( van onze wordt Wakker redactie i.s.m. FOX News en antiwar.com)

AMSTERDAM-NOIR- EU commissarissen a la Frans Timmermans en 90% van het Parlement Rat in Pak m corrupt tot op het bot. WEF Rutte, Segers, Hoekstra, Kaag, PvdA Hoertjes Bou Klaver, SS -D66 Sjoerdsma ,en Soros VOLT Dassen: “Het is Oké en wij doen mee en wie tegen corruptie is zoals FvD, PVV, JA21 en Groep Hagen moet verboden worden”(Video’s)

Nazi-AZOV Oorlogsmisdadigers VIP -Welkom in NL en ziekenhuizen,maar David Icke mag NL niet in van Nazi regime Rutte en zijn SSD66 rechters.PVV Fleur ontploft: Wel medische zorg voor (Oekraïense)- Vluchtelingen maar niet voor eigen Volk(Video’s)

Why did the corrupt Snake in Suits-PvdA-Super-Hoer-Zakkenvuller-MH17- Huil-Komediant-Frans Timmermas- European Union cut out a key part of US-Puppet-SS-Ursula von der Leyen’s speech on Wednesday detailing Ukrainian casualties? It is incontrovertible that this was done. Videos do not edit themselves. At odds are the number of Ukrainian casualties. Why don’t they want us to know the truth about that?Oh SH*T, She US-SS-puppet Ursela is busted lying about Ukraine, not good:

Wat u weer niet ziet bij de ‘SS-D66-NPO’: De US- ‘Reptielen’- CIA-Oekraïense- First Nazi-Lady -Peperdure-Callgril-Taxfree-Bloed-Miljardair- Zelensky’ aka “The New Eva Braun” eist ‘Totale- Hitler-overgave’ van Rusland en gaf met steun van ‘CIA-MI6 -Fake News-Mh17-Bellingcat’ opdracht tot annulering van The Grayzone’s ‘dr. Goebbels-Web Summit’ en eist 1000 miljarden cadeau van de EU&US, terwijl het door de US-SS-NATO plat gebombardeerde Irak, Servië en Vet-nam,etc. nog geen cent hebben ontvangen en de laagste klasse in EU en US zo langzamerhand meer uitzichtloos te lijden heeft dan de Oekraïense bevolking en eisen de zelfde ‘VIP-Voorzieningen’ als de Oekraïense Vluchtelingen in NL(Video’s)

Om de door de ‘Corporate crime massa- Media-CIA-CNN en de Staats dr. Goebbels- MI6-BBC en SS-D66-NPO’ massa media aka Dood aan de Russen, Chinzen, arme mensen, Bi=oeren en de Waarheid (Assange, OngehoordTV en FvD en Volksnieus uit Amsterdam-NOIR) de gehersenspoelde rees tot op het bot kaal geplukte massa mee te sleuren in het sturen van 1000 milliade naar de US-&Oekraïense- Maffia-kliek de Bazen van ‘CIA-Puppet- Clown Killer-Joodse Kapo-Taxfree- Bloed Miljardair – Zelenksy’ hebben zijn CIA spin dokters hem aangekleed als een kleine US GI Joe die letterlijk Hitler war taal krijst en er nog mee weg komt ook in het de US en zijn Westerse SS-NATO-Slaven Staten net als dr. Goebbels in 1933-1945 .

(Fake-Real Life Hero Volodymyr-US-Nazi- Zelensky is Now an US-GI Joe Action Figure .’Brooklyn’ based design CIA-Nazi-AZOV-company FCTRY is making CIA-puppet- Ukrainian president-Nazi- Zelensky into an US-GI- Joe action figure in efforts to raise money for refugees,hahahahaha. CIA-Yair Ben-Dor has more Nazi&CIA Crap.)

Tulsi Gabbard on US-Reptielen” -Vazal-State-Nazi-AZOV-Ukraine and the Military Industrial Complex:

Het wrange is dat de ‘GroenLinks Rechts-Nazi -Keizerin-Halsema van Yuppie&Expat& VIP-Oekraïne- AZOV-NAZI- Vluchtelingen en de Oliedollar- baardmannen- vluchtelingen -Amsterdam’ een GI Joe Zelensky action poppetje in het Vet makkende en ongezonde, afgekeurde Kerstpakket had gedaan van ‘PvdA-Kapo-Jetta-Kleinsma-Voedselbank’ voor de Amsterdamse Untermenschen, die daar ook nog eens een keer uren voor in de rij moest staan in de kou. Dat terwijl de ‘VIP-Oekraïne-AZOV-NAZI- Vluchtelingen’ en de ‘Oliedollar- Baardmannen vluchtelingen’ in hun vijf steren Hotels en/of luxe Cruise schepen een gratis vijf gangen riante Kersmaaltijd met onbeperkt Wodka zuipen ( en wat cocaïne en veel Nazisymbolen zo dat zij thuis voelde) gereserveerd kregen van Keizerin Halsema. Extra wrang was dat de Amsterdamse ‘ Voedselbank-Untermenschen dat de Action US( Lees:Nazi)- GI- Joe-Figure -Zelensky niet eens van marsepein en/of chocolade was dan hadden die uitgebuite en zwaar gediscrimineerd en misdadig achterstelt Amsterdammers tegen opzichte van o.a. de VIP-Vluchtelingen het in ieder geval nog kunnen op eten .

