( door ing Steve Brown)

Bas van Hout

AMSTERDAM-NOIR-Steve Brown eist 2 miljoen van de AIVD &Informant Van Hout op grond van o.a.uitlokking van Moord(Video)

D.d. 15 juli 2019 heb ik een klacht ingediend bij de corrupte en laffe Commissie van geen Toezicht op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (CTIVD)  met als Voorzitter Harm Brouwer aka” Generaal Walnoot” voor de ‘Taxfree-Royal-Elite’ en d.d. 19 juni 2019  aangifte gedaan bij de  corrupte en laffe politie Amsterdam(Video)  tegen o.a. de ‘Nep en fop-misdaadjournalisten” ‘AIVD-Judas-Miljonair -Hoerenjong- Bruine Rat-Bas van Hout’ & ‘Politie-informant- Hoerenloper& Junkie-Peter R. de Vries’, zie:Steve Brown eist 2 miljoen van de AIVD &Informant Van Hout op grond van o.a.uitlokking van Moord(Video)“. De ervaring heeft ons geleerd dat de corrupte Gevestigde Orde er weer alles aan gaat doen op deze extreme misdadige zaak weer in de Doofpot te doen verdwijnen, dat weet inmiddels zelfs een klein kind in het ‘Royal-Taxfree-Doeners-land van Rutte & Co’.

‘Taxfree-Parasieten Prins Charles’& King Willem & Elite- Rapist-Pedofielen dankbaar voor de ‘Misdaden & Fake News’ van hun Inlichtingendiensten(Video).

Lees hier de laffe brief van de Commissie van (geen) Toezicht op de Inlichtingen-en Veiligheidsdiensten (CTIVD) die mijn klacht doorverwijst naar de  D66 ‘DDR66-Censuur-Queen  Minister Ollongren’.

Lees ook In dit verband:”Corrupte Landsadvocaat Miss Bontje ontmaskert haar cliënt het Stimuleringfonds voor de Journalistiek als misdaadbende met o.a. 8 Geheime deskundige en als getuigen  à decharge  ‘AIVD-Informant-‘Journalist’ -Bas van Hout’.(Video)’

Binnenkort:
Gisteren tijdens een rechtszaak waar Steve  Brown als waarnemer aanwezig was ontdekte hij bij bij toeval het volgende: 

De corrupte en laffe ‘Smaad en Laster- Politie-Amsterdam ‘ maakt zich structureel schuldig aan grove (systeem) smaad en laster jegens Brown en de zijne en heeft hem neergezet in diverse (Politie en AIVD) systemen als beroepscrimineel, hetgeen een zwaar ambtsdelict en een vorm van (dr. Goebbels) corruptie is, terwijl hij nagenoeg een blanco strafblad heeft. Het enige waarvoor Brown ooit voor is veroordeeld is voor het ‘mishandelen’ (Lees: Bitch slapping) van de door de corrupte politie en justitie zwart betaalde Informant Peter R. de Vries en dat was een boete van 500,- euro.

Opmerking: Wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan Commissie van Toezicht op de Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten( info@ctivd.nl) en aan de D66 ‘DDR66-Censuur-Queen-Minster Ollongren( Robin.Middel@minbzk.nl en tijs.manten@minbzk.nl ) .