Moordenaar Martin Kok vermoord en kreeg koekje eigen deeg bij Seksclub. Collega’s zgn. Misdaadjournalisten in rouw.

(van onze Wie Moord en neukt privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Het Misdaadjournalistiek-drek is hun ‘Riool-Outlet Martin Kok’ kwijt en dat Martin Kokzat er aan te komen.
Steve Brown had al een jaar geleden gepubliceerd dat Kok vermoord ging worden. Vannacht kreeg de tweevoudige ‘TBS Moordenaar Martin Kok’, die steenvast door de ‘Mainstream-Maffia-maffia’ ex crimineel en misdaadjournalist wordt genoemd zijn verdiende loon op 9 december 2016. De zogenaamde misdaadjournalisten blijven zelfs na de moord op de ‘Tbs-Moordenaar Kok’ hem misdaadjournalist noemen en dat is wel te begrijpen, omdat zij zich allemaal met hem hebben geassocieerd. Nu is ook gebleken dat Martin Kok bescherming kreeg van Justitie, maar dat niet wilde als hij naar seksclubs ging en tja dat was iedere nacht. Toeval? 9 december 1999 was ook de datum dat er een Moordaanslag op Brown is gepleegd die hij ter nauwe nood overleefde met een kogel door zijn arm en lever. Toen hoopte alle misdaadjournalisten  inclusief hun Justitie VVD-Boss ‘Griezel Fred Teeven‘ dat Brown het niet zou overleven.Brown heeft nog nooit van zijn leven enige bescherming verkregen van Justitie en/of de politie in tegenstelling tot Peter R. de Vries, Martin Kok en de Zussen Holleeder.

Dominique Weesie van PowNed met ‘TBS-Moordenaar Kok’ geeft nabestaande klap(Video) in het gezicht.

De laffe,extreem corrupte zichzelf noemende misdaadjournalist en schaamteloze Jens Olde Kalter maakt het dominque-weesie-en-martin-kokhelemaal bont en pocht nu al in de Mainstream-Maffia-media dat hij gisteren met Kok en andere collega’s nog een hapje aan het eten was met een snuifje en een drankje. Hij bralde overmand door verdriet ‘dat Kok de eerste journalist in Nederland is die is doodgeschoten vanwege zijn beroep’. Zijn Collega misdaadjournalist en Mentor van Martin Kok de ‘Politie-informant Peter R. de Vries’ is samen met de ‘Judas-Zussen Holleeder ondergedoken met hulp van Justitie.

Ook de Staats-NOS spreekt van een moord op een Misdaadjournalist en niet van een tweevoudig Tbs Moordenaar Kok, die systematisch iedereen tot op het bot beledigde en de cel in hielp en in het bijzonder Willem Holleeder. Nu zijn zijn lampen uitgeschoten en daar zal niemand een traan over laten, behalve zijn ‘Nep en Fop misdaadjournalisten collega’s’. Kok scheen in een  Sex-Leatherpak gezetten te Peter R de Vries Martin Kokhebben in zijn auto met een Dildo in zijn reet die nog aan stond wat tot verwarring leidde bij de politie, die aanvankelijk door het trillen dacht dat Kok nog leefde. Verleden week werd de tweevoudige ‘Tbs-Moordenaar Martin Kok’ nog gelanceerd als de nieuwe TV presentator van Powned. Hoe het ook zij, Steve Brown wist al een jaar geleden dat hij vermoord ging worden toen de laffe Kok stotterend van angst de telefoon er op gooide, nadat Brown hem ter verantwoording had geroepen’

 

Het wachten is nu op de begrafenis van MartinKok of Peter R. de Vries en zijn misdaadjournalistiek-drek nu ook weer huilend een afscheidsrede gaat houden net als bij Cor van Hout.

Exclusief Schokkend: binnenkort video reportage Peter R. de Vries en zijn misdaadjournalistiek drek medeplichtig aan moord op Tbs Moordenaar Martin Kok. peter-r-de-vries

 

 

 

marjan-huskens

 

 

 

jens-older-kalter

24 reacties op “Moordenaar Martin Kok vermoord en kreeg koekje eigen deeg bij Seksclub. Collega’s zgn. Misdaadjournalisten in rouw.

 1. He steve je bent een mafkees, maar ik moet toegeven dat ik elke keer weer dubbel lig van het lachen, van die artikelen die je iedere telkens maar weer online zet. Net als deze hierboven zwakzinnige leatherboy hhh ps hoe ben je eigenlijk aan die foto gekomen. Hhh

 2. Voor één in het bij(zon)der

  Goed je weer te rug te zien, van “even-weg-geweest”
  Ken je plaats, je positie, uit gere(ken)d, je hebt de scha(d)uw zijde niet nodig
  OM Je Werkelijke: Doel, Punt te Ma(k)en

  Know y(ou)r soul to k(now) the other

  Do you believe, really ? “You have One” or is “The Pope y(ou)r Dope”

  BeaTricks “Made by Jesuits”

  Ordo Templi Orientis: This publication has all the information detailing the OTO, as referred to by Neil in the latest video:
  http://wakeupkiwi.com/downloadpapers/OTORituals.pdf

  http://neilkeenan.com/neil-keenan-update-urgent-warning-of-planned-trump-assassination-attempt-former-bilderberg-head-bygone-dutch-queen-beatrix-is-out-to-steal-again/

 3. Kunnen ze ook nog iets anders dan moorden en elkaar afpersen in Hollandse poldersteden zoals Amsterdam?
  Iedere moord op welk mens dan ook,is nooit rechtvaardig te noemen.
  Ook niet als het om wraak gaat.
  En Tol Hansen maar zingen dat die Big City zo “pretty” is.
  Wat een bende met die vreemde vogels. hahahahaha……man man man diep triest die stad!

  Het volgende wil ik wel eens weten wat daar wel en niet waar van is
  Dino Soerel: ‘Ik denk dat Holleeder mij heeft opgepompt’
  https://dutchprisons.wordpress.com/2011/10/16/dino-soerel-ik-denk-dat-holleeder-mij-heeft-opgepompt/

  Dino Soerei en Martin Kok……………….betrokken bij doodslag in Volendam.

 4. Fuck die martin kok lekker voor hem kut informant ik poep op ze graf en zal er een foto van maken.grote praatjes altijd. Hij was een smeerlap die alles deed voor een hoer of een paar snuifjes .ze zoontje mag blij zijn dat ze vader is vermoord. Top nieuws ga gelijk een feestje houden .en al die zogenaamde andere misdaad journaliste zijn ook blij dat hij dood is .krijgen ze weer wat kijkers terug op hun site .een van hun heb getipt dat martin naar die sexclub ging .gelukkige feestdagen allemaal en een happy newjear en de schutter is de beste schutter van het jaar 2016 die verdient een lintje .top shooter .die word gedragen op handen en voeten in de zuyderbos haha .nu peter rd vries nog en john van den heuvel .dan betaal ik al mij vrienden een dagje uit in de zelfde sexclub waar die hond in vermoord

 5. Vriend van steve; Als ik kijk naar wat steve bereikt heb en Kok dan zit daar toch een wereld van verschil tussen,Kok lag vroeger met een zwakzinnige te neuken bij mij voor de auto wasserette.later heeft ie nog ingewoond bij een andere zwakzinnige in volendam,Ik vroeg hem een keer wat moet je met dat mens?llllllllleeeeeeeekkkkkkkkkkkeeeeeerrrrrr gggggeeeeiiiillllllllll mmmmmaaaannnnnnnn,Was het antwoord,Een vies walgelijk persoon beetje coke dealen en zwakzinnige meisjes neuken,Martin Kok een dubbelvoudige moordenaar en een oversexte zwakzinnige psygopaat(soort zoekt soort).De groeten uit Volendam……..

   • Ja toch kijk maar naar luois hagermann en die rob zegeruis zijn ook opgehangen .
    Ik las net ergens dat peter martin kok al 20 jaar kent en dat hij geen colega is.hij wil snel ze handjes ervan af trekken .doet hij altijd als het te heet onder ze voetjes word

 6. Over de doden niets dan goed. Zojuist een Volkskrant vraaggesprekje
  met de geliquideerde Kok gelezen.
  Wat ’n smerig stuk stront, leven voor een adrenaline kick ten koste van
  alles wat zwakker is dan hij zelf. Niets aan toe te voegen, behalve. . .
  opgeruimd staat netjes.

 7. Steve Brown, je bent gewoon een aan coke verslaafde loser! In niets ben jij ooit succesvol geweest en daar sta je dan te lullen op je verrotte Amsterdamse balkonnetje… De enige reden dat jij niet dood bent, is omdat je irrelevant bent en dus geen bedreiging bent voor niemand!

  • Tja, weer een anonieme laffe trol uit de koker van Politie informant Peter R de Vries en zijn journalistiek drek kliek.Misschien ben je vergeten dat ik om maar wat te noemen jouw kennelijke grote helden Peter R. de Vries en zijn Tbs moordsnaartje Martin Kok beide heb aangesproken. De een bij de Rai ko geslagen en de ander Kok toen ik hem belde stotterend van angst de haak er op gooide. Maar goed noem je naam maar dan kunnen we verder kletsen, laffe mafdaai.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s