(Van onze Wordt Wakker redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Demente-Bejaarde – Zombie-Show Time’ met de “Natte Doos” van Golddiger Eva Jinek is ( geen) Kijkcijfer succes(Video’s)& Golddiger- Eva Jinek krijgt vaker ‘Natte Doos’ van Champagne en old Motherfuckers like ‘Bramela Bram- Moszkowicz'(Video)

VVD Gangsterin-Minister Van Nieuwenhuizen’ ritselt ‘Top- CBR- baan’ van half miljoen euro per jaar voor ‘Penthouse- Pechthold’ als dank voor zijn misdaden tegen het Volk'(Video’s).

‘Gold Digger-Eva Jinek’ aka “de Natte Doos”( zie Video hiervoor) krijgt kritiek na VI-rel: ‘In 2020 lachte ze nog samen met de Top D66-er ‘Elite-Schandknaap-Penthouse Pechthold’ (die tegenwoordig als beloning voor zijn misdaden tegen het Volk zijn zakken loopt te vullen en 500,000,- euro per jaar vangt bij het CBR) om aanranding!

‘Gold Digger Eva Jinek’ opperde deze week een advertentieboycot van Vandaag Inside, maar blijkt zelf ook niet brandschoon, die Haring-Odeur-Bom als het gaat om lachen over misdadige grensoverschrijdend gedrag en zich hoereren. “Ze is zo hypocriet en deugt zelf ook niet! ”Het meelachen om het kaarsverhaal van Johan Derksen aan tafel bij Vandaag Inside is sterk afgekeurd door Goldiiger Eva Jinek aka “de Natte Doos”. Sterker nog: ze opperde deze week zelfs een advertentie- en kijkersboycot. Volgens de krant De Limburger moet de presentatrice echter ook de hand in eigen boezem steken. In 2020 lachte ze nog keihard om een soortgelijk ‘Psychopaten- Meertoo-verhaal.

Golddiger-Jinek onder vuur: Show-Pis News presenteert:Jinek,Paay met ‘Azijn-Pis-Adviseur-Moordenaar-AIVD&OM& Politie-informant-Peter R.de Vries’(Video)& Wij stelde als enige al tijden lang dat ‘Pedo-Rapist-Vrouwenbeuker-Junkie-Johnny de Mol’ de Nederlandse’Metoo-Weinstein’is(Video)en worden wij weer in gelijk gesteld. Wanneer volgt ‘NPO-Star-Coca-Junkie-Matthijs van Nieuwkerk’aka “de te jonge stagiaire serie aanrander” en de rest zoals de ‘Pedo-Rapist-Metoo-D66-VVD-OM-bende& ‘Kaarsen-aanrander& Racist-Derksen’.

Het kaarsverhaal van Johan staat volgens De Limburger niet op zichzelf. “Twee jaar geleden deed oud-voetbalprof Meetoo- Sjaak Polak in een andere Bral-Kots-talkshow, Golddiger-Jinek, en soortgelijke onthulling. De toehoorders, onder wie presentatrice Golddiger Eva Jinek en extreem corrupte oud-D66-politicus Elite-Schandknaap-Penthouse- Alexander Pechtold, lachten hard mee.” Het is niet bekent of ‘Pis-Paay’ voor de pverse psychopaten gasten als Toilet diende:

Hitsige Golddigger- Eva die inmiddels weer een “Natte Doos” had en zoals gebruikelijk weer een uur in de rondte stonk met haar in middel algemene bekende Haring Odeur moedigde smeerpoet Sjaak hoogstpersoonlijk aan om zijn ‘hilarische’ aanrandingsverhaal te vertellen. “Ik heb ook begrepen – en dit spreekt me echt aan als Natte Doos” – dat jij een buitengewoon ziek aanrandingen-talent had voor kleedkamerhumor. De verhalen zijn legio. De dingen die jullie met collega’s hebben gedaan kan het daglicht niet verdragen”, zei ze hitsig handenwrijvend, maar wie doet ons wat zolang het US Puppet- ‘NWO-Nazi- Zorgtoelsag& Pedo-“Meetoo-Bazen- regime Rutte&Kaag& Hokestra&Segers aka ‘” Dood aan de Russen en arme mensen en hun kinderen”, díe de Elite&D66&VVD&The Kids Voice Of Holland,etc. straffeloos mag verkrachten ” aan de macht is met hun’ Kindermisbruikers-Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn ‘Sid Kick- Psycho-Killer Bas van de Vliet’-OM-Amsterdam’.

Vastgebonden; de ‘Haring Odeur-Geur van Jinek was inmiddels niet meer te hard‘.

Hitsige Haring-Odeur -BonJinek wilde het uit Meetto- Sjaaks eigen mond horen. “Wie hebben jullie vastgebonden op een massagetafel? Waarom? Dat is maar één klein dingetje, hè? Maar ik wil het wel weten. Ik wil dat je het vertelt, zelf”, aldus hitsige Eva. ‘Pis-Paay kon het nu ook niet meer houden en krijste super Hitsig uit de Toilet: Sjaak kom hieeeeeer en gebruik mij nu gelijk als Toilet en Jinek mag kijken of ook pissen”.

Black & Poor-people from the Human ZOO are ‘terrified’ of Mad Dog Trump’s ‘Killer-cops’ who can pull trigger & walk free due to ‘qualified immunity’ just like in The Netherlands from Slave Master Premier Rutte(Video’s)& The teachings of Marx are the best hope for US& EU beaten-up& Killed working class(Labbekakken) in the ‘Human-Corona- Zoo’. Rutte&’Pedo-Kees van der Spek’: Die Labbekakken moeten niet zeuren(Video’s)

“Meetoo-Sjaak vertelt daarop dat hij samen met collega Meetoo Ricky van den Bergh de Ghanese voetballer Anthony Obodai heeft vastgebonden op een massagetafel. “Met een paar rollen tape”, lacht hij. “Die jongens waren bezig, ik liep zo heel rustig naar de medische kast en haal zo’n houten spatel eruit ,die Zwarte Piet krijgt de Roe in zijn anus,hahahahaha.”Jinek:Hhihihihhihih. Pechthold, nou ik heb hem ook wel eens toen ik jong was in mijn D66-manusje-van alles anusje kregen van mijn Canadese Suikeroompje Ambassadeur, maar heb wel een heus Penthouse aan overgehouden, hahahahah en de AIVD en de CIA wisten natuurlijk weer van niets.

Spatel voor Zwarte Piet: Jinek spuit nu de hele Tafel onder met haar Natte Doos.

Wat deed Sjaak met die spatel? “Ik dacht: hé, ik vergeet wat. Dus ik haal zo Red Hot uit de pot, een best pittige balsem, en ik loop achter hem en ik kijk zo z’n ‘Zwarte Pieten-kringspier in, ik sta klaar en ik zie hem kleiner worden. Ik zeg op een gegeven moment: ‘Ontspan nou eens man’en laalt je gewoon aanranden als een echte Zwarte Piet!’ Dat was een beetje lastig. ”Dan: “Ik bleef maar wachten, totdat hij ontspande, dus ik sloeg zo die spatel op z’n stuitje en toen kneep hij hem weer. Dus ja, ik moest erop wachten. Uiteindelijk was hij lekker ontspannen weer en ik haal hem zo via zijn bilnaad zo via zijn balzak naar beneden. Dat vond hij niet leuk om aangerand te worden, maar ja die Zwarte Pieten hebben hebben altijd wat .”

Elite-NWO- Nazi’s- Klaus Schwab & dr. Mengele Musk ”planten in Chip in u hoofd & Big-Elite-Corona-Maffia- Pharma in uw lichaam. Rutte & Kaag & NPO-Buitenhof het is Oké, maar Pas op voor de Russen(Video’s).

LSO: De leugens en het Einde van Johan Derksen(Video)’aka de Kaars-aanrander” van ‘Maffia-Pedo-Rapist-Metoo-Boss-John de Mol & ‘Zoon-Pedo-Rapist-Vrouwenbeuker- Johnny de Mol’& ‘Verzetsheld- ing. Steve Brown ontmaskert de tweevoudig veroordeelde Moordenaar de Vermoorde ‘Junkie-Martin Kok’ als Trol van de Vermoorde Moordenaar-Peter R. de Vries van het OM en Politie-A-dam&AIVD in LSO(Video’s) .

Hysterische Buitenhof aka “Dood aan de Russen en arme mensen” had ‘dr. Goebbels- VVD-Karel Burger Dirven’ in persoon te gast met als fan ‘Yes we Can Boy Klaver’ in onderbroek, maar over de ‘Top-Elite-Pedo-Rapist-Metoo-ers a la Johnny de Mol en Derksen & Ed Nijpels & Matthijs van Nieuwkerk& ‘D66 Kaag-Bende’ en het lijden van de NL-Laagste Klassen horen wij Buitenhof nooit(Video’s)

Uit de Oude-Penoze Doos: Schaamteloze bekentenissen van ‘Misdaadteam-Moordenaar-AIVD&OM en Politie informant- Peter R. de Vries’(Video’s) m.b.t hun ‘Katvanger de tweevoudig veroordeelde Moordenaar-Martin Kok’(Video’s)& Commotie in ‘Marengo-Lynch Taghi’ net als Holleeder proces over video van Moordenaar Martin Kok de spreekbuis van ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ en OM-Amsterdam(Video’s).

U zal wel denken dat wij het goed vinden dat VI-Vandaag stopt, maar het tegendeel is waar. Ondanks dat wij het op zich er haast nooit naar keken vonden wij het toch nog in vergelijking met de rest van dat gelikte politieke correcte ‘dr. Goebbels-AIVD-NPO- Bagger’ aka” Dood aan de Russen en arme mensen” een van de weinige Volkse-programma’s dat zich niet in het’ NWO-Nazi-Elite -Keurslijf’ liet dwingen en bij tijd en wijle wel grappig was en rake dingen stelde tegen de ‘Taxfree-NWO-Nazi-Elite’. Wij hadden liever gezien dat ‘dr. Goebbels-ÁIVD-NPO & NOS-journaal’ en’ Ellie-Nazi- Grachtengordel-Buitenhof'(Videdo’s) en /of die enge Grachtengordel-Drol- Lubach(Video’s) van ‘D66- Pedo-Meetoo-Kaag-Misdaadgroep'( Video’s) van de buis wordt gehaald, aangezien die dagelijks het Volk en de waarheid ‘verkrachten’, dan VI-Vandaag. Derhalve hopen wij dat VI-Vandaag zich bedenkt en toch weer doorgaat.

Ondertussen:’ Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka-Mr. A.D. Belcheva’ &‘Doofpot-Griffier-Her-Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht-A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexen/ of van de ‘Oude Jodenjagers stempel-NSB-Zwarte Ster-Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk,gestoorde,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district Zuid Amsterdamm aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk onderleiding van de pathologische leugenaars-‘OvJ Psych-Killer-Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam’ zich weer schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4:Tweede Kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui met D66-alias, c.q.‘Lesbo-artiestennaam ‘Oer-Hollandse-Vera Bergkamp’ heet in werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee. Moest Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet-Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering, Baudet en Van  Houwelingen de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL. De chantabele ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Binnenkort:
Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’.

POWER TO THE TRUTH AND POWER BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL-WERELD OORLOG’.

Share this: