(van onze wordt wakker redactie i.s.m.. Nine For News en Antiwar.com en Grayzone )

AMSTERDAM-NOIR-Nigel Farage: ‘EU Common Criminals’ 2013:

‘Corrupte US-puppets-Elite-Nazi- Rat in pak-Eurocommissaris van Justitie Didier Reynders’ ((Klasse- Justitie) is de grootse Dief van 500 miljard ooit en zijn Boss ‘Elite-Nazi-US-Puppet-‘Reptielen- Gates-SOROS,etc-Ursula-Pfizer’ de Grootse fraudeur van 77 miljard en hun Boss Biden is de aller grootse Moordenaar en Dief ter wereld ooit en lopen gewoon vrij rond(Video’s)

Democratie, Rechtstaat? Corrupte Kamerfractie’ PvdA-Hoertjes’& ‘GroenLinks Rechts-Nazi’s’& CIA-SS-Pedo-Rapist-Meetoo-D66-criminele organisatie” steunt goudgerande loonsverhoging van ‘Mega-PvdA- EU-Zakkenvuller-MH17- Huil Komediant- Timmermans(Video)& Play-Boy Samsom en ‘EU-SS-CIA-D66-Mega-Frauder Shopie in ’t Veld ‘, terwijl 4’.5 miljoen Nederlands onder de armoegrens moeten overleven en kinderen niet te eten’& AOW-ers doodvriezen en/of verhongeren voor ‘US-Vazalstaatje’- Nazi-AZOV- Oekraïne’ en de ‘EU-Ratten in pak’& FTX partnership with corrupt Ukraine is latest chapter in shady Western-Elite aid saga(Video).

EU commissarissen a La ‘PvdA-Super-Hoer-MH17-huil- Komediant- Fat-man-Frans Timmermans’ en 90% van het Parlement Rat in Pak corrupt tot op het bot. WEF Rutte, Segers, Hoekstra, Kaag, PvdA Hoertjes Bou Klaver, SS -D66 Sjoerdsma ,en Soros -VOLT Dassen: “Het is Oké en wij doen mee en wie tegen corruptie is zoals FvD, PVV, JA21 en Groep Hagen moet verboden worden”(Video’s).

Het klassieke voorbeeld van de Rat in pak corruptie in de EU is de hysterische SS- D66 Sophie in ‘t Veld aka de Fraudeur van 450.000 euro en geen dag in de cel en nog steeds hysterisch lopen krijsen:Dood aan de Russen, Chinezen, arme mensen, de boeren, FvD, OngehoordTV en de waarheid ( Assange) (video).

Er is een nieuwe ontwikkeling in het zoveelste ‘Mega- Rat in pak -Misdaad-corruptieschandaal( Zie in dit verband het Elite-Gangster Bolboard, Video’s) in het Europees Parlement. De Belgische justitie heeft het EU-parlement gevraagd om de parlementaire onschendbaarheid van de Italiaanse Europarlementariër Andrea Cozzolino en zijn Belgische collega Marc Tarabella op te heffen. Het gaat om twee sociaaldemocraten.

Ondertussen: Wat u nooit ziet bij de ‘SS-D66-NPO’ en/of leest in de Nazi-Telegraaf : In welke ‘Taxfree-Oekraïense -Ratten in pak-zakken’ in Monaco en Wenen en Parijs en London en Amsterdam,enz. UW Miljarden naar de ‘US-Vazal-Staatje Nazi-AZOV-Oekraïne’ in verdwijnen, terwijl u in de armoede zit( Laagst Klasse) of wordt gestort(Midden Klasse) door het US-WEF-Bilderberg- puppet-Naziregime-EU- Rutte” met zijn Steunpilaren de Judas-NSB-EU-partijtjes- ‘GroenLinks Rechts-Nazi’s en PvdA-hoertjes& SOROS-SS-VOLT(Video’s)

De eveneens extreem corrupte’ Rat in pak-Voorzitter van het extreem corrupte Dood aan de Russen, Chinezen, arme mensen, Boeren en de Waarheid( Assange, Onghoord TV en de Fvd)- Europees Parlement Roberta Metsola laat weten dat ze zgn. een Doofpot-spoedprocedure heeft ingesteld om zo snel mogelijk een besluit te kunnen nemen. “Niemand zal ongestraft blijven(kuch),” schrijft de beroeps leugenaar en Zakkenvuller .

EU-beleid beïnvloeden: De schaamte voorbij: ‘CIA-Puppet -Killer-Clown-Zelensky’ appoints ‘Pedo-rapist-sexologist-pyramid schemer -Ilashchukas ambassador’ to Bulgaria. Rutte: het is oké wij hebben ook allemaal Pedo-Rapisten a La Hoofdofficier Vincent Leenders op hoge functies bij mijn corrupte OM en in mijn hersenspoel-Media a La Johnny de Mol,& Macro Borsato en Matthijs van Nieuwkerk, enz, enz..& Israëlische Nazi-Elite is ook de schaamte voorbij: Ukrainian neo-Nazis visit occupied Palestinian territories . Nu zwijgt ‘CIA-CIDI’ en Joods Overleg en Rutte&NPO!!!!(Video’s)

De Extreem corrupte- Elite-Gangster-Francesco Giorgi’, de snuif en jat- partner van de uit haar ambt gezette extreem corrupte en bikkelharde vicevoorzitter van het voor 90% corrupte Rat in pak-parlement, beschuldigde de twee extreem corrupte Europarlementariërs er eerder van CDA-Rat in pa WEF-Bilderberg-puppet- Hoekstra-Witwas-brievenbus-steekpenningen te hebben aangenomen , waardoor meer damn 200 miljoen EU burgers al jaren lang onder de armoedegrens moeten zien te overleven en daar zouden die EU-Ratten in Pak allemaal levenslang de cel in voor moeten, niet dan?

Ondertussen: ‘CIA-Puppet – US-GI-Joe-action Figure-Nazi-AZOV-ZELENSKY (Video’s) BREIDT NOG MEER ‘HARDHANDIG-Nazi-censuur- OPTREDEN’ TEGEN NIEUWSMEDIA IN OEKRAÏNE UIT. ‘CIA-Trol -SS-D66-Trol Sjoerdsma’ staat er weer pal achter net als het ‘US-‘Reptielen’-WEF-Bilderberg- Naziregime Rutte’: Wij doen het zelfde o.a. tegen OngehoordTV en neem ook een SS-D66-NPO !!!!!

De extreem corrupte Rat in pak-Giorgi heeft toegegeven dat hij meewerkte aan omkoping door Qatar en Marokko. Hij wees zijn landgenoot de eveneens extreem corrupte Rat in pak- Pier Antonio Panzeri, een oud-Europarlementslid, aan als leider van een ‘organisatie’ die Qatar en Marokko ten dienste stond om het EU-beleid te beïnvloeden. Giorgi zou binnen deze organisatie het geld hebben beheerd.

Nexit

FvD-Europarlementariër De Graaff: ‘CIA-Puppet-Miljardair-Killer-Clown-President Zelenski& Rutte& CIA-Trol- SS-D66-Sjoerdsma’ moeten stoppen met zijn Moordlijst website van echte journalisten en kinderen en zijn Nazi-oorlogsretoriek tegen Rusland’ en stoppen met de Corrupte ‘Monster-Ursula-Gates Pfizer- Gif-prikken’(Video’s) .

Wie betaald bepaald: ‘CIA-WEF-Bilderberg-Trol & Oorlogsmisdadiger en Misdadiger tegen het Volk -SS-D66-Kaag-Anis al Quq’ liegt en bedriegt net als Rutte weer zonder enige Kritiek op haar ‘Staats-dr. Goebbels-AIVD-SS-D66-NPO’ met ‘Kaag-Pr-Drol-Claudia de Breij’& Pedo-Rapist-Meetoo- Coca Junkie-Monster Matthijs van Nieuwkerk’ ( NPO vangt 1.1 miljard subsidie per jaar van ”WEF-Bilderberg-Nazi-Kabinet- Rutte&Kaag&Hoekstra&Segers ).

PVV-leider Geert Wilders is net als Verzetsheld-Baudet altijd al was er helemaal klaar mee en wil dat het parlement wordt opgedoekt en vervolgd voor corruptie, US-‘Reptielen’- SS-NATO-Oorlogsmisdaden en het leeg plunderen van de EU-Burgers voor in hoofdzaak de US-‘Reptielen’-WEF en Bilderberg . “Het Moordende Europees Parlement is corrupt en het zijn SS-NATO-Oorlogsmisdadigers . We moeten ons ontdoen van dit corrupte massa-moordende instituut en alle parlementaire bevoegdheden teruggeven aan de nationale parlementen van de natiestaten,” zegt hij. De ‘dr. Goebbels-AIVD-SS-D66-NPO’ met extreem corrupte en laffe types als ‘Kaag-Pr-Drol-Claudia de Breij’ en Pedo-Rapist-Meetoo-Coca-Junkie Monster Matthijs van Nieuwkerk en Jaknikker -Pauw” maakt overuren met Fake News dat de EU en Kaag en Zelensky Top is voor het Volk.

Hoe eerder, hoe beter!” schrijft Wilders, vurig pleitbezorger van een Nexit net als Baudet.

Als antwoord op

@geertwilderspvv

Nog niet 1 jaar geleden was dit Onzin Pieter Omtzigt. Nu is het al heel normaal en openlijk, en U meneer #Wilders heb ik nog nooit over het #WEF #WEFpuppet gehoord!!!

@GideonvMeijeren

CIA-puppet- Nazi-AZOV-Zelensky eist verkleed als ‘GI-Joe action -puppet’ 1000 miljarden van de US en zijn Slaven de Westerse Wereld Leiders en dreigt keer op keer met een Derde-Kern- Wereld Oorlog en stort de gewone burgers in de US,EU,UK, Canada, Japan en Australië,enz. in nog meer armoede met als medeplichtige in NL het ‘US-WEF-Bilderberg-Puppet-Nazi-regiem Rutte’(Video’s)

Freedom Fighter Steve Brown legt hierna uit wat hij en Verzetshelden Baudet en Dave Icke bedoelen met ‘Reptielen:’ Steve Brown op Mekong River: Schokkend Misdadig Rutte & co Jaaroverzicht 2022.(Video’s):

Tot slot: Ooit stemde het Nederlandse Volk tegen het Associatieverdrag(Video) met het extreem corrupte Nazi-Oekraïne en Rutte beloofde-loog dat Oekraïens nooit bij de EU zou Komen(Rutte- Inlegvel) en nu beslist de niet gekozen Voorzitter en eveneens corrupte Nazi-Ursula von der Leyen van de eveneens corrupte EU Commissie dat US-NAZI-AZOW-Oekraïne toch bij de EU moet. ‘ Schijndocraat-D66-Pedo-Rapist-Metoo- CIA- Trol Sjoerdsma’ is ontploft van ‘SS-EU- Dood aan de Russen-blijdschap.

De Nord Stream-pijpleidingen zouden door Rusland zijn gesaboteerd is totale onzin . Maar waarom? Er is geen enkel motief voor de Russen om hun eigen gasleidingen te vernielen. Ook ‘SS- D66-oorlogshitser -CIA-Trol-Sjoerdsma’ kan er geen één bedenken. Verzetsheld- Pepijn van Houwelingen confronteert hem met de feiten:

Freedom Fighter- ing-Steve Brown aangevallen door coorupte Big Head-‘Hennis-DBB-politie’ en ‘GroenLinks-Rechts-Nazi–Provocateur’ Oekraïne manifestatie(Video). 

D66 De Groot SS Dolgedraaid scheld Ongehoord TV voor fascisten. OM-Trol Junkie BN Nicht Miljuschka van Willem Holleeder ingezet tegen Poetin(Video’s) en de Russen die vechten voor uw vrijheid(video’s)

Tot Slot: Steve Brown ontmaskert’ NOS-Moskou-Fake News-Correspondent David Jan Godfroid’ als CIA-AIVD-Frankenstein-Mafkees van de Killer-Elite aka “Dood aan de Russen en de Waarheid”(Video’s)!!!!!:

In maart zou iedereen naar de stembus moeten gaan en op Verzetsgroep -fvd moeten stemmen. En word lid van FVD op naar nog meer leden de partij van de Waarheid en voor het Volk en tegen de US-Proxy -Oorlog van de US-‘Reptielen’ en zijn ‘SS-NATO- slaven -Landen’ tegen de Russen en tegen de Haagse corrupte Ratten in pak de Nep en Fop Christen- CDA, VVD-misdaadgroep, SS-D66, CHU-incest Bijbel en hun vaste steunpilaren- Judas-partijtjes p-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-Hoertjes en niet de vergeten de Pedo-Rapits-Ministerie van Justitie- Demmink-Top& Hoofdofficier Vincent Leenders van het OM-Amsterdam ,etc. met de meeste leden laten we ze nog groter maken zodat het US-Reptielen-WEF-puppet- Nazi Regime de FvD bijna onmogelijk meer kan gaan verbieden.

CIA-puppet- Nazi-AZOV-Zelensky eist verkleed als ‘GI-Joe action -puppet’ 1000 miljarden van de US en zijn Slaven de Westerse Wereld Leiders en dreigt keer op keer met een Derde-Kern- Wereld Oorlog en stort de gewone burgers in de US,EU,UK, Canada, Japan en Australië,enz. in nog meer armoede met als medeplichtige in NL het ‘US-WEF-Bilderberg-Puppet-Nazi-regiem Rutte’(video’s).

MEDEDELING VAN ALGEMENE IMPORTANTIE:

Binnenkort schokkend en explosief artikel dat de PvdA -Uncle Tom Ahmed Marcouch ex Tweede Kamer lid ter ondersteuning van het regime Rutte/Samson tegenwoordig als beloning van zijn misdaden tegen het NL volk corrupte burgemeester van Arnhem heeft de eveneens corrupte Uncle Tom SS D66 Franc Weerwind vervangen als voorzitter in de witwas en fraude Goede doelen stichting Het Vergeten Kind van Coca junk Vrouwenbeuker pedo rapist Metoo Johnny de Mol en Papa John.

POWER TO THE PEOPLE, THE TRUTH AND PEACE.

Share this: