( van onze Wordt Wakker Redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Zeldzaam eerlijke Journalist debunkt ‘CIA-Pedo-Rapist-CNN´(Video´s’) en ‘Staats- MI6-BBC´ en hun Nederlandse Outlet- dr. Goebbels- AIVD-NPO-berichten over ‘spoor van dood en verwoesting’ dat Russen in US-Nazi-CIA-Oekraïne achterlaten(Video’s)

‘CIA Puppet-Clown-acteur- Zelenski tot NSB-Tweede Kamer”: Koop US Fracking gas (11x duurder dan Russisch gas)en wapens en laat uw burgers doodvriezen zonder brood en huis(Video’s)

Wat u uiteraard niet ziet bij de dr Goebbels Staats- AIVD-NPO aka Dood aan de Russen en arme mensen in Nederland en de Eu” met als Boss -‘Pooier en Witwasser-Frans Klein: Ergste vorm van kindermisbruik aangetroffen op laptop ‘Coca-Junkie -Pedo-Rapist-Hoerenloper- Hunter Biden, ‘president- Puppet Kleine meisjes snuiver- Biden’ gaat aftreden.

Opzettelijk- Zwijgen is ook een vorm van Fake-News-Waarom de dr. Goebbels- AIVD- NOS” stilletjes is gestopt met vermelding afzender raket die in Kramatorsk ‘onvoorstelbaar leed’ veroorzaakte

Op naar de ‘Derde Kernbom-US- Fracking Gas & Wapenhandel-Wereld Oorlog’: ‘Nazi -US Puppet-Rutte’ doet openlijk de ‘AZOV-Nazi- groet’ op TV en wil ‘Verzetsheld Baudet’ executeren & ‘fascistische Oekraïners vermoorden ons als we Marioepol verlaten en ontkennen de Holocaust’ &’Poetin is een Jood’& Déjà vu: The Bloodlands: Ukraine in World War II en nu weer World War 3& bijna door de CIA vermoorde Oekraïense oud-premier zegt dat Poetin honderdduizenden levens heeft gered(Video’s) .Op naar de ‘Derde Kern-US- Fracking Gas& Wapenhandel-Wereld Oorlog’:

De ‘US-Taxfree-War Crime- Francking Gas& Wapenhandel- Soros-Killer-Elite’  Wint op alle Fronten, terwijl er Russen en Oekraïners  sterven en de armen in de EU en US nog armer worden en 17 miljoen kinderen jaarlijks sterven van de honger & De Elite van Duitsland koopt 100 miljard aan Wapens van de US en heeft zich reeds compleet overgeven aan de US-Elite& RT en ongehoordTV op Zwart in de EU en NL. En daar hoorde wij gisteren op de Dam bij de ‘CIA&AIVD-Soros-Schwab- pro- Oekraïne -US en anti- Rusland- demonstratie’ helemaal niemand over(Video’s)!

De Stem van de Straat-Amsterdam-Noir/SALTO-TV met ‘Underground Presentator- Verzetsheld ing Steve Brown’  was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energierekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy de altijd liegende ‘Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorgtoeslag- Kinderen’ in Hel en de CIA Trollen GroenLinksrecht -Bram van Oijk en D66- DDR66- ÇIA Trol-Sjoersdma aka Dood aan de Russen en arme mensen in Nederland, zie vanaf 14. 57 en  zie de schokkende beelden dat Taxfree-VOC-Genociden- King Willem met zijn peperdure  Pooiers-Speedboot expres arme sloebers bij de Voedselbank in IJmuiden op de pier kletsnat vaart:

Wij voorspelde al in 2020 de ‘Rusland-US- NATO- Nazi-Oekraïne Oorlog’(Video). ‘CIA-PLO-Trol- D66- IJskoningin -Sigrid Kaag- Anis-al Qaq aka “Dood aan de Russen en  arme Nederlanders”: ‘Belasting op benzine en Gas en Licht en Voedsel kan er niet af, want dan gaat mijn ‘Elite-Witte scholen-onderwijs’ kapot en koop net als ik een Tesla en een ‘Yuppie-SUV-Elektrische-Bakfiets’(Video’s). 

Afgelopen dagen maakte de Taxfree-Killer-Elite” van Finland en Zweden bekent dat zij ook lid willen worden van de SS-NATO . Nu wil het dat Finland een grens met Rusland heeft van 1300 Km en een verdrag heeft getekend na de Tweede Wereld Oorlog met Rusland, toen zij aan de kant van Nazi Duitsland tegen de Russen hadden gevochten en verslagen waren door de Russen altijd neutraal zouden blijven. Maar ook Finland gaat nu deze belofte breken aan Rusland net als de US- War Crime-Pedo-Rapist- Killer- Elite en hun Vazal Staat- Oekraïne en komt de ‘Derde Wereld US -Killer-Elite-Fracking Gas en Wapenhandel Kernbom- Oorlog’ weer een stapje dichter bij. De US-Puppets en psychopaten ‘VVD-Nazi-Zorgtoeslag en Pedo-Boss-Rutte’,’Brievenbus witwasser-CDA-Rat in Pak-Hoekstra’, D66-CIA -Trol-PLO-‘Hautaine- IJskoningin- Kaag-Anis al Qaq’ en Censuur-Queen Jonkvrouw-Ollongren’en ‘GroenLinksRechts- Yes we Can Boy Klaver’ in onderbroek en D66- CIA Trol Sjoerdsma’ heten ‘Nazi’-Finland en Zweden van harte welkom bij de ÚS-SS-NATO’ en de Derde US-Fracking Gas en Wapenhandel-Kernbom-Wereld Oorlog

De Westerse Taxfree-War -War Crime-Killer-Elite is ook nog boos op Poetin omdat hij tegen de Pedo-Rapist Epstien-Clinton, Trump,Binden, Prins Andrew, ex OM Boss Top VVD-er-Demmink en Top-VVD-er ‘Rose Pedo-Ed Nijpels, Hoofdofficier Vincent Leenders, Vrouwen-Beuker- Johnny de Mol”, Matthijs van Nieuwkerk, Marco Borsato,etc:

Ondertussen:’ Nazi-Zorgtoeslag -Zwarte Ster-Rechter Lady- Kafka-Mr. A.D. Belcheva’ &‘Doofpot-Griffier-Her-Nacht und Nebel -M. Den Toon’ van sector Bestuursrecht-A’Dam sluit de corrupte rijen met de ‘Nazi-Zorgtoeslag- Zwarte Ster-Rechters-Voorzitter mevr. E.G.C. Groenendaal, mevr. M.A.E. Somsen, mevr. T. Amoldussen ‘van de Strafafdeling & Het ‘Kindermisbruikers- Hoofdofficier Vincent Leenders &’ Psycho-Killer Bas van de Vliet -OM –Amsterdam’  in de Straf& Bestuur-zaken  tegen Verzetsheld Steve Brown & Co.(Video’s)

Wederom heeft bepaalde corrupte Pedofielen en dieren-sexen/ of van de ‘Oude Jodenjagers stempel-NSB-Zwarte Ster-Politie’ tijden tijden van de Nazi bezetting van NL o.a. enge, geestelijk,gestoorde,Levensgevaarlijk ‘agent’ Martin Pauw ( stamnummer AML 38458) district Zuid Amsterdamm aka ” beroepscrimineel met blanco Strafblad Steve Brown Kijk in de Spiegel” kennelijk onderleiding van de pathologische leugenaars-‘OvJ Psych-Killer-Bas van de Vliet’ en Hoofdofficier Beukelaer van het ‘Kindermisbruikers Hoofdofficier Vincent Leenders-OM Amsterdam’ zich weer schuldig gemaakt een reeks van ambtsdelicten tegen Verzetsheld ing Steve Brown en de zijne.

Niets is wat het lijk in de Pedo-Rapist-Metoo-Cratie van het regiem Nazi-Rutte4:Tweede Kamer Voorzitter Firouz Alida Chaouqui met D66-alias, c.q.‘Lesbo-artiestennaam ‘Oer-Hollandse-Vera Bergkamp’ heet in werkelijkheid dus Fiouz Alida Chaouqui en daar is niks mis mee. Moest Vera Fiouz Alida als een Uncle-Tom van D66 haar Marokkaanse Roots verloochen en zich voor doen als ‘blanke -Grachtengordel—Parasiet-Freak- D66-Nederlander’ met één doel steeds de microfoon afzetten als Verzetshelden Gideon van Meijering, Baudet en Van  Houwelingen de waarheid stellen in de Tweede Kamer. En daar is  ook nog ‘Freak- D66 Minister van Klasse Justitie’  ‘vreemdganger- Franc Weerwind de ‘Voice- Pedo- Borsato- Ali B. etc. -advocaat ‘van en voor ‘Epstein-Pimp John de Mol ‘(Video’s) en niet te vergeten de Freakjes -Rob Jetten en Jonkvrouw- Ollongren. Hun ‘Doofpot-AIVD’ weet van niks . Maar wat moeten de Russische en Chinezen spionnen(Video’s) eigenlijk nog uitzoeken in NL. De chantabele ‘Politieke -Top-Pedo-Rapist-Metoo- Fraude en Witwasser-Freaks’ liggen voor het oprapen in  het land van het altijd liegende- ‘Zwarte Ster-Pedo-Metoo-Naziregime Rutte’.

Binnenkort:
Vervolg van de hiervoor beschreven Pogingen van Moord op Verzetsheld ing Steve Brown’en de zijne door het ‘Kindermisbruikers -Hoofdofficier Vincent Leenders en zijn Sidekick-OvJ-Psycho-Killer -Bas van Vliet’ -OM Amsterdam’ en de ‘Nacht un Nebel-Rechtbank Amsterdam’.

POWER TO THE TRUTH AND POWER BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OORLOG’.

Share this: