werkelijkheid is de partij een marketinginstrument van grote bedrijven. De student bekeek het overzicht van giften van de partij en ontdekte dat er maar van één bedrijf een gift ontvangen is, in totaal voor een bedrag van bijna twee ton. Die gift heeft de partij ontvangen van een bedrijf genaamd ReMarkAble Communicatie BV. Dit reclamebureau, afkomstig uit Deventer, is gericht op strategische marketing en communicatie in de agrarische sector en foodsector. Klanten van het bedrijf zijn onder meer een slachtbedrijf, een melkrobotfabrikant en de gigantische Duitse chemische en farmaceutische fabrikant Bayer. Bayer, je weet wel, dat bedrijf dat in 2016 het zeer controversiële bedrijf Monsanto overnam. 

De oprichter van het reclamebureau, Wim Groot Koerkamp, en de marketingdirecteur, Henk Vermeer, zijn respectievelijk de secretaris van de BoerBurgerBeweging en de penningmeester en campagneleider van de partij. Ook stagiaires van het reclamebureau gingen door het land voor de Boer Burgerbeweging om kandidaten te interviewen. En als klap op de vuurpijl is zijn de Boer Burgerbeweging en ReMarkAble op het zelfde adres gevestigd. Maar op de website van de Boer Burgerbeweging wordt ReMarkAble niet genoemd en ook de klanten van het reclamebureau niet. Als je dan bedenkt dat ReMarkAble’s klant Bayer voor de agrarische sector fantastische oplossingen heeft, onder andere op het gebied van kunstmest, onder de naam Bayer Crop Science, snap je plotseling waarom het maar zeven regels duurt voordat het BBB-partijprogramma op kunstmest terechtkomt. Knap staaltje marketing toch? En helemaal niet duur, twee ton voor een kamerzetel…Leg jij je boerenburen nog even uit dat ze op Bayer gestemd hebben? 

Geen Complot:
D66-Pedeo-Metoo-Rapist-Kamerlid -Psychopaat -Dood aan de Russen en arme mensen en Boeren-Oorlog Hitser-Sjoerdsma’ in het nauw na ‘Nazi-VVD-Halbe Zijlstra-Leugen-uitspraken’ over Rusland& ‘US-Vazal Staat-Nazi-AZOV-Oekraïne’ in de EU en dat gaat de EU-burgers die al hun energie rekening en voedsel niet kunnen betalen nog meer miljarden kosten&Verzetsheld Van Meijeren (FVD) maakt de balans op: alle Leugens over het stikstofbeleid!(Video’s )

Nu de ‘Gevestigde NSB-Orde partijtje -CDA, VVD, CU, SGP, PvdA’ onder ‘Nazi-CIA&AIVD-AZOV-leiding van de ‘Nep en Fop- Groene-Yes we Can Boy Klaver in onderbroek’ en ‘D66- CIA Trollen-Pedo-Rapist-Metoo-Boss-Kaag& Waanzinnige Sjoerd Sjoerdsma”(weer) ten ‘SS-Oorlog’ trekken tegen Rusland voor de US en de WOF vullen de ‘Bloed-Wapen en Fracking-Gas- handelaren’ en de Voedsel speculanten nog meer hun ‘Taxfree-King Willem-VOC-Genocide Miljardairs- zakken’ en is het gewone Volk en het Klimaat en Dieren en Ajax Fans(video) nog meer de klos & ‘MI6&BBC’ maken een waanzinnig claim: Poetin is dood en nu een ‘Show-around-Pop’.

Geen Complot: 
‘AIVD en OM en Politie Mediahuurmoordenaar -John van den Heuvel’ Gabber in Crime van ‘Metoo-Mick Wely’ lekt strafwaardig in ‘zaak- Metoo-Danny de Munk’ naar zijn riool Gabber Domme Royce de Vries: ‘John-Politie’ beroept zich op zijn zwijgrecht & Hysterische Slettenbak Tahmina Akefi van ‘Moordenaar & AIVD & OM & Politie-informant-Peter R. de Vries’ wil 60.000,-euro ‘bloed-poen’. ‘Killer Queen Rechters’ barsten uit in huilen(video).


‘Psycho-Killer-OvJ Bas van de Vliet’ van Kinder-misbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam” en corrupte Raadsheren /vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en kompanen van Rechtbank Amsterdam o.a. schuldig aan de Poging tot Doodslag op Brown(Video’s)

Nog zeer kort geleden: 
Volksnieuws en Verzetsheld Steve Brown stoppen met publiceren van artikelen, want er verandert bijna toch nooit iets ten goede(video): Van de ‘NWO-Elite-Nazi-SORSO-Schwab& Gates-Killer-Elite-Corona Waanzin’ naar de ‘Oekraïne-Waanzin’: de arme worden armer en de ‘NWO-Elite-Nazi-World Economic Forum-Taxfree- Duivelse-Rijken’ worden nog Rijker en eindeloze ‘US-Petro-Dollar-Oorlogen’!& Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Boss-Rutte’ weer betrapt op de zoveelste (sms)-misdaad en leugens tegen het Volk(Video’s)

‘Censuur-Kafka- Brief- Hoofdofficier Beukelaer’ aan Steve Brown’:Rutte & Hoofdofficier Beukelear& John van den Heuvel & Peter R. de Vries verklaren Steve Brown & Taghi & Holleeder& Glennis Grace Vogelvrij en laat ‘De-Pedo-Rapist- Marco Borsato & Metoo- Ali B.& Mick van Wely’, etc. lopen(Video).

Wij zijn weer voor even terug, omdat wij een schokkende, criminele beschikking d.d. 9 mei 2022 hebben ontvangen van het ‘Zwarte Tuig in Toga-Gerechtshof’ te Amsterdam. Die beschikking d.d. 9 mei 2020 van het corrupte ‘Rutte-Doctrine-Hof’ is zo ronduit misdadig dat wij aangifte hebben gedaan en een klacht ingediend tegen de pathologische leugenaar- ‘Psycho-Killer OvJ Bas van de Vliet en de anonieme advocaat generaal en Hoofdofficier R. Beukelear van het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier- Vincent Leenders-OM-Amsterdam’ en de Raadsheren/vrouwe Mr E van Die en D. Radder en J.J.J. Schols en hun misdadig verband ( art 140 Sr) de Rechters Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen . Deze aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 zal binnen enkele dagen door ons worden gepubliceerd. Wij hebben namelijk alle berokken die genoemd worden in die aangifte en klacht in de gelegenheid gesteld in het kader van hoor en wederhoor te reageren voordat wij die aangifte en klacht d.d. 25 mei 2022 gaan publiceren o.a. in het kader van Algemeen en de Rule of Law en de Waarheid( =Assange).

Geen Complot:

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf & Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en de extreem corrupte altijd liegende en laffe Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. –advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this:

Share this:

Share this:

Morgen Schokkend wordt wakker artikel: “Britse bisschop spreekt de waaruit: ‘Rusland is laatste obstakel voor nieuwe Nazi-Elite-Corona- Slaven-wereldorde’(Video). D66 -CIA-Trol-Haatzaaier tegen de Russen en PVV en FvD-‘ Pedo-Rapist-meetoo- Sjoerdsma” nu al weer in psychose geschoten en woest op de Bisschop.

Share this: Morgen schokkend artikel: De openlijke Corruptie en Klasse Justitie is stuitend: VN-gezant veroordeelt excessief politiegeweld in Nederland, US Puppet -Nazi-Zorgtoeslag-regime Rutte&D66-NPO’ geeft niet eens reactie, maar Keizerin Halsema wel en die staat pal achter haar corrupte NSB-politiegeweld(Video‘s).

Tot slot en extreem schokkend: Aan: (corrupte)-Hoofdofficier R. Beukelaer Amsterdam en de Klachtencommissie Gerechtshof Amsterdam inzake klacht en aangifte in de zaak Brown tegen het corrupte ”Pedo-Rapist-Hoofdofficier Vincent Leenders’& Sidekick-Psycho-Killer OvJ. Bas van de Vliet’-OM’ en hun ‘Tuig in Zwarte Toga-Gabber in crime’ de Gerechtelijke macht Amsterdam(Video’s).

Share this: