( door ing Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR- Lafbek Junkie-Peter R. de Vries’ valt weer ‘Jankend & agressief’ een presentator aan in zijn ‘Thuishonk-DWDD’ deze keer hoog bejaarde Sonja Barend(VIDEO).
Junkie-Peter R. de Vries’ maakt een  Cheap-Ass-tripje, maar als we de verslaafde Hoerenloper mogen geloven is de ruim twee uur durende vlucht naar een oostblok land (goedkope Hoertjes) allesbehalve comfortabel. Op Twitter deelt hij zondagavond jankend zijn onvrede met zijn’ SBS-Trol-Robot-volgers’:
„Maak met Transavia een vlucht van ruim twee uur…. echt geen millimeter beenruimte, middenstoel, compleet klem. Ik verbaas me er steeds over dat dit is toegestaan”, twitterde een geïrriteerde en jankende ‘Junkie  Peter’.
‘Junkie-BN-Hoer-Peter’ had zelf geen geld over om van te voren een raam-stoel en/of (gangpad)  en/of een stoel op de eerste rij ( zit er niemand voor je) te reserveren. Kost niet meer dan 50 of 100 euro extra.

De eerste “Golddigger-Show”in NL met Presentatoren Junkies Jinek & Moszkowicz &Peter R. de Vries & Beau van Erven Dorens(Video).

LOL:‘Politie-informant-Peter R. de Vries’ opent ‘Nep en Fop- Domme Royce-advocatenkantoor’, Misdaadmuseum en Raadskamer(Video).

Waarom verbindt ‘Tinker Imagineers’ zijn naam aan ‘Maffioso Peter R. de Vries’ & ‘Fake-Misdaadmuseum(Video).

In betere tijden toen Peter nog ‘Nep en Fop-getrouwd’ was en niet aan de coke vloog hij bussiness-class met KLM met zijn hele familie en mailde hij  o.a. stiekem op het strand in een te strakke speedo zwembroekje liederlijke berichten ( ik heb  de grootse LUL en de best coke )  naast zijn ‘Hema- vrouwtje Jack’ naar één van zijn Slettenbakken Monique T.(mijn kale kutje(met foto)mis je mijn Held Peter‘(Video) dat hij als een Top Sportman aan het duiken was op de Antillen met zijn zoon  Mr. ‘Domme Royce’ ( ook in een te strakke speedo). Maar nadat een serie ‘Riool-Lynch- programma’ a la de ‘SBS-Judas-Lynch-Raadkamer van ‘Maffiaboss John de Mol’ (Video)van hem zijn geflopt en hij zwaar aan de coke is gegaan en zich als een los geslagen bejaarde man in een midlifecrisis een slag in de rondte aan neuken is met ‘Junkie(BN)-Hoertjes’  is het hard bergafwaarts  gegaan: ‘Junkie Peter’ is leeg en radeloos. Niet alleen financieel  leeg maar ook als ‘Judas-mens’ Leeg. Hij staat voor tonnen in de schuld bij zijn Coke dealers en heeft ook tonnen geleend bij o.a. Jinek, Pauw en Van Nieuwkerk. Die laatste ‘Staats-bral-Subsidie Miljonairs-Presentatoren’ durfde hem geen lening te weigeren, want zij snuiven ook mee met Peter en hij weet te veel smerigheid van hen. Iedereen in de ‘Volks-Onderwereld’ weet dat wie zwaar aan de coke zit en zich een slag in de rondte neukt met ‘Junkie-(BN)-Hoeren’ leeg gaat, hoe rijk hij ook is. Vandaar dat men Coke de Witte sloper noemt.

Waarom mogen informanten ‘Junkie- Peter R. de Vries’&’Hoerenjong-Bruine Rat-Bas van Hout’ al een kwart Eeuw ongestraft zwart betaald misdaden plegen(Video).

‘Junkie Peter R. de Vries’& Hoerenloper doet alles voor geld(Bloed poen): Zo werkt hij al meer dan een kwart eeuw  als ‘Judas-Hoerenjong Bruine-Rat Bas van Hout’ (Video) zwart betaald voor de AIVD& Justitie &Politie. En hij voorheen zwart betaald werkte voor  de Volksmaffia baasjes Klaas Bruinsma, Cor van Hout en Willem Holleeder als dubbelagent van Justitie & politie &AIVD net als zijn ‘Gabber in Judas-crime’  ‘Hoerenjong-Bruine Rat Bas van Hout’. Is hij met zijn zoon domme Royce volgens eigen zegge ‘Voetbal Maffia-Makelaar’( bezorgde ‘Golddigger Jinek’ spontaan een natte doos ,zie video hierna) met één domme en slechte voetballer die altijd op de reserve bank zit in de Keuken Divisie en Directeur van een niet bestaand Misdaad Museum in Amsterdam.

Dan is ’Junkie-Peter’ nog Alles deslundige Hoer a 2500,- per x  bij de ‘Staats-bral-programma’s ‘ van de Junkies ‘Golddigger  Jinek’, ‘#Metoo-Pedo Van Nieuwkerk’ en ‘Ratje-Jaknikker- Pauw’ en Alles deskundige Hoer bij ‘RTL-Riool- Boulevard’.Als Junkie& Hoerenloper rent Peter zijn  benen uit zijn corrupte ‘Judas- lijf’ want hij is ook nog ‘Nep en fop Directeur’ van het op het randje van faillissement balancerende  advocaten kantoor  De Vries & Kassem  met zijn zoon Domme Royce, maar dat alles brengt niet genoeg geld in het laatje om zijn ‘Junkie-(BN)- Hoeren’ en cocaine te betalen en daarnaast nog te reizen met een Line vlucht (Full Fare met normale stoelen, hapje eten en normale beenruimte ) van de gerenommeerde Air lines.

Nee, de ‘Junkie Peter R. de Vries‘ bekende met zijn Twitter dat hij moet vliegen met de charter maatschappij Transavia in de economieJan met de Pet class. Hij klaagde en jankte dat hij als een opgevouwen krant tussen twee te dikke ‘SBS-Labbekaken’ moest zitten, die steeds winden en boeren lieten en meegebrachte zakken chips zaten te eten dat hij voor het scherp tarief ( brood meenemen ) zijn lange benen niet kwijt kon en niet  de Stewardess in de billen mocht knijpen op zijn vlucht  met Transavia ( ik heb ook weleens met mijn familie met Transavia gevlogen en voor de prijs die ze rekenen een Top Air line met hele goede en aardige cabine service ) en dat hij bij moest betalen voor zijn bagage met blikken eten er in.Zijn zoon Domme Royce twitterde terug:” Pa ben je nog verkouden en maak je niet druk, ik als jouw Top advocaat ga Transavia aanpakken voor jou en ma vraagt wanneer je nu eindelijk eens weer thuis komt ” (Royce heeft nog niet door dat zijn moeder al jaren geleden van die smeerpoets af is).Ook zijn de corrupte  Justitie-bazen en beschermheren Herman Bolaar& Harm Brouwer hadden gereageerd met Twitter: Peter maak je niet zo druk alles went en als je weer wat ‘Judas- info’ hebt meldt je dan weer bij ons voor wat ‘bloed-poen’ en dan kan je weer een Line vlucht nemen“.
( ing Steve Brown is  de ex Underground Presentator Stem van de Straat, Hoofdredacteur Volksnieuws uit Amstderdam-Noir ,Volksgangster& Verzet’s Held, Vlogger, Coffeeshop oprichter/eigenaar The Happy Family,Veronica Presentator Zware Jongens, Bijzonder Hoogleraar Media Maffia, Klaprecht jurist, Streetreporter,Bestseller auteur, Maatschappelijk werker,Regisseur, Programmamaker. Bedenker van het ‘Rat in Pak Elite-Gangster Billboard’ ,Klokkenluider,slachtoffer Moord &AIVD& politie-aanslag Judas-Informanten ‘Hoerenjong -Bruine Rat- Bas van Hout’ en ‘Junkie-Hoerenloper -Peter R de Vries& ‘Ratje- Jaknikker Jeroen Pauw’, ‘Staats-AIVD-NPO’ en de Persgroep Parool. Volkskrant, NRC en Algemeen dagbald(Video) , etc,etc, etcetera))