pauw@bnnvara.nl , p.adrichem@tvbv.nl, gert-jan.hartlief@bnnvara.nl, thijs.verheij@bnnvara.nl, M.Franssen@tvbv.nl, zoe@crosswalkcompany.com , info@persgroep.nl,

(Door ing Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR -Zeer urgent en van levensbelang voor mij en de mijne.

Amsterdam,18 august 2019

Inzake, aansprakelijkheidstelling op grond van onrechtmatige en strafwaardige daden gepleegd door ‘AIVD-informant Bas van Hout’ in vereniging met corrupte ‘Rent een BN-Hoer-Junkie-Jeroen Pauw (Video).
T.a.v.  de ‘Subsidie-Zakkenvullers Gert Jan Hox, Karin Gils, Peter Adrichem, Mirei Franssen en Jeroen Pauw’,

‘Ratje Pief Paf Jeroen Pauw’ & NOS durven niet aan de telefoon te komen als Steve Brown belt(Video):

Bergen ontmoeten elkaar nooit, maar mensen altijd en Alleen dode vissen zwemmen met de stroom mee.
Hierbij verzoek ik u als ‘Rat in pak -Media Maffia-Subsidie-Oplichters-Godfather en uw misdaadbendeleden en zo nodig sommeer ik u per omgaande met mij contact op te nemen om één en ander in de mine te regelen, te weten wederhoor, rectificatie, excuus en een rechtens toekomende schadevergoeding in deze wegens opzettelijke Karaktermoord middels grove smaad en laster geleegd door Pauw in vereniging met AIVD Informant Bas van Hout jegens mij en de mijne.

Zie aangifte ter zake:

Mocht u er weer voor kiezen om laf en corrupt stil te blijven zitten dan ben ik en de mijne helaas gedwongen fase twee in werking te stellen in deze en dat levert meer dan spectaculaire beelden op met u in de hoofdrol en als nog de rechtens toekomende genoegdoening mijnerzijds.

Ik wijs u er op dat het feit ik wederom door ‘Junkie & Subsidie Zakkenvuller lafaard Pief Paf Pauw’ zijn smadelijke en lasterlijke citaten aan mijn adres in vereniging met de ‘AIVD Informant Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ grote impact heeft op mij, mijn vrouw en kinderen, temeer ik al sinds 1991 niets van doen heb met criminaliteit en nagenoeg een blanco strafblad en dat weet BNNVARA en de corrupte en laffe Gert Jan Hox en Karin Gilst en de altijd corrupte liegende en laffe ‘Junkie-Jeroen Pauw ‘en de eveneens altijd liegende corrupte ‘Judas-AVID-Informant Bas van Hout’ als geen ander.
Bovendien heeft Jeroen Pauw voor 1 miljoen kijkers in aanwezigheid van Van Hout ook nog neerbuigend neergezet dat ik de persoon ben die de conflicten op zoekt en een grote mond heeft. En dat Pauw en Van Hout daar niet van onder de indruk zijn. Maar als ik Pauw bel is hij te laf om aan de telefoon te komen en als ik Van Hout tegen kom o.a. bij de Raad voor Journalistiek met bodyguard gaat hij gillend met een hoge vrouwenstem op zijn rug liggen gillen om de politie, terwijl ik alleen probeerde zijn broek van zijn corrupte en laffe reet probeerde te rukken.

Zie: “AIVD-Informant-Miljonair-Hoerenjong-Bruine Rat-Bas van Hout’ klaagt binnen 1 dag weer bij Youtube(Video).

Alle rechten voorbehouden,

Hoogachtend,

ing S.K.A. Brown en de zijne

Opmerking: wij sturen u dit schrijven tevens toe in het kader van hoor en wederhoor, omdat wij d.d. 18 augustus 2019 dit schrijven hebben gepubliceerd in het kader van het Algemeen belang en het aanzien van de Pers/Media( wat er nog van over is) en de reeds zwaar gehavende democratie. Mocht u niet reageren dan is het adagium Al hetgeen niet betwist mag voor waar worden aangenomen in deze.

cc mr P. van der Laar
cc OM Amsterdam
cc Hoofdcommissaris Paauw van Amsterdam
( zie:”Steve Brown eist opheldering van Amsterdamse Hoofdcommissaris Paauw wegens o.a. grove laster: Brown Beroepscrimineel”.