• Ex CIA Directeur- Psycho- Pompeo ‘:” handen af van onze journalisten in Hong Kong”. ‘NPO& CCN&BBC CIA- agenten’ vermont door de straten van Hong Kong.

(Van onze Wordt Wakker redactie).

AMSTERDAM-NOIR-CIA Puppet Zelenski tot Tweede Kamer: Koop US Fracking gas (11x duurder dan Russisch gas)en wapens en laat uw burgers doodvriezen zonder brood en huis.

Wat echt aan de hand is in Oekraïne ziet u niet bij de ‘Staats-AIVD-NPO’(Video’s )& Rusland verwoest kinderziekenhuis in Marioepol (maar niet heus)& US-Puppet- Nazi-Ukraine is een ‘Pretpark’ vergeleken bij door de US & NATO plat gebombadeerde en/of Genocide gepleegd in Jemen, Irak, Vet-nam, Indonesia, Syrië, Libia,Afghanistan, etc. 

‘Underground Presentator en Verzetsheld ing Steve Brown’ van De Stem van de Straat-Amsterdam-NOIR/SALTO-TV was de eerste en enige die al in 2020 waarschuwde dat de energie rekening voor Jan met de Pet onbetaalbaar wordt door het Stop zetten van Nord Stream 2 door de ‘US-Taxfree-Killer-Elite en hun Boy  de altijd liegende ‘Zorg-toeslag- Maffia Boss- Rutte’ de hoofdader van het ontvoeren van elfhonderd ‘Zorgtoeslag– Kinderen’ in Hel  en de  ‘CIA Fracking Gas- Trollen GroenLinksRechts-Bram van Oijk en D66 DDR66 Sjoersdma’   aka “Dood aan de Russen en Chinezen en de Laagste Klasse”,  zie Video van de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir hierna vanaf 14. 57:

Zoveelste CIA valse vlag operatie: Waarom de Russische slachtpartij in Boetsja een nepnieuwsverhaal is.


Tot slot:Jullian Assange openbaarde US-UK-Canadese-Australische- NATO oorlogsmisdaden in Irak en is sindsdien zijn leven niet meer zekeren en zwaar illegaal vervolgd door de CIA en UK Killer Elite en daar hoort u de CIA CNN en MI6 BBC en de AIVD en NPO nooit over.

Oorlogsmisdadiger Biden: Oorlogsmisdadiger Putin moet worden vervolgd bij het Neurenberg Tribunaal, want alleen ik en alle US presidenten en onze EU slavenbondgenoten mogen straffeloos oorlogsmisdaden plegen.

POWER TO THE TRUTH AND POWER BACK TO THE PEOPLE  EN VOORKOM EEN ‘DERDE -US-FRACKING GAS EN WAPENHANDEL- WERELD OORLOG’.