( de US-Reptielen’ en hun EU Slaven ‘Held der Helden Zelensky’ dr. Goebbels-propaganda-waanzin in hiervoor beeld), zie in dit verband hierna alwaar wordt uitgelegd en aangetoond dat de ‘Pro-(Nazi)- GI-Joe-Zelensky propaganda de grootste ooit is in de Geschiedenis van de mensheid:

Freedom Fighter Steve Brown legt hierna uit wat hij en bvele met hem zoals Verzetsheld Baudet bedoelt met Reptielen: Steve Brown op Mekong River: Schokkend Misdadig Rutte & co Jaaroverzicht 2022(Video’s)

Tucker Carlson: Where does CIA-puppet-Clown Killer-Nazi-AZOV- Zelenskyy get off talking dresed up like US-(Nazi)-GI-Joe-actoin puppet to us like this?

Ondertussen: Professor: niet Rusland, maar de ‘US-‘Reptielen’- SS-NATO’ met puppets a La ‘Naziregime-Rutte’ is de grootste bedreiging voor Vrede in ‘US-Vazal-Staatje Nazi-AZOV-Oekraïne’ ‘en armoede in de US en EU en NL . ‘WEF-Bilderberg-Nazi-Rutte’ en ‘CIA-CIDI’ en Joods Overleg eisen gelijk een ‘Dave Ick-in -reis verbod’ voor de Professor die de waarheid stelt(Video’s)

Clayton Morris sits down with Colonel Douglas MacGregor to outline the next phase of the war in Ukraine. MacGregor says anyone who thinks Putin isn’t about to launch a massive operation is delusional. He says the invasion will have three main goals.

D66 De Groot SS Dolgedraaid scheld Ongehoord TV voor fascisten. OM-Trol Junkie BN Nicht Miljuschka van Willem Holleeder ingezet tegen Poetin(Video’s) en de Russen die vechten voor uw vrijheid(video’s)

Tot Slot: Steve Brown ontmaskert’ NOS-Moskou-Fake News-Correspondent David Jan Godfroid’ als CIA-AIVD-Frankenstein-Mafkees van de Killer-Elite aka “Dood aan de Russen en de Waarheid”(Video’s)!!!!!:

In maart zou iedereen naar de stembus moeten gaan en op Verzetsgroep -fvd moeten stemmen. En word lid van FVD op naar nog meer leden de partij van de Waarheid en voor het Volk en tegen de US-Proxy -Oorlog van de US-‘Reptielen’ en zijn ‘SS-NATO- slaven -Landen’ tegen de Russen en tegen de Haagse corrupte Ratten in pak de Nep en Fop Christen- CDA, VVD-misdaadgroep, SS-D66, CHU-incest Bijbel en hun vaste steunpilaren- Judas-partijtjes p-Nazi-GroenLinks Rechts en de PvdA-Hoertjes en niet de vergeten de Pedo-Rapits-Ministerie van Justitie- Demmink-Top& Hoofdofficier Vincent Leenders van het OM-Amsterdam ,etc. met de meeste leden laten we ze nog groter maken zodat het US-Reptielen-WEF-puppet- Nazi Regime de FvD bijna onmogelijk meer kan gaan verbieden.

MEDEDELING VAN ALGEMENE IMPORTANTIE:

Binnenkort schokkend en explosief artikel dat de PvdA -Uncle Tom Ahmed Marcouch ex Tweede Kamer lid ter ondersteuning van het regime Rutte/Samson tegenwoordig als beloning van zijn misdaden tegen het NL volk corrupte burgemeester van Arnhem heeft de eveneens corrupte Uncle Tom SS D66 Franc Weerwind vervangen als voorzitter in de witwas en fraude Goede doelen stichting Het Vergeten Kind van Coca junk Vrouwenbeuker pedo rapist Metoo Johnny de Mol en Papa John.

POWER TO THE PEOPLE, THE TRUTH AND PEACE.

Share this: