(van onze wordt Wakker redactie i.s.m. Nine For News (Video))

AMSTERDAM-NOIR-Waarom is Johnny de Mol en Frans Timmerman nog niet op Zwart en/of in de cel gezet :‘Pedo-Rapist- Vrouwenbeuker-Junkie-Johnny de Mol’ overweegt Oekraïense vluchtelingen in huis te nemen &’PvdA-Hoer- EU Zakkenvuller-MH17-huil-komediant Timmermans’: Dood aan de Russen en  laat de arme mensen dood vriezen in de EU & RussiaToday op Zwart& Verzetsheld Baudet’ voorspelde het al als Corona weg is wordt het Rusland(Video).

Triljoenen in No Time voor NWO-Corona & 50 miljard voor ‘US-Proxy-Nazi-Oekraïne’ tegen Rusland en geen cent voor dat al jaren lang ieder 5 seconde een kind sterft van de honger en de in armoede levende US & EU-UK-burgers. Rutte & Kaag & Hoekstra & NPO & NOS-Journaal & Buitenhof: Het is Oké.

Na Malaysia ,Rusland en Volksnieuws vinden de Advocaten ‘MH17 Doofpot-onderzoek ‘en Frans Timmermans & CIA-Bellingcat ook ‘onbetrouwbaar en partijdig’(Video’s) 17 Miljoen kinderen sterven reeds jaren van de Honger door in hoofdzaak het Westerse Kapitalistische systeem en daar komen er nu nog 20 miljoen hongerlijders bij door ‘Massa- Moordenaar- PvdA-EU Zakenvuller & Mh17 Huil-komediant- Frans Timmermans(Video) aka” Dood aan de Russen en arme mensen” maar ‘dr. Goebbels-AIVD Staats- NPO-NOS-Journaal &Grachengordel-NWO-Elite-Nazi’s-Buitenhof: ” Pas op voor de Russen en onze EU-PvdA Commissaris Frans Timmermans is Oké”

De Green dood aan de arme mensen- Deal’, het paradepaardje van ‘Super- NSB-PvdA-Hoer-EU-Commissie-vicevoorzitter -Frans Timmermans’ en ‘Pedo-Rapist-Meetoo-D66 ‘met als leider de hautaine ‘IJskoningin CIA&PLO-Trol- Kaag Anis al Qaq ‘ en de ‘GroenLinks Rechts-Fascisten’ met als Leider ‘Yes we can- Boy Klaver in onderbroek , is ‘een dood aan de arme mensen-spoorboekje’ voor de omschakeling naar een ‘klimaatneutrale’ EU in 2050(kuch) . Zijn Massa Moordende voorstellen tegen de mensenrechten variëren van de invoering van belasting voor de lucht- en scheepvaart'( behalve de Milieu vervuilende Fracking Gas Mammoets Tankers uit de US) en het duurder maken van het wegverkeer tot een miljoen laadpalen voor ‘schone’ elektrische dr. Megele Musk – perdure-Tesla-auto’s langs de wegen.

Freelance journalist Arno Wellens merkte in de podcast van David van Ineveld op dat de Green Deal 12.000 pagina’s beslaat. Op pagina 5000 nog wat staat dat Nederland 10 procent van zijn landbouwgrond moet vernietigen, onthulde Wellens. “Ik herhaal dat even. Nederland moet [10 procent van zijn landbouwgrond vernietigen].”

Ondertussen:Forse kritiek op radicale ‘NWO-Nazi-Elite-hervorming- EU’: ‘Megalomane en naar totalitair gedrag neigende plannen’ van de Oorlogshitser& Pooier Guy Verhofstadt van de ‘Mega-Fraudeur & Oorlogs-Hitser-D66-Sophie ’t Veld’, het ‘NWO-‘EU-Nazi-D66-Team’- dood aan de Russen en arme Mensen(Video’s)

Dat staat er echt.
Dat staat er echt?” vroeg Van Ineveld. “Dat staat er echt,” aldus Wellens. De reden: ‘klimaat en Russen’. “Het wordt gewoon even doorgevoerd. De hele Europese Unie moet dat dus doen,” voegde de journalist toe.Hij nam contact op met een Amerikaanse econometrist en vroeg hem wat het effect hiervan is. “22 miljoen mensen gaan honger krijgen. 22 miljoen mensen(Video). Door deze maatregel van van ‘NWO-Elite-Nazi- Massa-Moordenaar-Timmermans en daarmee vallen de zgn. ‘Misdaad Monsters Taghi en Holleeeder van de Pulp-Maffia Media met zijn Media-Huurmoordenaars a La AIVD-OM-Politie-informanten John van den Heuvel (Video’s) en voorheem het Opperhoofd van dat Media-Tuig de Vermoorde Moordenaar Peter R de Vries volledig in het niet’.” Dus wanneer wordt de Levensgevaarlijke psychopaat Frans Timmermans aangehouden als Massamoordenaar en misdadiger tegen de Menselijkheid door het ” Kindermisbruikers-Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sid Kick-Psycho-Killer OvJ. Bas van Vliet-OM-Amsterdam? Nooit natuurlijk , zolang het regime Rutte met ‘Klasse Justitie- D66 Minister- Franc Weerwind’ aka de “Pedo-Meetoo Ali B& Marco Borsato-beschermer” aan de macht is.

NWO-Elite-Nazi-puppet- en een echte VVD- Top-Gangsterin-Minister Van der Wal-Zeggelink voor ‘honger en dood voor de arme- Natuur en Stikstof’ bralde eerder in de Tweede Kamer: “We moeten zorgen dat we de doelen tijdig halen. En als bijvoorbeeld uit de gebiedsinformatie vanuit de provincies blijkt dat vrijwillige maatregelen niet tot resultaat [leiden], dan heb je geen andere keuze dan dat ik moet ingrijpen,hihihihihihihhi en u weet het wel he, van de VVD-Misdaadgroep door aan de Russen en de arme mensen.”

Onteigening
”Dat is ook het moment dat onteigening volgens de geldende procedures moet worden ingezet,” bralde de VVD-Top-Gangsterin-minister.Onderzoeksjournalist en datagraver Marc van der Vegt reageert: “Het onteigenen van boeren. Een soort Green- dood aan de boeren en arme mensen- Deal. Stikstof, de zoveelste ongrijpbare vijand waar de hoge Rat in pak omes wel een ‘oplossing’ voor denken te hebben en deze ook doordrukken. De gevolgen van het onteigenen van boeren zijn niet te overzien.”

Déjà vu:Verzetsheld Steve Brown wijst o.a. op het feit dat 25.000 ‘Nederlandse -Prins Bernhard- SS-ers’  ontelbare Russen en Joden en Homo’s, etc.  hebben vermoord tijdens de Tweede Wereld Oorlog  samen met  o.a. de Nazi’s van de Ukraine en de EU en dat de NSB net zo veel stemmen haalde als de VVD-Misdaadgroep en dat het Hoofdofficer- Pedo-Rapist-Vincent Leedners/Demmink&  ‘Psyo-Killer Ovj- Bas van de Vliet – OM-Amsterdam’ van de ‘Straf de arme Rutte-maatschappij’  kleine  jongetjes  aanrand uit de Laagste Klasse: 

‘Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka- Mr. A.D. Belcheva’ &  ‘Doofpot-Griffier- Her- Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht- A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexs en/ of  van de ‘Oude Jodenjagers stempel – NSB-Zwarte Ster -Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk ,gestoorde ,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district  Zuid Amsterdam aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk  onder leiding  van de pathologische  leugenaars-  ‘OvJ Psych-Killer- Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent  Leenders-OM Amsterdam’  zich weer  schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten  tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4 : Tweede kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui   met  D66-alias , c.q. ‘Lesbo-artiesten -naam ‘Oer-Hollandse- Vera Bergkamp’ heet in  werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee.   Moest  Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet- Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering , Baudet en Van  Houwelingen  de waarheid stellen in de Tweede Kamer . En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische  en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL  . De chantabele  ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van  het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’. De volgende ‘Nacht und Nebel rechtszaak’ van de ‘Kabinet Rutte- Nazi-Zorgtoeslag -Rechters’ tegen ons, die al loopt sinds 2017( is op zich al in strijdt met het EVRM en de GRW) staat op 30 juni 2022.

POWER TO THE TRUTH AND BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OOLOG’.

Share this: