(van onze Wie Moord en neukt privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Het Misdaadjournalistiek-drek is hun ‘Riool-Outlet Martin Kok’ kwijt en dat Martin Kokzat er aan te komen.
Steve Brown had al een jaar geleden gepubliceerd dat Kok vermoord ging worden. Vannacht kreeg de tweevoudige ‘TBS Moordenaar Martin Kok’, die steenvast door de ‘Mainstream-Maffia-maffia’ ex crimineel en misdaadjournalist wordt genoemd zijn verdiende loon op 9 december 2016. De zogenaamde misdaadjournalisten blijven zelfs na de moord op de ‘Tbs-Moordenaar Kok’ hem misdaadjournalist noemen en dat is wel te begrijpen, omdat zij zich allemaal met hem hebben geassocieerd. Nu is ook gebleken dat Martin Kok bescherming kreeg van Justitie, maar dat niet wilde als hij naar seksclubs ging en tja dat was iedere nacht. Toeval? 9 december 1999 was ook de datum dat er een Moordaanslag op Brown is gepleegd die hij ter nauwe nood overleefde met een kogel door zijn arm en lever. Toen hoopte alle misdaadjournalisten  inclusief hun Justitie VVD-Boss ‘Griezel Fred Teeven‘ dat Brown het niet zou overleven.Brown heeft nog nooit van zijn leven enige bescherming verkregen van Justitie en/of de politie in tegenstelling tot Peter R. de Vries, Martin Kok en de Zussen Holleeder.

Dominique Weesie van PowNed met ‘TBS-Moordenaar Kok’ geeft nabestaande klap(Video) in het gezicht.

De laffe,extreem corrupte zichzelf noemende misdaadjournalist en schaamteloze Jens Olde Kalter maakt het dominque-weesie-en-martin-kokhelemaal bont en pocht nu al in de Mainstream-Maffia-media dat hij gisteren met Kok en andere collega’s nog een hapje aan het eten was met een snuifje en een drankje. Hij bralde overmand door verdriet ‘dat Kok de eerste journalist in Nederland is die is doodgeschoten vanwege zijn beroep’. Zijn Collega misdaadjournalist en Mentor van Martin Kok de ‘Politie-informant Peter R. de Vries’ is samen met de ‘Judas-Zussen Holleeder ondergedoken met hulp van Justitie.

Ook de Staats-NOS spreekt van een moord op een Misdaadjournalist en niet van een tweevoudig Tbs Moordenaar Kok, die systematisch iedereen tot op het bot beledigde en de cel in hielp en in het bijzonder Willem Holleeder. Nu zijn zijn lampen uitgeschoten en daar zal niemand een traan over laten, behalve zijn ‘Nep en Fop misdaadjournalisten collega’s’. Kok scheen in een  Sex-Leatherpak gezetten te Peter R de Vries Martin Kokhebben in zijn auto met een Dildo in zijn reet die nog aan stond wat tot verwarring leidde bij de politie, die aanvankelijk door het trillen dacht dat Kok nog leefde. Verleden week werd de tweevoudige ‘Tbs-Moordenaar Martin Kok’ nog gelanceerd als de nieuwe TV presentator van Powned. Hoe het ook zij, Steve Brown wist al een jaar geleden dat hij vermoord ging worden toen de laffe Kok stotterend van angst de telefoon er op gooide, nadat Brown hem ter verantwoording had geroepen’

 

Het wachten is nu op de begrafenis van MartinKok of Peter R. de Vries en zijn misdaadjournalistiek-drek nu ook weer huilend een afscheidsrede gaat houden net als bij Cor van Hout.

Exclusief Schokkend: binnenkort video reportage Peter R. de Vries en zijn misdaadjournalistiek drek medeplichtig aan moord op Tbs Moordenaar Martin Kok. peter-r-de-vries

 

 

 

marjan-huskens

 

 

 

jens-older-kalter