(van onze Wie neukt& Moord wie privé  redactie en  ing Steve Brown)
AMSTERDAM-NOIR-Lafbek & ‘Junkie Peter R. de Vries’ betaald (2,500,-euro) door en bij DWDD(Video) valt weer eens debiel & agressief een presentator aan deze keer de hoogbejaarde Sonja Barend:‘Je weet niks van misdaad en ik ben De ‘Cor van Hout- Jankerd'(zie video hierna)’. Dat de AIVD & Justitie dat alleman tolereert van hun informant  Peter R. de Vries, een hoog bejaard Omaatje aanvallen nog wel en publiek op TV.

Sonja Barend, ( 29 februari 1940) is een 100% gesubsidieerde ‘Bral-televisiepresentatrice’ die ook wel de Bas van HoutKoningin van de Bral-Talkshow’ voor de bejaarde ‘Zombie TV- kijkers ‘ wordt genoemd. Meer dan veertig jaar was ze op televisie te zien in ‘dr. Goebbels- dienst’ van de ‘Taxfree-Royal-Killer-Elite’ net als Peter R. de Vries en Matthijs van Nieuwkerk nu. Er kwam maar geen einde aan dat politiek correcte ‘Grachtengordel-gebral’. Eind 2006 hield ze God zij dank op met het maken van ‘Grachtengordel-Bral-televisie’ en ging met pensioen als Linkse Rechtse ‘ Bral-subsidie –Miljonair.’ Naar haar is de jaarlijkse ‘Sonja Barend-Bral-Grachtengordel- fake News-Award’ vernoemd, een Nep en Fop prijs van de ‘Taxfree-Pedo Rapist -Epstein & Prince Edward& Demmink & Ed Nijpels –Killer-Elite’(Video) voor het beste politiek correctste  ‘tv-Bral-interview’.  Het is niet bekend of Sonja ook zwart betaald werkte voor de AIVD net als ‘Junkie & Hoerenloper-Peter R. de Vries’ en ‘Hoerenjong- Bruine Rat Bas van Hout’(video) en vele andere ‘Raad voor Journalistiek-AIVD-Kroonprins- Frits van Exter’ zogenaamde journalisten en Bral-Presentatoren(Video).

De hoog bejaarde Sonja heeft thuis als huisdier een hoog bejaarde kaal geplukte ‘Rode Haan’, die geen piep meer uit kan brengen. Sonja Barend heeft haar peperdure grachtengordel pandje naast de Top ‘VVD-er ‘Rose- Pedo -Ed Nijpels’(Video) in hartje Amsterdam omgetoverd tot een ijzeren kooi om zich samen met haar ‘Haan’ te verschuilen voor de kaal geplukte en altijd door haar voorgelogen Labbekakken. Dat bralt ze in de ‘NSB-Telegraaf-Riool pijp-Jan Uriot’ in de  walgelijke ‘Drol-priveflits’.
De eerste “Golddigger-Show”in NL met ‘BN-Hoeren -Presentatoren Junkies Jinek & Moszkowicz &Peter R. de Vries & Beau van Erven Dorens'(Video).

Waarom mag de altijd liegende en debiel brallende ‘AIVD & Politie-informant Peter R. de Vries’ altijd vet betaald aanschuiven bij de  ‘Staats-Bral Programma’s ‘ van  ‘Suggar-Daddy Jinek’, ‘Ratje-Ja-Knikker –Pauw’(Video) en ‘Pedo-#Metoo –Junkie- Matthijs van Nieuwkerk’? Wat denk u zelf. Ze moeten wel anders hebben zij een groot probleem met de ‘Media -Maffia Boss’& Beschermheer van Peter R. de Vries ‘Bagger- Psychopaat& gedoogde DrugsLord John de Mol’(Video).
De altijd liegende en debiel brallende Peter R. de Vries zijn laatste  ‘Sensatie –Riool-Lynch-programma i.s.m. de corrupte en laffe  Gerechtelijkmacht de  ‘SBS-Judas- Raad Kamer’ is  zwaar geflopt en trok op het laatst slechts 60 duizend bejaarde Zombie Kijkers, die ook nog eens dachten naar Omroep Max te staren.Tegenwoordig Hoereert Peter zich wekelijks bij ‘RTL-Riool-Boulevard’ als overjarige ‘Hitsige-Junkie& Wanna-Be-Relnicht’.
Junkie-Hoerenloper & gedoogde beroepscrimineel de altijd debiel en liegende brallende Peter R. de Vries viel deze keer  in zijn Thuishonk “De Wereld Draait  Graait Door ‘ de hoog bejaarde Sonja Barend ronduit respectloos , agressief en onbeschoft aan vanwege haar  tv-bral-interview met de vermoorde crimineel Stanley Hillis. Sonja was niet eens onder de indruk van de Jankende Lafbek Peter.  Dat maakte Peter nog woester. Alleen de lafbekken Lubach en Van Nieuwkerk deden het dunnetjes in de ‘subsidie-broekje’(Video) voor Peter( en John de Mol dus) aan tafel. Het  stonk er dan ook weer eens als van ouds naar angstweet en ontlasting. Het zwaar onderbetaalde klapvee( 19 euro) publiek zat dan ook met knijpers op de neus, maar dat werd uit beeld gehouden. Zo zie je maar weer de ‘Junkie-BN-Hoeren’ van zowel de ‘RTL & SBS-Riool-Commerciële’ als de ‘Staats-NPO-AIVD& Justitie-omroepen verkopen hun ziel en eigen moederen en kinderen voor’ Bloed-Poen’.

 

Eerder viel  ‘Junkie-Peter’ ook Sven Kockelman woest en jankend aan toen die hem om zijn criminele verleden wees als  laffe ‘Pr-loopjongen’  van de vermoorde ‘Maffia Boss Klaas Bruinsma’:

Ook viel hij de moedige  Freek de Jonge(Video) aan toen die Peter R. de Vries terecht verweet een ‘Elite-Maffia-Sensatie-bak (Video) te zijn in de ‘Lynch- journalistiek- Joran van de Sloot zaak’ en dat hij het in zijn broek doet voor Steve Brown:

 ,,Het was een jankverhaal van een crimineel’’, bralde Peter als een door gedraaide al op leeftijd zijnde Junkie die op springen staat zonder cocaïne tegen de hoog bejaarde Sonja . ,,Dat had je nooit moeten doen , want  ‘Jank- verhalen’  met bijv. mijn protegé  de twee veroordeelde  Moordenaar Martin Kok ( ook Vermoord)  en met Cor van Hout en Willem Holleeder ( Het ‘Heineken-Bloed-Boek’ waar Peter 25% van kregen nog krijgt) dat doe ik altijd:

Sterker nog als het nodig is voor mijn Kijkcijfers Jank ik zelf ook nog Nep en Fop en ik alleen ben de grote Man met verstand van de misdaad, want ik pleeg ook aan de lopende band misdaden, maar wordt nooit gearresteerd  net als  mijn ‘Gabber in crime’ “Hoerenjong -Bruine Rat- Bas van Van Hout’, omdat ik  ook voor de AIVD en politie en Justitie zwart betaald werk als judas , vertel dat niet verder ’’, krijst Junkie Peter inmiddels hysterisch en woest bijna echt jankend aan de lopende tegen de hoogbejaarde Sonja Barend. De lafbekken ‘Junkie-#metoo-Pedo-Matthijs’  en ‘VPRO- Subsidievreter – Lubach’ staarde ondertussen naar het plafond en kregen steeds meer trek in een snuifje cocaïne na de ‘bral-uitzending’ met hun Held Peter en de te jonge niet betaalde ‘DWDD-redactie- Seks-Slaven-Stagiaires’.

Sonja Barend  is inmiddels een ‘VARA-Bral-vrouw’ op zeer hoge leeftijd die alleen thuis zit met een kale ‘Rode Haan’. En alleen op  grond van dat voorgaande feit verdient zij respect en niet door de één of ander Narcistische Junkie Peter R. de Vries te worden beledigd en agressief uitgescholden n.b. bij de  100 % gesubsidieerde Staats- VARABNN Wereld Draait Door van Pedo-“Metoo-Junkie Matthijs van Nieuwkerk. Is dat psychopathische gedrag van Peter nou een ‘Tokkie-act’ voor de Kijkcijfers of is hij nog gestoorder dan wij dachten.

Mogelijke dader Brech van Moord op Nicky Verstappen gepakt. Peter R. de Vries echt verdrietig(Video) (Kuch).

‘Held’ Peter R. de Vries geeft Holleeder een klap voor zijn Kop bij zijn’ Boy-  Matthijs van Nieuwkerk'(Video). De Lafbekken ‘Junkie- #Metoo- Matthijs van Nieuwkerk’& ‘VPRO-Daling -Grachtengordel- subsidievreter- Lubach’ hadden als zij enig fatsoen en ballen gehad onmiddellijk moeten ingrijpen en de Peter R. de Vries de mond snoeren:” Aan deze tafel heeft men  (geen) respect voor mensen op hoge leeftijd in het Algemeen en in het bijzonder voor onze  ‘VARA- Legende  Bral- Sonja Barend’ en haar’ Rode Haan’. Maar niks van dat alles, zij lieten haar gewoon afslachten door hun Peter.

‘Bagger Peter R. de Vries’ neemt de chauffeur Hans Bakker van de verdachte van serie  verkrachting ‘Pedo& ex  OM Boss &Top VVD-er Joris Demmink over(Video).

Heel veel kijkers zaten zich  op te vreten om de  laffe Peter R. de Vries, die de op leeftijd zijnde Sonja volgens hen véél te hard  en ronduit onbeschoft  en hysterisch aanpakte alsof zij een van Peter’s Gangstersletje(Video) was.

‘Junkie Peter R. de Vries’ vs. hoog bejaarde Sonja Barend ( het leek wel of Sonja op straat als hoogbejaarde invalide  Oma van haar tasje werd beroofd)
De misdaad misdadige verslaggever verweet Sonja dat ze over dingen praatte waar ze eigenlijk niets van wist. Ook vond hij het vreemd dat ze Hillis, die tijdens het interview voortvluchtig was, een podium gaf en ook nu nog niet volledig afstand neemt van het interview. De sfeer aan tafel? Die was kil, ijzig en zéér ongemakkelijk. Kijkers reageren… fel op Twitter:

Je moet geen dingen doen waar je toeten noch blazen van weet” aldus Peter R de Vries

Die woorden ga ik onthouden, denk dat we Peter nu ook veel minder op tv gaan zien

Geen shownieuws meer en bovenal niet meer over voetbal praten Petertje

Jij bent af na deze uitzending#dwdd

— Vosske (@Vosskke) September 30, 2019

Peter R. de Vries die klaagt dat Sonja Barend over een onderwerp praatte waar ze niks van af wist.

Peter R. de Vries, de man die elke week wel ergens in media te zien/horen is over alle denkbare onderwerpen die er in Nederland zijn.#DWDD

— Jeroen Bartels (@JBartels96) September 30, 2019

De Tering!!!

Matthijs grijp eens in jóh!!

Zo laat je toch niet met Sonja om gaan? Zij is een tafeldame van je, en Peter snauwt haar af alsof ze een oud seniele vrouw is.

Puur programma nijd van Peter.

Zelf altijd dol geweest op sensatie journalistiek. #dwdd

— Fᥣᥱᥙr dᥱ Lιs ⚜ (@Fleurtheliss) September 30, 2019

Peter R. en Sonja bekvechten, @arjenlubach kan zijn lach niet inhouden, Matthijs gaat maar een krantje lezen. Mag ik popcorn? #dwddpic.twitter.com/9fp7KPfWjq

— Daan Jongen (@Daanjongen) September 30, 2019

‘Blijf van Sonja af Junkie!’


Peter, die wel vaker vet betaald  bij DWDD aanschuift, krijgt van een enkeling bijval, maar dat is één van de ‘John- de Mol -Trollen’  maar twitter ontploft haast na zijn  laffe en hysterisch jank optreden. Kijkers vinden het écht niet kunnen dat hij Sonja behandelt ‘alsof het een seniele vrouw is en dat Van Nieuwkerk en Lubach daar niks van hebben gezegd tegen Peter’. Heel veel respect voor hoe rustig Sonja Barend op Peter R. reageert. En dat frustreert Peter R. alleen maar meer. Hij krijgt haar niet op de kast en dat trekt hij duidelijk niet:

Hij is nu stampvoetend weggelopen denk ik #dwdd

— 🦊 Helmi (@foxyhelmi) September 30, 2019

Als je Sonja de mond snoert ben je echt af. #dwdd

— Lonneke Spork (@lonneke74) September 30, 2019

Wat een zelf ingenomen arrogante en naar mens is die @PeterRdeV geworden. Heeft niet eens de innerlijke beschaving om mensen uit te laten praten. #dwdd nodig deze onbeschofte man nooit meer uit aub. Walgelijk

— Dick Bakker (@DickBakker1963) September 30, 2019

Wie is het met Peter eens?  Dat  zijn  de ‘John de Mol -Twitter-Trollen’: Twitter editorial executive is British Army ‘psyops’ soldier – report
Zoals gezegd krijgt Peter ook echt wel wat steun van   zijn ‘Media-Maffia Boss John de Mol’  Internet Trollen . Zo vinden velen dat hij gewoon gelijk heeft wanneer hij Sonja aanspreekt op haar keuze om een voortvluchtige crimineel een podium te geven.Sonja is een prima dame maar ze wordt echt volkomen en eigenlijk best terecht gefileerd door Peter R. #dwdd

— Trol- Kos (@Kos_) September 30, 2019

Zeg wat je wilt, maar @PeterRdeV heeft gewoon gelijk. Die Sonja is helemaal gestoord over dit specifieke geval. Ze wilde bijna zeggen dat hij geen slachtoffers heeft gemaakt, als ze niet was onderbroken door Peter. #dwdd

— Trol-Flipper *BITCOIN ADS ZIJN NEP* da flip (@FlippieFlipser) September 30, 2019

Ik vind het eigenlijk wel sterk van Petertje… Sonja distantieerde zich slechts minimaal van het eerdere interview en probeerde alles ook nog eens te verklaren als zijnde acceptabel.#dwdd

— Trol-Ronald de Weert (@RdWeert) September 30, 2019

Phew, wij moeten even bijkomen van deze hoogst ongemakkelijke Lynch-Riool-tv. Heb je het gemist en wil je toch kijken waar alle ophef om ging? Bekijk de ‘DWDD-Riool- Lynch- hoog bejaarde Oma -uitzending’ hier terug

 (ing Steve Brown is Underground Presentator Stem van de Straat, Hoofdredacteur Volksnieuws uit Amsterdam-Noir,Volksgangster & Verzet’s Held, Vlogger, Coffeeshop oprichter/eigenaar The Happy Family,Veronica Presentator Zware Jongens, Bijzonder Hoogleraar Media Maffia, Klaprecht jurist, Streetreporter, Bestseller auteur, Maatschappelijk werker,Regisseur, Programmamaker. Bedenker van het ‘Rat in Pak Elite-Gangster Billboard’ ,Klokkenluider,slachtoffer Moord &AIVD& politie-aanslag Judas-Informanten ‘Hoerenjong -Bruine Rat- Bas van Hout’ en ‘Junkie-Hoerenloper -Peter R de Vries& ‘Ratje- Jaknikker Jeroen Pauw’, ‘Staats-AIVD-NPO’ en de Persgroep Parool. Volkskrant, NRC en Algemeen dagbald(Video), etc,etc, etcetera))