( van onze wordt Waker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Kamer: Verbod op Motorclubs, maar niet voor de ‘Ultra-Rijken-Club’, Het Taxfree-VOC-Genocide-Koningshuis, de ‘Bankier-Gangsters-Club’ , de VVD-Misdaadgroep en de ‘Ratten in pak-club’(Video’s).& Exclusief:‘Puppet &D66- Freak-Franc Weerwind’ van John de Mol benoemt tot Minister voor ‘Rechts’-Doofpot-Bescherming’ &’Uncle Tom- Minerva- Weerwind’ ‘Snuif, Neuk/aanrander en Gok-Gabber’ van Ali B.(Video’s)

NWO-Nazi-Elite”aka Dood aan de Russen meet met twee maten: ‘Gold Digger Jinek aka “de Natte-(Haring)-Doos(Video)”& ‘Jonge Stagiaire aanrander-Junkie- Matthijs van Nieuwkerk “&’Penthouse Pechthold’&’Pedo-Meetoo-Baas Kaag’&NPO&NOS-journaal&Buitenhof’& Lubach mogen blijven, maar Vandaag-VI moet van de Buis(Video’s)

7 Miljoen kinderen sterven reeds jaren van de Honger door het Westerse Kapitalistische systeem en daar komen nog 20 miljoen hongerlijders bij door ‘PvdA-MH17-Huilcomedidant-& Massa-Moordenaar-Frans Timmermans(Video).NPO&NOS-Journaal & Buitenhof: US & EU & Frans Timmermans & Zelinski is Oké,maar Pas op voor de Russen(Video’s)

Van de Motorclubs heeft het gewone Volk geen centje last. Toch zijn zij bijna allemaal verboden en vervolgd als criminele organisaties door het regime Rutte1.2.3.4. Maar de Elite-criminele-organisaties D66, VVD, CHU,PvdA, GroenLinks, waar het Volk en en zijn kinderen en mensen in de wereld dagelijks ‘War crime&honger- ‘uitbuiting en Pedo-Rapist-Meetoo-slachtoffers’ van zijn, zijn niet verboden en worden nooit vervolgd door het regime Rutte&Kaag&Hoekstra&Segers.

Wat u weer niet ziet bij de NPO&NOS-Journaal& Buitenhof en op de Dam 4 mei: Pope and 80 % of the World Population says ‘US&EU&UK& SS-NATO’ have caused Russia’s invasion of ‘US-Vazal- State-Nazi-AZOV-Ukraine’& Finland & Zweden my cause the Third World War’. Westerse ‘dr. Goebbels- Pers’ en NPO/NOS-Journaal en Buitenhof zwijgen dat feit dood(Video’s).

Voormalige ‘extreem corrupte D66 Partijleider en Fractievoorzitter en Minister- Elite-Schandknaap-Penthouse Alexander Pechtold haalt Story-cover na zware beschuldiging(en) van verkrachting en Stalken van vrouwen en wie zal het zeggen kleine jongetjes verkrachten A La Top VVD-ers Ex OM-Boss- Demmink ,’Klimaat King -Rose Pedo- Ed Nijpels(Video’s) , Hoofdofficier Vincent Leenders’, etc.

‘Penthouse Alexander-Pechtold’ wordt flink aan de schandpaal genageld door de Story. De D66-DDR66-oud-politicus is anoniem beschuldigd( maar naam bekent bij rd.) van een zeer heftige wan en misdaad en het showblad heeft dat nu op de cover gezet, maar hoe kan het dat de AIVD weer van niets wist, terwijl wij en de Stem van de Straat/SaltoTv met ‘Underground Presentator- ing Steve Brown al jaren lang over de Pedo-Rapisten -Metoo en wan en misdaden van de ‘Feodale-Misdaad-Taxfree- King-Willem’ en VVD, D66, GroenLinks, PvdA, CHU en CDA en de hun dr. Goebbels -AIVD- Staats-NPO en de Riool-SBS van de Nederlandse Epstien-Pimp John de Mol berichten.

Er is een anoniem blogbericht verschenen op internet met de naam ‘David tegen Goliath Pedo-Rapist-Meetoo-D66’ waarin extreem corrupte oud-D66-leider Penthouse- Alexander Pechtold wordt beschuldigd van een van zware zedendelicten en stalken van heel veel vrouwen(AIVD en de extreem corrupte Leiding van D66-misdaadgroep wist nooit iets(kuch)). Het stuk is vorige week dinsdag verschenen, op de middag voordat Johan Derksen onderwerp werd van een landelijke mediarel en tot heden heeft Pechthold geen Kort geding aangespannen tegen het blog en Story en ons en de Stem van de Straat/SaltoTV en dan is het adagium , wie zwijgt stem van kracht in deze.

Zie ook “De Volksgangster uit Amsterdam; Esther van Fenema en Verzetsheld Steve Brown”. Brown: Het ‘Taxfree-Koningshuis’ is al eeuwen de succesvolste & ‘Moorddadigste-(VOC)-  Misdaadgroep’ in “Banana-Fraude-Nederland” van ‘Hofnar Rutte’& ‘Nep en Fop Christelijk CDA&CU’:

Joost op de NPO-radio.

Laffe Joost Vullings, de Nep en Fop- politiek commentator van ‘VVD- Rose-Pedo-Ed Nijpels-Trek-Eend-EenVandaag’, was er als de kippen bij en benoemde het bestaan van dit blog nog dezelfde middag op dr. Goebels- AIVD Staats-NPO Radio 1. Daar werd toevallig gesproken over het zetelverlies van D66 door de wan en misdadige affaires rondom D66-prominent Frans van Drimmele en wan en misdadige gedrag en vele andere D66-ers al dan niet in verging met VVD-ers aan het licht kwam in een ander anoniem blogbericht.

Er heerste op dat moment nog wat ongemak bij laffe NPO-Joost om te vertellen wat er precies speelt rondom Penthouse-Pechtold. “Vlak voor de uitzending stuurde iemand me wat toe. Dat is een anonieme blog dat rondgaat in appgroepen met een nieuwe enorme forse aantijging van zware misdaden in de richting van Penthouse- Pechthold een Top bendelid van de ‘Pedo-Rapits-Metoo-D66 misdaadgroep’ met ‘Godfather& IJskoningin CIA&PLO-Trol Kaag Anis-al Qaq’ . Het is te vers voor mij, ik weet niet… Ik ga de details niet vertellen, anders wordt ik ook ontslagen en kom nooit meer aan de bak en zit ik ook in de Honger-Bijstand.”

Forse kwestie
Het zou voort kunnen vloeien uit de oproep van D66 zelf, aldus de angstige Joost. “Het extreem corrupte Pedo-Rapist-Meetoo- bestuur bralde op die persconferentie: ‘Mensen, als er nog wat is, stap naar voren.’ Dus als hier achter nog een enorme beerput opengaat bij D66, dan kan de partij verder van huis zijn en wordt haar leiderschap (van Sigrid Kaag, red.) verder getest.”

Laffe en angstige Joost neemt het bericht wel serieus, maar: “NPO-Journalistiek is het heel lastig, want ik kan het niet checken en daar zit ook mijn terughoudendheid(Kuch). Aan de andere kant denk ik: de vorige keer was zo’n anoniem blog wel ook een reden voor D66 zelf om het serieus te nemen. Het gaat er natuurlijk om wat D66 hiermee gaat doen. Die persoon kiest de anonimiteit en de naam is bekend bij de redactie van Story.”

Hulde aan Story die de waarheid van de Elite-Pedo-Meetoo-D66 misdaagdgroep net als wij openbaar maakt.
Het entertainmentblad Story van hoofdredacteur Held van de waarheid Guido den Aantrekker is minder terughoudend en zet Penthouse-Alexander Pechtold nu prominent op de cover. ‘Pechtold wordt beschuldigd van vrouwenlijsten en zelfs verkrachting’, luidt de kop. En ín het blad: “Pechtold hield met twee partijgenoten lijst van veroveringen bij van in hoofdzaak ondergeschikte die geen keus hadden.”

De Story heeft met de vrouw gesproken die de anonieme zware misdadige beschuldiging heeft geuit en stelt haar persoonsgegevens te hebben. “Toen Penthouse-Alexander nog actief was binnen D66 hield hij met twee Meetoo-partijgenoten een Slaking-lijst bij van vrouwen binnen de partij met wie zij het bed hadden gedeeld of dat graag zouden willen en/of verkracht”, beweert ze onder meer.

SSD66 aka”Dood aan de Russen en arme mensen en Assange reageert als een echte Elite-(Pedo-Rapist-Metoo)-Misdaadgroep die boven de wet staat:
D66 laat aan Story weten de anonieme blog te hebben gelezen en dat partijleider ‘psychopaat – CIA&PLO- Trol- hautaine IJskoningin-Sigrid Kaag-Anis Al Qaq’ daarover is geïnformeerd en er gelijk hitsig van werd. “In de blog wordt geschreven dat aangifte is gedaan bij de politie. Gelet op de aard en de ernst van de aantijgingen is dit de geëigende weg. Noch het extreem corrupte bestuur van D66 noch ‘Penthouse-Alexander Pechtold’ zijn echter bekend met een aangifte en met onze Franc Weerwind als Minister m aken wij ons echt niet druk,ahahahahahah, hihihih.”

De aantijgingen zijn ‘zeer ernstig’, vindt de Elite-misdaad- partij. “Wij benadrukken met klem dat onze Held Alexander Pechtold de beschuldigingen aan zijn adres al gedurende enkele jaren ten stelligste ontkent(kuch). Daarmee bekent D66 dus dat zij jaren op de hoogte zijn van de misdaden van ons Penthous- Pechthold en zijn ‘Pedo-Rapist-meetoo-gabbers- in crime’ .De overige insinuaties in de anonieme blog missen volgens betrokkenen eveneens iedere feitelijke grondslag en daarom spannen wij geen Kort geding aan want dan zou binnen een dag door een Rechter worden vastgesteld of die beschuldigingen aan het adres van Pechthold waar zijn en wie ons nu nog geloofd moet zich ook door ons laten verkrachten, hahahahah ,hiiaiaj .”Daarnaast hebben wij het volste vertrouwen dat onze corrupte D66 Minister van Klasse Jusitie Franc Weerwind al onze verkrachtende Top-leden uit de bak zal houden net als dat de voormalige’ CDA Gestapo- Generaal Grapperhaus’ de Minister van Klasse Justitie al die ‘Pedo-Rapist-Metoo- OM en Rechters’ en ‘Kinder-Porno-Dierensexs- Jodenjagers-politie met een heuse Amsterdamse afdeling district Zuid Knok en inbrekersploeg onder leiding van Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) ze allemaal uit de bak heeft gehouden, Leve ‘regime- Nazi-Zorgtoeslag& Pedo-Bazen Rutte& Kaag’.

Tot slot: “De Pedo-Rapist-Metoo-misdaad-partij neemt het hoog op dat (oud-)medewerkers via deze blog anoniem worden beschuldigd en gaat ervan dit dat haar NPO- media de ernstige beschuldigingen in deze blog en Story en bij ons en in de Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SaltoTV niet lichtvaardig zullen overnemen en waarschuwt middels hun volle psychopaat de vast D66- woordvoerder Hysterische’ Oorlog- Hitser- CIA-Trol Sjoerd Sjoerdsma’ voor de Russen en arme mensen en Assange(Video’s).”

Déjà vu:
Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en de EU en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel-Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this: