(van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het bejaarde mannen vod de ‘NSB-Telegraaf ‘met de debiele leerjongen Mick van Wely(Video) van ‘Politiescribent John van den Heuvel’ geeft Peter R. de Vries vandaag gratis sluikreclame voor zijn zoveelste debiele,fantasie, corrupte project:Een advocatenkantoor.  Maar hoe zit het ook alweer met bijv. het ‘Peter R. de Vries-Misdaadmuseum’ (Video) ? En hoe zit het met zijn ‘Voetbal-Maffia-Kantoor’ die hij ook al samen had/runt(?) met zijn Domme zoon Roy. Dan schuift hij markant ieder dag aan bij ‘RTL-Riool-Boulevard’ om ‘Justitie& Politie-lekkages’ Wit te wassen en clienten van andere advocatenkantoren al dan niet voor Justitie door de strontton halen. Desnoods laat ‘advocaat’ De Vries zijn smerige ‘TV-Lynch-Riool’ werk doen door zijn corrupte laffe ‘Misdaadjournalistiek-kliek‘. Tja, had je maar bij De Vries zijn kantoor moeten gaan dan wordt al ben je schuldig als de pest (Video) weer bij RTL Boulevard de Hemel in geprezen, Halleluja!

‘Narcist-Peter R. de Vries'(Video) heeft de meeste processen aan zijn corrupte broek( google uw maar op zijn naam bij Rechtspraal.nl)  gehad en verloren op grond van onrechtmatige gedragingen van alle Journalisten bij elkaar. Zo verloor hij ook het proces dat Brown aan zijn broek gaf. Ja en die zin heeft hij veel ervaring met rechtszaken, namelijk verliezen!

En hoe zit het met de Dodenlijst van Willem Holleeder waar de Vries volgens eigen zeggen op staat? Kunnen de toekomstige cliënten nu wel opeens veilig het corrupte en debiele advocatenkantoor van De Vries binnen? Misdaadjournalist De rechtens vastgestelde ‘Maffiajournalist Peter R. de Vries’ gaat een corrupt advocatenkantoor en ‘Riool-TV-Raadskamer’ (Video)runnen in Amsterdam. Hij doet dat samen met zijn zoon Domme Royce de Vries en de kennelijk zwaar debiele advocaten Khalid Kasem en Yasemin Ay. De Vries wordt algemeen corrupte Directeur van ’De Vries & Kasem’. Waarom grijpt de Orde van advocaten eigenlijk niet in om dit kantoor te verbieden, gezien het feit dat De Vries o.a. een rechtens vastgesteld lid is van de Maffia-Bruismagroep en een Algemeen bekende Politie-informant( die ook nog als het hem uitkomt dubbel spel speelt) is.Bovendien is De Vries geen beëdigd advocaat en mag dus de facto niet de dossiers in zien van de cliënten van zijn 3 debiele advocaten medewerkers. Dat is in strijd met de advocatenwet.


Peter R. de Vries neemt het internet ‘Pijpmeisje’ zinloos op sleeptouw en bezorgt haar landelijk ranzige bekenheid (Video).
Het corrupte en debiele kantoor gaat zich (niet) toeleggen op internetcriminaliteit, mediarecht, straf-en civielrecht en ondernemingsrecht, maar tippen van de VVD-Justitie en de ’Kijkcijfer-Politie’ alwaar de Vries al 40 jaar stiekem voor werkt. De Vries als één van de hoogopgeleide partners (Havo) wordt algemeen ‘Leugen- directeur’ van dat zooitje debielen. „We gaan ons met name (niet) toeleggen op cybercrime-zaken, slachtoffers staan nu vaak in de kou. De politie doet bijna niks, internetbedrijven houden de deur dicht en beschermen eerder de dader dan dat zijn de slachtoffers steunen. Dat willen wij aanpakken”, aldus ‘Junkie-Insluip-Geilneef- Peter R. de Vries’(Video) .

Slachtoffers van misdrijven trekken nog dagelijks aan de bel bij de misdaadjournalist Politie-informant liegt hij. „Ik krijg een enorme hoeveelheid hulpverzoeken en noodkreten binnen van slachtoffers, nabestaanden en verdachten in andere zaken. In heel veel van die zaken in een advocaat noodzakelijk en die zijn er niet in Nederland (LOL). Ik kan nu twee vliegen in één klap slaan mijn zakken vullen en die hulpzoekende beter bedienen door hun stiekem uit te leveren aan de ‘VVD-Justitie’ of in mijn ‘Riool- Raadkamer’ te kwakken en ten gelde te maken, weten die twee domoor advocaten Khalid Kasem en Yasemin Ay veel,die zet ik bij de Toilet in mijn Raadkamer.

Holleeder: ‘Judas-Astrid’ en ‘Politie informant Peter R. de Vries’ saboteren proces’(Video).

Peter R de Vries pers chef Willem Holleeder

De Vries ziet een adviserende rol als ‘Graai en Naai Directeur’ voor zichzelf binnen het corrupte Kantoor. „Ik ben zelf geen advocaat, maar wel een Ras -Hoerenloper en doe dan ook geen procedures, maar hang wel bijv. voor Justitie en de Kijkcijfers mijn oude Boss Willem Holleeder aan de hoogste boom op, maar op uitdrukkelijk verzoek van de psychisch gestoorde cliënten kan ik wel meekijken, een second-opinieonderzoek geven en adviseren. Ma.w. uurtje fractuurtje, hahahahaha!  Ik heb de afgelopen 40 jaar op dit terrein ongelofelijk veel corrupte ervaring opgebouwd die ik nu nuttig kan gebruiken en ik heb zoveel mensen aan de Schandpaal genageld en uitgeleverd aan mijn bazen de ‘VVD-Justitie’ dat het een wonder is dat ik nog leef en ik hoop dan ook dat er niet gelijk bij de opening een bom naar binnen wordt gegooid of dat mijn mooie ‘Klassieke-Helden Hoofd’ van mijn romp wordt gerukt zoals Steve Brown al een keer probeerde bij de RAI te Amsterdam,hihihihihhihih, Slik, Snif .”